Categoria ceasurilor

Găsiți cele mai bune ceasuri după categoria lor

Căutați ceas nou, dar nu știți cum să alegeți? Un factor important în alegerea lui este să luați în considerare categoria potrivită de ceasuri. Vă plac accesoriile de lux iar prețul nu joacă un rol pentru Dvs. la un ceas nou? Ceasurile luxuriante vor fi ca și create pentru Dvs. ! Populare sunt de exemplu calitativele ceasuri elvețiene Tissot și Certina, dar și modelele de la cunoscutul producător de ceasuri a mărcii Certina.

Pentru pasionații de sport se prezintă imediat câteva produse. În caul în care căutați clasicele ceasuri analogice și digitale, vă recomandăm mărcile de ceasuri Casio sau marca de ceasuri sport-elegant de la Festina. Pentru toți cei care îndrăgesc tehnologiile moderne, au pregătit mărcile Huawei, Garmin, dar și marca de ceasuri finlandeză Suunto, câteva modele reușite de ceasuri – smart, care vor fi un asistent ideal la toate performanțele sportive.

În categoria de ceasuri de modă de mult timp domnesc mărci, pe care le putem clasifica printre case de modă, dar ceasurile nu sunt principalul articol de vânzare. Includem aici mărci ale unor designeri de modă renumiți, ca de exemplu Tommy Hilfiger, Emporio Armani și  Michael Kors, dar prin oferta sa nu se pot rușina nici mărci ca și Guess și Gant.