Ceasuri de modă

Alege după marcă:

Michael Kors

Ceasurile de damă Michael Kors sunt un bestseller printre ceasurile de damă.Ele excelează prin manopera discretă, eleganță și stil lor propriu.

Guess

Ceasurile de modă Guess sunt cunoscute pentru stilul lor extravagant și designul unic.Sclipiciul și culorile vii nu sunt nimic special la un ceas Guess.

Gant

Ceasurile Gant sunt un reprezentant decent al categoriei de ceasuri de modă.Sunt fidele design-ului său tradițional elegant.

Emporio Armani

Ceasul pentru bărbați Emporio Armani este un ceas de modă luxuriant cu un design special.Acesta este fidel rădăcinilor sale italiene, cu un simț pentru modă și eleganță lejeră.

Hugo Boss

Ceasurile Hugo Boss sunt expresia perfectă a simțurilor germane precise pentru detalii. Acest ceas de modă este completarea perfectă la un sacou elegant.

Tommy Hilfiger

Ceasul Tommy Hilfiger este opera mărcii de modă americane cu același nume.El este la modă și are un stil distinctiv, care este foarte dificil să nu fie recunoscut.

Ceasuri de modă pentru bărbați și femei

Ceasurile de modă pentru bărbați și femei sunt una dintre cele mai populare categorii de ceasuri. De obicei este vorba de ceasuri accesibile la preț, care au o bază tehnologică identică sau foarte asemănătoare.De regulă funcționează cu mecanisme japoneze Miyota iar designul lor oferă caracteristici comune. În ciuda faptului că ceasurile de modă au funcționalități similare, fiecare dintre mărci poartă pe ceas o caracteristică manuală.

În timp ce ceasurile pentru femei Michael Kors și Gant concurează între ele pentru inimile femeilor din întreaga lume, în spatele acelor lupte li se alătură marca Guess, care oferă un stil de ceas ceva mai extravagant.Acesta reflectă de obicei direcția actuală a întregii colecții de modă a mărcii. Acest lucru nu este diferit nici în domeniul ceasurilor de modă pentru bărbați.Cu aceasta îl domină marca  Tommy Hilfiger pe creatorul de modă american cu același nume.

Nu putem uita nici de cei doi reprezentanți ai lumii ceasurilor, care balansează la marginea a două categorii – ceasuri la modă, dar și  ceasuri luxuriante. Este vorba de mărcile Emporio Armani și Hugo Boss, care și-au transferat puternica influență din lumea îmbrăcămintei masculine în domeniul accesoriilor de modă sub formă de ceasuri.

Misiunea ceasurilor de modă este clară și se bazează pe esența ceasului ca atare. Este vorba de un accesoriu de modă a cărui sarcină este de a completa cel mai frumos și mai eficient ținuta bărbătească sau de damă sub ochiul vigilent ale modei actuale.

Ceasuri de modă pentru bărbați și femei

Cele mai noi articole din revistă