Ceasuri luxuriante

Alegeți după marcă:

Certina

Marcă elvețiană de ceasuri de calitate, cu o lungă tradiție în domeniul ceasurilor. Compania a fost fondată în anul 1888. Produce cunoscutele ceasuri din ediția DS.

Citizen

Marcă de renume mondial de ceasuri japoneze de înaltă calitate.Produce ceasuri luxuriante cu o notă sport. Marca este cunoscută și datorită tehnologiei Eco-Drive.

Hamilton

Ceasurile americane ale mărcii Hamilton sunt o bijuterie printre ceasuri. Sunt cunoscute prin cadranele sale neobișnuite și prin ceasurile inspirate din armată și marină.

Invicta

Ceasul pentru bărbați Invicta este unul dintre cele mai neconvenționale de pe piață. Acest ceas elvețian de lux este cunoscut pentru cadranele sale originale și calitatea precisă.

Tissot

Ceasurile luxuriante Tissot sunt exemplul calității și tradiției ceasurilor cu o istorie de peste 150 de ani. Acestea se caracterizează printr-o prelucrare precisă la un preț relativ accesibil.

Zeppelin

Ceasul elegant de la producătorul german Zeppelin este inspirat din aviație. Aceste ceasuri pentru bărbați sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară.

Mărci luxuriante de ceasuri

Ceasurile luxuriante pentru bărbați sunt una dintre cele mai dorite categorii de ceasuri.Ne vom concentra asupra celor mai accesibile ca și preț. Această categorie include ceasuri de la renumitele case de ceasuri ca de exemplu Tissot sau Certina. Reprezentarea japoneză în această categorie o are marca Citizen, care producătorul  de ceasuri luxuriante cu tehnologie Eco-Drive.

Ceasurile luxuriante pentru bărbați Hamilton și Invicta din nou se caracterizează prin cadranele  interesante și o calitate tradițională. Dacă sunteți în căutarea unui ceas aviator, reprezentatul său în categoria de ceasuri luxuriante o are marca germană Zeppelin. Acest brand cu o istorie bogată este strâns legată de aviație, în special cu aeroplanurile, care indică nu numai numele mărcii în sine, dar, de asemenea, numele uneia dintre ediții – Hindenburg.

Printre cunoscutele ceasuri luxuriante pentru bărbați putem include și doi reprezentanți de ceasuri de modă. Aceasta include  de exemplu cunoscuta marca Hugo Boss, dar totodată și producătorul italian de modă, marca Emporio Armani.

Mărci luxuriante de ceasuri

Cele mai noi articole din revistă