Ceasuri ieftine

Răspunsul la întrebarea, care ceasuri ieftine sunt cele mai bune, nu este atât de simplă precum ar părea. Valoarea a ceea ce este într-adevăr ieftin, poate fi diferită pentru fiecare. Pentru a nu rătăci degeaba, pentru necesitatea acestui text am stabilit suma de 500 RON, caz în care ceasurile din lista noastră nu ar trebui să depășească această sumă.

Conținutul:

Ceasuri ieftine pentru bărbați

Găsirea unui ceas ieftin pentru bărbat nu ar trebui să fie o așa problemă. Este suficient doar să accesați orice eshop cu ceasuri și să filtrați oferta modelelor de ceasuri pentru bărbați la valoarea dorită. Dar cum însă să găsim un model într-o gamă așa largă, care să fie ieftin, dar totodată și calitativ? Selecția noastră de ceasuri ieftine pentru bărbați o împărțim în mai multe categorii principale.

Ceasuri sport ieftine pentru bărbați

În categoria de ceasuri sport ieftine pentru bărbați domină în mod clar brandul Casio. Deși în bugetul stabilit de noi nu veți găsi cele mai moderne ceasuri smart cu logo-ul mărcii japoneze, dar totuși veți avea de unde să alegeți. Dacă sunteți în căutarea unui ceas, care să reziste ceva, să fie rezistent la șocuri și care să vă măsoare durata ultimei peformanțe sportive, Casio va fi o alegere excelentă. Cele mai ieftine modele ale mărcii le puteți obține la suma de câțiva lei, ca de exemplu acelea din colecția Casio Collection. Puteți plăti, însă, cu ceva în plus, și pentru modele mai bune, ca de exemplu acelea din ediția G-Shock.

Sfatul nostru: Casio G-Shock GBD-800UC-8ER

Pagina oficială a producătorului: https://www.casio-europe.com/euro/

De ce da: Legendarul “G-Shock” look împreună cu afișajul digital iluminat. Ca bonus este funcția Bluetooth, indicator de încărcare dar și arătătorul zilei săptămânii sau calendarul unic. Deoarece este vorba de un ceas sport, cronometrul este o funcție firească.

Preț: cca. 440 lei

Ceas ieftin sport Casio G-Shock

Ceasuri ieftin pentru bărbați - sport - elegante

În scurta noastră selecție de ceasuri ieftine sport-elegante au apărut două mărci. Prima dintre ele este cea deja menționată Casio, care domnește în această categorie cu modelele din ediția Casio Edifice. Un alt reprezentant tipic, este marca elvețiano-spaniolă Festina, care are în ofertă câteva modele, care îndeplinesc criteriile sport-elegante. Pentru nevoile acestei selecții de data aceasta vom acorda prioritate mărcii Festina. Din oferta sa bogată, ne-au atras cel mai mult modelele, care provin din ediția The Originals. Deși nu toate modelele Festina the Originals îndeplinesc criteriile noastre de preț, totuși se găsesc câteva. Unul dintre ele este modelul mai vechi în design albastru cu marcajul 20339/4.

Sfatul nostru: Festina The Originals 20339/4

Pagina oficială a producătorului:
https://festina.com/

De ce da: Design interesant al culorii, cadran clar cu cronograf, curea sport stilată cu găuri.

Preț:
 cca. 390 – 440 lei

Ceasuri ieftin Festina sport-elegant

Ceasuri ieftine de modă pentru bărbați

Cea mai mare selecție de ceasuri ieftine pentru bărbați se află categoric în categoria ceasurilor de modă. Totodată, în domeniul ceasurilor accesibile la preț, această categorie este cea mai populară. Nu este de mirare, ceasurile de modă poartă adesea pe cadranele sale numele și logo-ul mărcii renumite de modă, sunt ieftine, au design stilat, care este adesea adaptat actualelor tendințe de modă. În această categorie ale ceasurilor cel mai mult rezonează numele mărcilor precum Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Michael Kors, Daniel Wellington, sau Fossil.

Sfatul nostru: Tommy Hilfiger Decker 1791476

Pagina oficială a producătorului: https://global.tommy.com/

De ce da: Proaspetele ceasuri de modă cu look sport și tipica culoare reprezentând cunoscuta marcă de modă Tommy Hilfiger.

Preț: cca. 440 lei

Ceas ieftin de modă Tommy Hilfiger

Ceasuri ieftine pentru bărbați - ceasuri japoneze

În categoria de ceasuri japoneze ieftine, avem de asemenea de ales dintre mai multe mărci. În mod implicit nu putem să nu menționăm marca Casio, dar în afară de ea puteți alege și dintre modelele mărcilor Seiko, Citizen și Orient. Acestea sunt dovada clară a faptului că și cu bani puțini este posibil să obțineți o calitate într-adevăr decentă. Dacă ar trebui să alegem dintre aceste mărci doar un model ieftin, selecția noastră ar cădea pe acel marcat cu SNK809K1. Deși nu va impresiona prin designul sofisticat, dar totuși vă poate atrage prin mecanismul calitativ automat, carcasa inoxidabilă solidă sau sticla hardlex.

Sfatul nostru: Seiko SNK809K1

Pagina oficială a producătorului: https://www.seikowatches.com/global-en

De ce da: Calitate verificată a ceasurilor japoneze Seiko, mecanism automat, carcasă dura, cadran clar cu arătătoare fosforescente.

Preț:  cca. 440 – 500 lei

Ceas japonez ieftin - marca Seiko

Ceasuri elegante ieftine pentru bărbați

În categoria de ceasuri elegante ieftine din nou vom selecta din portofoliul producătorilor japonezi. Bineînțeles, și aici ni se oferă mai multe modele de la mărci de modă, cum sunt de exemplu Hugo Boss sau Tommy Hilfiger. Dacă totuși doriți un ceas de calitate la preț accesibil de exemplu la un costum, alegerea voastră ar trebui să meargă spre menționatele ceasuri japoneze. Dacă ar trebui să alegem doar un model care să îndeplinească criteriile stabilite de noi, ar fi unul dintre modelele mărcii Citizen. Totodată nu trebuie să vă temeți să dăruiți ceasurile acestui producător – în cadrul prețului stabilit, oferă un design garantat în timp, funcționalitate dar în special calitate, care este tipică pentru ceasurile japoneze.

Sfatul nostru: Citizen BD0041-89E

Pagina oficială a producătorului: https://www.citizenwatch.eu/

De ce da: Calitate japoneză, curea din piele naturală și un design elegant care nu are vârstă.

Preț: cca. 340 – 400 lei

Ceasuri ieftin - marca Citizen

Ceasuri ieftine - de damă

Alegerea ideală a ceasurilor ieftine de damă nu va fi chiar atât de dificilă, cum a fost în cazul celor pentru bărbați. Doamnele țin cont de aspect și de impresia generală a accesoriilor de modă și altfel nu e nici în domeniul ceasurilor. În selecția noastră au ajuns cele mai renumite mărci de ceasuri de modă. Selecția noastră de modele o împărțim iar în mai multe categorii.

Ceasuri de damă ieftine - minimaliste

Numărul unu în lista noastră de ceasuri de damă ieftine este categoria de modele minimaliste. După cum sugerează deja și denumirea, designul lor este alcătuit din elemente minimalistice. Nu veți găsi la ele niciun cadran încărcat , sau elemente care să vă distragă inutil atenția. Un reprezentant tipic al minimalismului este marca Daniel Wellington, de care doamnele s-au îndrăgostit mai ales datorită stilului minimalist decent și a prețului mic. 

Sfatul nostru: Daniel Wellington DW00100163

Pagina oficială a producătorului: https://www.danielwellington.com/

De ce da: Minimalism elegant prezentat de renumita marcă de modă Daniel Wellington în combinație cu un design atractiv de culoarea aurului roz.

Preț: cca. 190 – 300 lei

Ceas ieftin Daniel Wellington cu designul în culoarea aurului roz

Ceasuri aurii ieftine de damă

Auriul este regina tuturor culorilor în lumea accesoriilor de modă iar acest lucru se știe și în cadrul mărcii Michael Kors. Aceasta se axează pe producția accesoriilor de modă și îmbrăcăminte pentru femei și bărbați la prețuri accesibile. În portofoliul ceasurilor de damă Michael Kors domină în special auriul, fapt despre care ne poate convinge portofoliul larg de modele tocmai în această culoare. Ca și reprezentant al acestei categoriii am ales unul dintre cele mai vândute modele ale mărcii din istorie. Acesta provine din cunoscuta ediție de ceasuri Darci.

Sfatul nostru: Michael Kors Darci MK3191

Pagina oficială: https://www.michaelkors.global/en_RO/

De ce da: Inconfundabilul stil tipic pentru marca Michael Kors, model testat de timp, decorarea cadranului cu pietre decorative, prelucrare simplă.

Preț: cca. 390 – 500 lei

Ceasul auriu de damă Michael Kors MK3190 din ediția Darci

Ceasuri argintii ieftine de damă

Știți care este a doua cea mai îndrăgită culoare la ceasurile de damă? Categoric argintiu. Popularitatea sa se datorează mai ales atemporalității, eleganței discrete și aspectului luxuriant. Un alt avantaj este faptul că, ceasurile argintii sunt foarte ușor de combinat din punct de vedere coloristic cu orice alt produs din ținuta voastră. Și deoarece vorbim despre ceasuri ieftine, pentru doamne alegem și un model ieftin în această prezentare de culoare.

Sfatul nostru: Festina 16716/1

Pagina oficială: https://festina.com/

De ce da: Marca elvețiano-spaniolă Festina este garanția calității. Altfel nu este nici la modelul cu marcajul 16716/1 din colecția Mademoiselle. Acesta dispune de un aspect elegant cu un cadran prelucrat.

Preț: cca. 340 – 400 lei

Ceasul argintiu Festina Mademoiselle

Ceasuri ieftine de damă - sport

Cum ar fi acea selecție de ceasuri ieftine de damă, dacă în ea nu am include și categoria ceasurilor sport? Și brandul japonez Casio are reprezentantul său sub forma colecției Baby-G. Această colecție este varianta feminină a legendarei ediții G-Shock pentru bărbați, inclusiv toate beneficiile, pe care menționata ediție pentru bărbați o oferă. În selecția noastră am inclus varianta în alb a ceasului durabil Casio Baby-G, care dispune nu doar de un design interesant, dar și de funcții.

Sfatul nostru: Casio BG-6903-7BER

Pagina oficială: https://babyg.casio.com/

De ce da: Inconfundabilul și elegantul G-Shock “look”, carcasă durabilă, design moder de culoare și multe alte caracteristici.

Preț: cca. 340 – 400 lei

Ceasuri ieftin sport Casio Baby G

Ceasuri ieftine de damă cu o curea din piele

În ceea ce privește ceasurile, cureaua din piele este un semn clar al eleganței. În afară de asta, pielea este foarte plăcută la purtare și oferă un aspect luxuriant. Tocmai din aceste motive nu am putut omite în selecția noastră nici ceasurilele cu o curea din piele. Pe piață se poate găsi un număr mare de modele de ceasuri a căror curelele din piele sunt colorate în diverse nuanțe de gri și maro, dar puteți nimeri și curele din piele de culoarea roșie, roz sau albastră. Sfatul nostru pentru ceasuri din această categorie, este modelul cu marcajul ES3708 de la marca de modă Fossil. Acesta provine din colecția Jacqueline, care în afară de modelul menționat, oferă o gamă largă de alte variante coloristice.

Sfatul nostru: Fossil ES3708

Pagina oficială: https://www.fossil.com/en-gb/

De ce da: Design simplu și minimalist, combinație frumoasă a carcasei argintii și a curelei din piele maro, preț excelent.

Preț: cca. 240 – 350 lei

Ceasul de modă Fossil din ediția Jacqueline