Ceasul bărbătesc Casio Edifice

Ceasul bărbătesc Casio Edifice este permanent în oferta renumitei mărci japoneze. După succesul masiv la nivel mondial al ceasurilor sale digitale, brandul Casio a ajuns pe piața ceasurilor, care prin aspectul său s-a abătut ușor de la tot ce a oferit producătorul până atunci. Brandul a înțeles cerințele bărbaților și a creat un ceas care să satisfacă chiar și cel mai exigent client. Ca și în cazul seriei Casio G-Shock, toate utilizează materiale de înaltă calitate, tehnologie de ultimă generație, dar totuși la un preț accesibil.

Conținutul

Cum este ceasul Casio Edifice?​

Ceasurile sunt la fel ca posesorii lor. La prima vedere elegante, dar păstrându-și totuși adevăratul spirit sportiv. Sunt destinate pentru toți cei care țin la calitate și respectă tradiția unui producător verificat. Ceasul nu-și ascunde versatilitatea. Dimpotrivă, acesta este cel mai mare avantaj al lui – este elegant și totodată sport, clasic și în același timp progresiv. Dacă sunteți în căutarea unui mix dintre cele mai bune de la Casio, alegeți această linie de modele.

Ce este tipic pentru ceasul Casio Edifice?

  • carcasă masiv
  • curele din oțel inoxidabil
  • cadran cronograf
  • luneta, butoanele laterale și remontoarul sunt deosebite
  • utilizarea celor mai noi tehnologii (Bluetooth, ora mondială, alarmă,)
  • preț rezonabil
  • combinație de displei analog și digital
  • indicatori distinctivi pe cadrane
  • detalii fine ale culorii de pe cadran
 
 

Ce fel de mecanism are ceasul?​

Potrivit unor surse oficiale, ceasul este alimentat de o baterie sau energie solară.Ceasurile alimentate de energia solară poartă numele de Tough Solar. Extra clasa de ceasuri din această ediție este linia de modele Waveceptor. Aceasta este cunoscută pentru calibrarea avansată cu ajutorul undelor radio.

Cum este prețul lor?​

Prețul ceasului este într-adevăr prietenos. Cele mai ieftine și în același timp cele mai simple modele din această ediție încep la un preț de 250 lei. Cele mai avansate ceasuri din această ediție sunt la nivelul prețului de 1500 – 1900 lei.

Verdict

Dacă sunteți interesat de un ceas durabil care vă va fermeca prin eleganță, spirit sportiv și cele mai moderne tehnologii, alegeți un ceas din această ediție. Sunt avansate și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Dacă sunteți un adevărat fan al brandului japonez, nu ratați unul dintre modelele sale de neratat. Mai multe informații interesante despre aceaste modele le găsiți pe pagina oficială a producătorului.

Evaluarea noastră:
5/5

Modele stilate ale ceasurilor Casio Edifice​

Casio Edifice

EF-552-1AVEF

Casio EF-552-1AVEF

Casio Edifice

EFR-539D-1AVUEF

Casio EFR-539D-1AVUEF​

Casio Edifice

EFV-540DC-1AVUEF

Casio EFV-540DC-1AVUEF​

Casio Edifice

EFR-556PC-2AVUEF

Casio EFR-556PC-2AVUEF​

Cele mai noi articole din revistă