Ceasuri bărbați Casio G-Shock

Casio G-Shock logo

Pagina oficială: www.gshock.com

Ceasurile pentru bărbați Casio G-Shock pot fi descrise fără dezbatere ca cea mai populară ediție de ceasuri a producătorului japonez. Primul ceas al acestei ediții a fost ceasul Casio DW-5000C, care, ca și primul în lume, a putut să se mândrească cu marca G-Shock. Se scria anul 1983 iar ceasurile au trecut printr-o dezvoltare incredibilă în timpul pelerinajului său de aproape 40 de ani. După cum sugerează și numele acestei ediții, caracteristica principală a ceasurilor din această ediție este rezistența lor la impact. Absorbția șocurilor, pe lângă designul proaspăt și prețul accesibil, a fost principalul atribut al designului acestui ceas. În prezent, brandul oferă un portofoliu foarte larg de modele cu denumirea G-Shock, care sunt disponibile în diferite culori, dimensiuni fie cu baterie sau încărcare solară.

Printre cele mai vândute include fără îndoială modelul cu denumirea GA-100, care face parte printre cele mai populare ceasuri din această ediție. Acesta oferă afișaj analogic  dar și digital, cronometru, împărțirea orei în fusuri orare sau alarmă. Strâns în spatele lor sunt modelele marcate cu GA-110, pentru care e atipic cadranul lui futuristic. Ambele subcolecții ale acestei ediții oferă ceasuri în diferite culori, ca de exemplu roșu, camuflaj sau ceas negru. Nu putem să nu pomenim nici ceasurile, a căror denumire începe cu literele DW sau GX. Mai exact, modelul cu denumirea de produs Casio G-Shock DW-5600 aparține printre cele mai bine vândute 3 ceasuri Casio G-Shock.

Ceasurile robuste pentru bărbați Casio G-Shock sunt alegerea excelentă pentru fiecare, care caută ceasuri rezistente

Pentru partea masculină mai exigentă marca Casio are pregătite ceasuri din colecția Casio Master of G care de obicei încep cu denumirea GWG. Acest ceas super-durabil este conceput așa încât să reziste și celor mai extreme condiții.  În funcție de destinația lor specifică, cu ajutorul elementelor , se împart în ediții Gravity Master (aer), Mudmaster și  Rangeman (pământ) și  Gulfmaster și Frogman (apă). De regulă, ceasurile din această colecție sunt echipate cu o busolă, impermeabilitate potrivită pentru scufundări, rezistență sporită la șocuri, praf și noroi. Cele mai dure și mai extreme condiții sunt exact acelea, unde ceasul Casio din ediția Master of G se simte ca acasă.

Modele îndrăgite de ceasuri din ediția G-Shock​

Casio G-Shock
GA-100-1A1

Ediția: G-Shock

Casio G-Shock
GA-110GB-1A1

Ediția: G-Shock

Casio G-Shock
DW-5600BB-1ER

Ediția: G-Shock

Casio G-Shock
GWG-1000-1AER Mudmaster

Superodolné pánske hodinky z kolekcie Casio G-Shock Master of G - Mudmaster

Ediția: G-Shock - Master of G

Cele mai noi articole din revistă