Ceasuri sport

Alegeți după marcă:

Apple Watch

Ceasurile smart Apple dispun de tot ceea ce ar putea avea nevoie un sportiv. Monitorizarea activității fizice, controlul vocii, curelele detașabile și asocierea cu iPhone-ul Dvs. sunt o chestiune firească.

Casio

Ceasurile Casio sunt potrivite pentru toată lumea care caută un ceas elegant, durabil. Ceasul Casio din ediția G-Shock vă va ajuta să obțineți performanțe sportive mai bune.

Festina

Ceasurile Festina sunt un reprezentant elegant al acestei categorii.Brandul Festina a fost asociat mult timp cu lumea ciclismului, iar acest sport a inspirat și unele dintre liniile sale de ceasuri.

Garmin

Ceasurile sport Garmin dispun de tot ce are nevoie fiecare sportiv.Ceasurile multisport Garmin dispun de  un monitor cardiac, GPS. Sunt potrivite pentru a alerga și pentru a obține cele mai bune rezultate.

Huawei

Ceasurile inteligente Huawei aparțin modelelor de ceasuri sport accesibile ca preț. Pe lângă un număr mare de aplicații utile, smartceas-urile Huawei dispun de o gamă largă de funcții utile.

Suunto

Ceasurile pentru alergare Suunto sunt un element stabil printre ceasurile inteligente unisex. Sunt bine realizate și le considerăm a fi adevăratul top printre ceasurile outdoor și de sport.

Ceasuri sport pentru toată lumea

Ceasurile sport le putem împărți în trei categorii. În prima se află ceasurile durabile de la producătorul Casio din ediția G-Shock, care oferă mai multe funcții de bază pentru fiecare sportiv.

În a doua categorie de ceasuri includem ceasurile sport-elegante ca ceasurile Festina sau ceasurile din ediția Casio Edifice. De obicei, acestea nu oferă funcții de alarmă sau tahometru ca un ceas sport obișnuit, dar datorită aspectului sportiv și a manoperei lor, nu le putem clasifica drept ceasuri luxuriante sau de modă.Astfel de ceasuri dispun majoritatea de o curea din silicon sau curea din gumă și deșteptătoare cronografice.

A treia categorie sunt ceasurile smart, sau altfel spus ceasuri inteligente. În acest caz nu mai este vorba despre ceasuri clasice în adevăratul sens al cuvântului. Ceasurile smart Apple, Huawei, Suunto și Garmin dispun de  cele mai moderne tehnologii și sunt tovarășul perfect pentru fiecare sportiv. Modelele actuale de ceasuri inteligente vă pot măsura în mod eficient ritmul cardiac, caloriile arse sau vă pot monitoriza activitatea zilnică.

Căutați ceasuri sport? Puteți alege între ceasuri Casio G-Shock durabile sau ceasuri inteligente de la Apple, Garmin, Suunto și multe altele.

Cele mai noi articole din revistă