Cele mai bune ceasuri japoneze? Acestea sunt mărci TOP 4!

Ceasuri japonez? Categoric brandul Casio!
Distribuiți
LinkedIn

Când pomenim de „calitate“ mintea noastră imediat se gândește la ceasuri elvețiene. Dar când se spune „istorie“ , imediat ne vin în minte ceasurile japoneze. Nu că ar fi vorba că alți producători din alte țări nu ar fi înconjurați de o istorie interesantă și bogată, dar acele mărci japoneze au o așa numită notă specifică. Adică, cel puțin din punctul nostru de vedere. De ce? Din punct de vedere tehnologic, au contribuit la mai multe, însoțite de o tradiție japoneză distinctivă.

Conținutul articolului

TOP ceasuri japoneze a mărcilor cu o bogată istorie

Se poate spune că, din punct de vedere istoric, marca Seiko domnește asupra companiilor japoneze de ceasuri. Aceasta este urmată demn de alți mari producători, a căror începuturi nu le au doar în secolul trecut, ci chiar mai târziu. Am selectat pentru voi 4 mărci japoneze, care din punctul nostru de vedere produc cele mai bune ceasuri japoneze.

Ceasurile japoneze Seiko

Începuturile mărcii japoneze Seiko: 1881/1924

Marca japoneză Seiko datează încă din anul 1881. În acea vreme însă, funcționa sub numele de Seikōsha. Se întâmpla mai concret până în anul 1923, atunci când fabrica sa a fost distrusă în Kantó de către un mare cutremur. Tânărul antreprenor Kintaro Hattori, care stătea în spatele creării sale, totuși nu a renunțat iar cu un an mai târziu a continuat pe deplin în îndeplinirea visului său. Dar de data aceasta deja sub numele de Seiko. Iar restul sunt doar vorbe. Drept dovadă stă înainte de toate anul 1969, când au văzut lumina zilei primele ceasuri din lume cu baterie, respectiv cu quartz. Dacă vă interesează și alte locuri fruntașe, citiți mai multe și despre această marcă japoneză de ceasuri.

Legendara marcă de ceasuri japoneze - Seiko

Ceasurile japoneze Citizen

Începuturile mărcii japoneze Citizen: 1918

Când se dezbate despre cele mai bune ceasuri japoneze, nu putem omite nici marca Citizen a cărei portofoliu este plină de produse calitative – precum de damă, așa și de bărbați. Despre compania Citizen am spune cam atât că produce în general ceasuri eleganto-sport. Bineînțeles, depinde de modelul concret. Oricum, marca Citizen este extrem de populară și datorită mecanismului său solar Eco-Drive autorizat. Și dacă îi adăugați geam mineral rezistent și diferite caracteristici suplimentare, primiți într-adevăr un ceas extraordinar.

Printre pionierii ceasurilor cu mecanisme solare face parte ceasul japonez Citizen

Ceasurile japoneze Casio

Începuturile mărcii japoneze Casio: 1946

Un alt gigant japonez – nimic mai mult, nimic mai puțin. Ceasurile japoneze Casio sunt fantastice din multe puncte de vedere. Majoritatea dintre ele sunt extrem de durabile iar multe se caracterizează printr-un preț prietenos, care nu ar trebui să vă ruineze. În oferta mărcii Casio găsiți înainte de toate modele mai sport, dar puteți nimeri și modele retro extrem de căutate. Și în ceea ce privește compania Casio, nu putem să nu menționăm și anul 1974, când această marcă japoneză a prezentat lumii primul ceas digital(Casiotron).

Cele mai cunoscute ceasuri japoneze? Cu siguranță Casio!

Cesaurile japoneze Orient

Începuturile mărcii japoneze Orient: 1901/1950

Parte a celor 4 mari ceasuri japoneze esta și marca Orient. Deși a fost înființată  „abia“ în anul 1950, originile sale legate de magazinul din Tokio și anume Yoshida Watch Shop datează încă din anul 1901. În prezent este deținută de compania Seiko Group.

Care marcă să alegem?

Asta depinde în funcție de ceea ce căutați. În cazul în care sunteți interesați de produse durabile cu o notă sport, alegerea potrivită va fi cu siguranță Casio. În cazul în care doriți calitativ de scufundare sau eleganto-sport, uitați-vă la oferta mărcii Casio. Și în cazul în care căutați ceva, ce nu pare a fi deloc chicios, mergeți spre ceasurile Orient. Și să nu uităm, dacă vă interesează ceasurile cu o istorie într-adevăr bogată, atunci așteptările voastre cu siguranță le va îndeplini marca japoneză de ceasuri Seiko. La final, însă, trebuie să adăugăm că toate companiile menționate de noi, produc așa ceasuri japoneze, care îndeplinesc cerințele și celui mai pretențios client.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole