6 mărci de TOP ale ceasurilor elvețiene

Ne-am uitat la cele mai iconice ceasuri elvețiene
Share on facebook
Distribuiți
Share on linkedin
LinkedIn

Denumirea  „Swiss Made“, resp. fabricat în Elveția, nu este în lumea ceasurilor doar o propoziție fără sens. Tocmai invers – o așa „etichetă“ pe ceas este categoric o garanție a calității. Aceste cuvinte pot fi confirmate de reprezentanții mărcilor IWC, Breitling, Omega, Rolex sau mai accesibile ca preț ceasurile Tissot. Pur și simplu, ceasurile elvețiene au o tradiție îndelungată și adeseori sunt considerate ca sinonim al luxului.

Conținutul articolului

TOP ceasuri elvețiene

Istoria ceasurilor elvețiene este atât de bogată, încât alegerea a doar câteva dintre mărcile, care o compun, pare a fi o sarcină imposibilă. Cu toate acestea, am grupat 6 mărci, care categoric nu vă pot plictisi. Printre capetele de listă ale următoarelor rânduri veți găsi nu doar calitate și lux, dar totodată și categoria accesibilă la preț menționată mai sus. Acestea sunt TOP ceasurile elvețiene.

Ceasuri elvețiene IWC Schaffhausen

Povestea ceasului IWC a început să-și scrie primele rânduri încă în anul 1868. De atunci marca IWC s-a dezvoltat în ochii publicului devenind o companie de renume, care produce ceasuri de înaltă calitate cu accent pe cele mai înalte standarde tehnice posibile. Este interesant faptul că, în anul 1993 a fost adăugat în portofoliul său unul dintre cele mai complicate ceasuri din întreaga istorie. Poartă denumirea  „Destriero Scafusia“. În prezent găsiți în oferta IWC ceasuri elegante, de scufundare dar și aviator, care sunt parte integrantă a companiei deja din anii 30 a secolului 20.
Ceas calitativ elvețian marca IWC - Schaffhausen

Sursa: iwc.com

Ceasuri elvețiene Tissot

Primele ceasuri Tissot, mai concret ceasul de buzunar, a văzut lumina zilei în anul 1853. A fost defapt în același an, când în elvețianul Le Locle s-a înființat și compania în sine. De-a lungul timpului marca Tissot a devenit unul dintre cei mai mari pionieri din industria ceasurilor din lume. În prezent are reputația ca un ceas de calitate și accesibil la preț, care sunt în multe cazuri asortate în tonuri eleganto-sport. La urma urmei, totuși ceasurile Tissot sunt recunoscute mondial și datorită sponsorizării mai multor evenimente sportive.
Ceasurile elvețiene Tissot sunt cunoscute ca producător mondial de ceasuri

Ceasuri elvețiene Breitling

În ceea ce privește cesurile elvețiene de TOP nu putem trece cu vederea  nici de legendara marcă Breitling, care a fost înființată în anul 1884. Repertoriul ei este încărcat de ceasuri aviator de top cu cronograf, care vor fi apreciate în special de către adevărații cunoscători de ceasuri. Ceasurile Breitling sunt specifice nu doar pentru funcțiile de top, dar totodată și pentru aspectul unic sportiv.

Ceasurile elvețiene inspirate de aviație - marca Breitling

Sursa: authenticwatches.com

Ceasuri elvețiene Omega

Simplul fapt că este partenerul oficial NASA, sugerează o anumită unicitate. Și într-adevăr este așa. Ceasurile Omega fac parte printre cele mai luxuriante, pe care le puteți găsi în lumea ceasurilor. Cum să nu fie așa, dacă vorbim de ceasul, care a ajuns primul pe Lună. În general putem constata, că pentru marca Omega este caracteristică producția ceasurilor calitative, luxuriante și sport-elegante, care îndeplinesc cei mai stricți parametri tehnici.

Sursa: omegawatches.com

Ceasuri elvețiene Rolex

La fel ca și compania Omega, și marca Rolex oferă lumii unul dintre cele mai calitative dar totodată și mai luxuriante ceasuri de mână. În spatele succesului global a acestei companii de la Geneva, nu stă doar producția unor piese extrem de elaborate, dar și un marketing fantastic. Exemplul său sunt nenumăratele ceasuri Rolex amintite în diversele filme și seriale. Oricum, PR-ul excelent în acest caz nu este interfața ceasurilor calitative elvețiene.

Sursa: diamondsourcenyc.com

Ceasuri elvețiene TAG Heuer

În cadrul listei de ceasuri elvețiene de TOP nu trebuie să fie omisă nici marca Tag Heuer. Sediul său este în orașul La Chaux-de-Fonds, de unde a început și călătoria ceasurilor Festina. Deși compania TAG Heuer produce ceasuri care arată elegant, domeniul său de bază este producția unor piese sportive. Acest fapt este confirmat doar de căile complicate cu motosportul, cum este și în cazul ceasurilor Tissot. În cazul mărcii TAG Heuer este vorba de un parteneriat cu regina motosportului – F1.


Sfat de final
: Aruncați o privire și asupra altor mărci, care produc cele mai bune ceasuri elvețiene.

Ceasurile TAG Heuer - sinonimul calității și a luxului

Sursa: tagheuer.com
Poză de prezentare: pixabay.com

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Share on facebook
Facebook

Cele mai noi articole

Scroll to Top