Cum să alegeți cel mai bun ceas pentru alergare?

Căutați cel mai bun ceas pentru alergare? Vă sfătuim în ceea ce privește alegerea.
Distribuiți
LinkedIn

V-ați hotărât să adoptați un stil de viață sănătos?Căutați un instrument pentru a vă evalua activitățile sportive? Sau pur și simplu vă lipsește un partener fidel pentru alergat sau la alte activități sportive?Indiferent la care dintre aceste trei întrebări ați avut de răspuns, aveți nevoie de un ceas sport de calitate. Știți, cum să alegeți cel mai bun ceas pentru alergare?

Țineți minte: Alegerea așa – zisului tester sportiv depinde în principal de activitățile sportive pe care intenționați să le utilizațil și ce așteptări aveți de la el. Totodată este strâns legat și de funcțiile pe care le oferă.

Conținutul articolului

Cum se alege un ceas pentru alergare?

Expresia „ceas pentru alergare“ poate fi descrisă ca un termen comun pentru așa-zisele testere sport. Dar în spatele unui ceas sport se pot ascunde mult mai multe decât urmărirea și evaluarea activității de alergare. Reușesc să fie de ajutor în diverse activități de formare. Un exemplu excelent este ciclismul, înotul, drumețiile sau mersul pe jos. Este adevărat, că testerele sport sunt sunt cele mai căutate în ceea ce privește alergarea.

Ați știut că, la unele ceasuri sport de TOP în cadrul monitorizării și a evaluării activităților sportive puteți alege din oferta a zeci de sporturi și să obțineți așa cea mai exactă imagine a performanței Dvs.?

Oricum, când doriți să găsiți cel mai bun ceas pentru alergare, gândiți-vă mai întâi, ce așteptări aveți de la el. Ce fel de funcții ar trebui să aibă sport-testerul vostru?

GPS, resp. măsurarea distanței

Presupunem, că cerința voastră cea mai de bază în căutarea unui ceas pentru alergare va fi GPS-ul, resp. măsurarea distanței. Este mai mult decât de înțeles, că doriți să aveți o imagine clară cât (și în cât timp) ați alergat. În afară de asta, din propria noastră experiență putem confirma, că a compara performanțele de alergare poate fi de-a lungul timpul extrem de motivant. Mai ales atunci când realizați, că pe parcursul a mai multor zile reușiți să parcurgeți o distanță mai mare în același timp precum la început.
Căutați cel mai bun ceas pentru alergare? Alegeți acela, care are funcție GPS

Măsurarea ritmului cardiac

De la cel mai bun ceas pentru alergare vă puteți aștepta în mod natural și la funcția de măsurare a ritmului cardiac. Interesant este faptul că, unele modele reușesc să vă atenționeze automat despre depășirea anumitei limite. Un astfel de ajutor va fi cu siguranță binevenit pentru fiecare, care nu este indiferent de sănătatea lui. Apropo, un ceas sport poate măsura ritmul cardiac fie optic la încheietura mâinii sau cu ajutorul curelei suplimentare care are un senzor, care trebuie atașată la piept.
Un ajutor de neprețuit la ceasul pentru alergare este măsurarea ritmului cardiac

Alte cerințe importante

La alegerea ceasurilor pentru alergare pot fi hotărâtori și alți factori importanți și alți parametri.Merită a fi menționate busola, tahometrul , accelerometrul, barometrul, termometrul, durata de viață a bateriei sau posibilitatea asocierii ceasului cu telefonul sau calculatorul. Mai mult, nu putem omite nici materialul și durabilitatea ceasului. Deși probabil la alergare nu veți avea nevoie de cel mai durabil ceas, la sporturile cu adrenalină veți aprecia durabilitatea ridicată. Cu toate acestea, curelele din silicon și plastic pot fi cu siguranță ideale pentru sport.

Care ceas pentru alergare este cel mai bun?

Păi totuși acela care vă va satisface cerințele Dvs. Degeaba vă vom convinge că cel mai bun ceas pentru alergare este acela care vă dă posibilitatea să alegeți dintre 50 de sporturi presetate, dacă sunteți exclusiv în căutarea unui ceas fiabil pentru alergare. Cu toate acestea, deoarece ne este foarte clar, că așteptați de la noi sfaturi pentru modele concrete, alegerea ideală poate fi de exemplu ceasul pentru alergare Suunto. Un pas greșit categoric nu veți face nici dacă alegeți mărci precum Garmin sau Sigma. Ca și inspirație, în alegerea ceasului pentru alergare, vă poate fi de ajutor și acest video:

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole