Ceasurile de damă Gant, istoria mărcii și sfaturile noastre pentru modele

Ceasurile de damă Gant își păstrează stilul său unic și aspectul decent.
Distribuiți
LinkedIn

În calendar lumina 12 noiembrie 1907 – aparent o zi normală. În acea vreme însă, în newyorkezul Ellis Island a aterizat tânărul imigrant Berl Gantmacher de 17 ani din Ukraina, care mai târziu scria istorie în industria modei. Împreună cu fiii săi el a înființat iconica marcă Gant, cu care a adunat succese pe toate continentele. Au contribuit în special legendarele cămăși, cărora într-o etapă ulterioară s-au adăugat și diverse accesorii – de exemplu ceasurile de bărbați și damă Gant. Dar cu toate acestea să nu anticipăm evenimentele….

Conținutul articolului

Bărbatul, care a început totul– Berl Gantmacher

Primii pași ai lui Berl „după ape adânci“ nu indicau faptul că, va deveni un pionier al industriei de modă. După ce și-a americanizat numele în Bernard, s-a înscris la studiile de noapte a facultății de farmacie, care este o zonă total diferită de cămăși. Pe de altă parte, este adevărat că și-a găsit un loc de muncă în industria confecțiilor. Și tocmai acest fapt poate fi considerat o cotitură în povestea lui Berl, adică Bernard Gantmacher.

În producția din Lower East Side, a întâlnit-o pe tânara Rebecca Rose, care lucra acolo. După cum probabil ați ghicit deja, ulterior a devenit soția lui. Înainte de asta însă, Bernard a trebuit „ să absolve“ primul război mondial. După terminarea războiului și-a finalizat studiile, s-a însurat cu Rebecca și împreună cu partenerul său Morris Shape a înființat societatea Par-Ex Shirt Company. Compania cu sediul în Brooklyn, ulterior la New Haven, a produs cămăși pentru alte mărci exclusive. Și trebuie remarcat faptul că a avut succes.

Influența fiilor ambițioși

Afacerea a prosperat iar Gantmacher se descurca bine. Mai mult, a crescut și familia lor. Și tocmai fii lor Marty și Elliot născuți în anii 1921 și 1926 au fost cei care au încurajat și mai mult afacerea familiei să aibă un mai mare succes. Poate au fost inspirați de începuturile lor, când curățau podeaua la fabrica lui Bernard. Un rol important în ambițiile lor le-au jucat și studiile, pe care le-au finalizat după „ absolvirea“ primul război mondial. În timp ce Marty avea înclinații către comerțul administrativ, Elliot se specializa pentru marketing. O combinație fantastică!

Pe măsură ce războiul a spulberat multe tradiții și obiceiuri, iar noile direcții artistice și de modă au început să se răspândească în toată țara, Marty și Elliot au presimțit oportunitatea. Fii ambițioși l-au convins pe tatăl Bernard, că a sosit momentul potrivit să înceapă producția de cămăși sub propria lor marcă. Și astfel în aprilie 1949 s-a născut compania Gant.
 
Principala idee a companiei GANT: „Never Stop Learning“
Înființatorii mărcii Gant

Despre ceasurile de damă Gant

Vechea sintagmă „în toate caută o femeie“ poate fi observată și în povestea mărcii Gant. Este greu de spus, dacă drumul lui Bernard ar fi mers într-o direcție similară, dacă nu ar fi cunoscut-o pe Rebecca. Dar ca să nu mai presupunem, astăzi ne putem bucura nu doar de cămășile iconice Gant, dar totodată și de alte accesorii de modă din portofoliul renumitei mărci. Un exemplu excelent sunt ceasurile de bărbați și damă Gant. Și dacă deja am apreciat-o pe Rebecca prin metodele noastre, pentru contribuția în întreaga companie, următoarele rânduri le vom dedica tocmai ceasurilor de damă.

Cum sunt ceasurile de damă Gant?

Ceasurile de damă a mărcii Gant sunt frumoase pentru faptul că nu se prefac în nimic. Dimpotrivă, își deschid calea prin propriul lor stil, care este la sexul frumos extrem de îndrăgit. Printre semnele sale caracteristice fac parte:

  • designul elegant
  • caracteristicile simple și minimaliste
  • caracterul decent
  • stilul distinctiv, care nu urmează cele mai fierbinți tendințe
Simplistele ceasuri de damă Gant din ediția Park Hill

Sfat de final – ceas de damă Gant alb, auriu sau argintiu

Este binecunoscut faptul că, doamnele poartă cu drag ceasuri albe, aurii sau argintii. Altfel nu este nici în cazul mărcii Gant. Și în cazul în care nu știți, cum să găsiți modele de ceasuri de damă Gant în culorile amintite, adăugăm la final câte o variantă din fiecare model.

Ceas de damă Gant alb: Model W70442

Ceas de damă Gant auriu: Model GT032005

Ceas de damă Gant argintiu: Model W11403

Cele 3 variante de ceasuri de damă Gant

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole