Prin ce cuvinte ar putea fi cel mai bine descris caracterul unui ceas de damă Gant? Nu putem să nu menționăm în special prelucrarea originală și aspectul elegant. Deși aceste ceasuri de modă minimaliste sunt poate la prima vedere mai discrete, asta nu înseamnă că vor trece neobservate și pe încheietura mâinii. Ceasurile își păstrează caracterul decent de ani buni. Așa sunt ceasurile de damă Gant. Nu se adaptează la tendințele moderne actuale și nu doresc să iasă în zadar în evidență. Rolul lor este să completeze oricare dintre ținutele sale elegante și să fie o parte integrantă a acesteia.

Despre marca GANT

Marca americano-suedeză Gant provine din orașul american New Haven și a fost înființată în anul 1949. În prezent însă managementul mărcii își are sediul în orașul Stockholm și pentru asta datorează pentru atributul internațional. Inițial marca se concentra pe producția de cămăși, care se caracterizau prin calitatea înaltă și prelucrarea cu elemente originale. În anul 1980 marca a pășit pe piața internaționala cu produsele sale, ce i-a permis să crească în continuare. De-a lungul anilor, marca Grand și-a construit statusul de producător de îmbrăcăminte premium, și chiar și după decenii reușește să aducă pe piață produse foarte calitative. În prezent oferă un spectru larg de îmbrăcăminte de modă și sport, inclusiv încălțăminte, lenjerie de corp și a diverselor accesorii cum ar fi ceasurile sau bijuteriile.

Ce caracterizează ceasul de damă GANT?

  • aspect elegant
  • prelucrare simplă și minimalistă
  • stil propriu, care nu este supus tendințelor actuale
 

Cum este prețul ceasurilor GANT?

Prețul ceasurilor de damă GANT este identic ca în cazul altor ceasuri fashion foarte accesibil iar cele mai ieftine produse încep de la prețul de 250 lei. Modelele ceasurilor de damă GANT, care sunt mai scumpe, variază între 500 – 750 lei.

Ceasurile de damă GANT vă vor cuceri prin aspectul elegant și atenția pentru detalii

Alte mărci de ceasuri de damă: