Marca Skagen provine din Danemarca iar spiritul său scandinav și l-a transmis și produselor sale. Ceasurile de damă Skagen deși pot părea la prima vedere puțin “tăcute”, dar nu vă lasați păcăliți. Brandul se mândrește cu originea sa, ceea ce s-a reflectat și în aspectul produselor sale. Sunt minimaliste și totodată pline de detalii de neratat. Sunt delicate și totodată reci ca apele Mării Baltice. Le veți îndrăgi și Dvs. la fel ca și miile de femei din întreaga lume?

Despre marca Skagen

Compania Skagen Denmark datează înființarea sa din anul 1989 și este numită după orașul Skagen, care este totodată și cel mai nordic oraș din Danemarca. În afară de ceasurile de marcă, se axează și pe producția de bijuterii, poșete și a altor accesorii de modă. În anul 2012 marca a devenit parte din Grupul Fossil și prin urma producția ceasurilor sale intră în competența acestei mărci americane populare. Mai multe informații despre această marcă scandinavă găsiți pe pagina oficială.

Prin ce sunt tipice ceasurile de damă Skagen?

  • design minimalist
  • linii delicate și foarte exacte
  • accent pe detaliu
  • denumirile colecțiilor dupa nume nordice
 

Cum este prețul ceasului Skagen?

Ca și în cazul altor mărci minimaliste prețul ceasului Skagen este foarte favorabil. Cele mai ieftine modele ale mărcii încep la prețul de aprox. 300 RON.

Ceasuri damă Skagen​

Alte mărci de ceasuri de damă: