Ceasuri de damă sau ceasurile smart Falster. Ce anume ascunde marca Skagen?

Ceasurile de damă Skagen sunt ceasuri smart pentru fiecare doamnă modernă
Ceasurile Skagen sunt inspirate de un mic sat pescăresc din partea cea mai nordică a insulei daneze.
Se caracterizează prin design simplu, stil minimalist și eleganță fină.
Marca Skagen produce și ceasuri smart cu stil.
Distribuiți
LinkedIn

Marca Skagen este pe piața ceasurilor un fenomen mai mult decât interesant. Povestea ei, care a fost inspirată de un mic sat de pescari din partea de nord a peninsulei daneze, a fost scrisă de mai bine de 30 de ani. În acest timp ceasurile de damă Skagen și-au câștigat o mulțime de iubitoare. Portofoliul acestui brand accesibil vizează în primul rând sexul mai frumos, dovadă fiind bogata ofertă de bijuterii – de la cercei la brățări până la coliere. Cu toate acestea, inovatorul ceas inteligent Falster merită, de asemenea, o atenție specială. Ce altceva ascunde marca Skagen?

Conținutul articolului

O perspectivă asupra istoriei mărcii Skagen

Cuplul danez Henrik și Charlotte Jorst se află în spatele energiei creative, pasiunii, modei jucăușe și, nu în ultimul rând, a prețului accesibil Skagen. Acest cuplu a fondat compania în 1989, iar 2 ani mai târziu și-au prezentat propriile modele la târgul din New York. Deja în acel moment, marca inspirată de puritatea, frumusețea și unicitatea satului scandinav a primit feedback pozitiv din partea Americii.

Știați că, ceasurile Skagen au fost, paradoxal, fabricate în Hong Kong încă de la începuturile lor? Cu toate acestea, după achiziționarea unui parteneriat cu grupul Fossil, producția lor s-a mutat în China.

Ce fel de ceasuri se ascund după marca Skagen?

Deși principalul indicator al unui ceas pentru femei Skagen este un simplu, chiar minimalist, care pune un accent deosebit pe eleganța subtilă. Ceasurile Skagen sunt în general caracterizate de modele mai mici, care se aplică nu numai în cazul cadranelor, ci și în legătură cu curele sau brățările mai subțiri. Chiar dacă acordă atenție utilizării materialelor de calitate, acestea păstrează în continuare accesibilitatea, datorită căreia pot viza un public cu adevărat larg.

Alegem ceasuri de damă Skagen

Când ne uităm la portofoliul mărcii Skagen, este cu adevărat dificil să alegem o colecție care să se distingă cumva de restul. Vom găsi în el mai multe linii de modele, care merită, fără îndoială, atenția noastră și a Dvs. Un exemplu excelent este ceasul Skagen Aaren Kulor, care se caracterizează printr-o utilizare îndrăzneață și jucăușă a culorilor, care este practic una dintre caracteristicile principale ale întregului brand Skagen. În cazul colecției Aaren Kulor, o inspirație colorată a venit de la casele portuare iconice din cartierul Nyhavn din Copenhaga.

Ceasurile colorate Skagen Aaren Kulor

Sfatul nostru: Ceasurile smart Skagen Falster

Sfatul nostru special pentru ceasurile Skagen este ceasul smart Falster. Deși nu este o colecție pur pentru femei, dar și domnii își pot găsi câte ceva în colecție, în epoca tehnologiei moderne această colecție este pentru toți ca și creată. În plus, ceasurile smart Falster nu ignoră cerințele „modei”. În ciuda faptului că este un ceas sport, acesta păstrează un design extrem de simpatic și atrăgător.

Ceasurile smart moderne de damă Skagen Falster

Sfatul nostru: Ceasurile smart Skagen Falster

Cele mai recente ceasuri smart din atelierul Skagen sunt ceasurile inteligente Falster 3, care rulează pe software-ul Wear OS de la Google. Sistemul lor este alimentat de un procesor Snapdragon 3100. Puteți citi mai multe despre acestea pe site-ul oficial al producătorului.

S-ar putea să vă intereseze: Când vă regăsiți într-un ceas inteligent Skagen Falster, este mai mult decât probabil să fiți impresionați și de ceasurile inteligente Michael Kors, care atrag, de asemenea, nu numai prin caracteristicile lor, ci și prin designul lor.

Țările scandinave reîncarcă piața globală

Reputația lui Skagen, care obține un succes considerabil pe continent, este cu adevărat puternică. Și chiar dacă această reputație a fost întărită în mod adecvat de influența din spatele mării sau din China îndepărtată, este vorba de un exemplu frumos despre modul în care puteți căuta inspirație în colțuri mai mici și mai ascunse din Europa. Dar ca să nu credeți că ceasurile Skagen sunt o lovitură aleatorie, aruncați o privire la povestea brandului danez Daniel Wellington. Pur și simplu, țările scandinave reîncarcă piața mondială a ceas.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole