Ceasurile de Anne Klein – un accesoriu după care tânjesc femeile

Ceasuri damă Anne Klein
Începuturile ceasurilor datează încă din anul 1965
Ceasurile Anne Klein sunt vizionare, autentice și universale – potrivite pentru orice ocazie
Prezintă accesoriile de modă, după care tânjesc femeile
Distribuiți
LinkedIn

Ceasurile de damă Anne Klein nu sunt o necunoscută în lumea modei. Tocmai invers ! Faptul, că poartă numele unei mari doamne americane, le predispune direct la a culege succesul la nivel mondial.Și nu ne rămâne nimic altceva, doar să constatăm ,că într-adevăr este așa.Dar cum s-a ajuns ca ceasurile de damă Anne Klein să aibă o așa importanță?În ce constă unicitatea lor?Și unde poate fi achiziționat azi în cele mai bune condiții?

Conținutul articolului

O perspectivă asupra istoriei companiei Anne Klein

Începuturile companiei Anne Klein se pot remarca încă în anul 1965, cînd talentata creatoare de modă Anne Klein a deschis studioul sub același nume. Credeți sau nu, deja deja la acel moment, acum aproximativ 55 de ani, marca Anne Klein a inclus un logo reprezentativ care înfățișează un leu. Apropo, portretul unui leu pe sigla Anne Klein este o referință directă la semnul creatorului de modă american.

Profilul designerului Anne Klein

Numele inițial– Hannah Goldofski Născută: 3. august 1923, Brooklyn, New York, USA La vârsta de 15 ani – desenatoare pentru o firmă de încălțăminte 1965 –deschiderea studioului Anne Klein 1972 – adăugarea ceasului de damă în portofoliul mărcii Deces: 19 martie 1974, Mount Sinai Hospital, New York, USA

Cum arată portofoliul mărcii Anne Klein?

Portofoliul de ceasuri a mărcii Anne Klein nu este doar plin de piese interesante, dar mai ales este divers.Veți găsi în el atât modele mai extravagante, cât și produse mai simple, cu miros de minimalism. Ceasurile pentru femei Anne Klein sunt disponibile și cu brățări din oțel și curele din piele.Simplu, să-și aleagă reușește fiecare doamnă cu gustul potrivit și simțul pentru modă. În plus, ceasurile pentru femei Anne Klein se potrivesc cu vremurile, dovadă fiind nu doar prezența ocazională a popularelor cristale Swarovski, ci și utilizarea culorilor în trend. Pe lângă neobositele ceasuri de aur și argint, veți găsi în portofoliul companiei Anne Klein și piese cu elemente de negru extravagant și albastru atrăgător.O atenție mai deosebită merită și populare ceasuri roze, care la urma urmei nu sunt deloc străine mărcii Anne Klein.

Ceasurile de damă Anne Klein – oglinda accesorilor de modă, dupa care tînjesc femeile.

Brățările de damă Anne Klein – un accesoriu fantastic la ceasurile de damă.

Seturile de damă Anne Klein – combinație de bun gust a ceasurilor stilate cu brățările originale.

Cum sunt ceasurile de damă Anne Klein?

Ceasurile de damă Anne Klein se pot caracteriza similar cum am descris-o și pe fondatoarea sa. Sunt vizionare, autentice și universale – potrivite pentru orice ocazie. În esență, este un accesoriu de modă, care este un fel de oglindă a ceea ce își doresc femeile. Cu toate acestea, secretul lor nu constă numai în universalitate. Ceasurile de damă Anne Klein sunt o piesă tradițională ușor de purtat, care au capacitatea de a încânta fiecare doamnă.

Ceasurile pentru femei Anne Klein este întruchiparea moștenirii celebrului designer

Unde se pot achiziționa avantajos ceasurile de damă Anne Klein?

Având în vedere că distribuția și vânzarea ceasurilor de damă Anne Klein ajunge astăzi în multe părți ale lumii, nu este cazul că ar fi lipsă de ele.Cu toate acestea, aveți grijă și cumpărați întotdeauna de la vânzători tradiționali și verificați.În acest caz, vă recomandăm magazinul online Timestore, care, de altfel, unde în prezent se desfășoară o promovare irezistibilă pentru produsele mărcii Anne Klein. Din aceasta fac parte nu doar ceasurile de damă, dar totodată și brățările și uimitoarele seturi cadou. Farmecul menționatei promovări constă în modul preferat de „vouchere“.

În gama încărcată de produse Anne Klein vă alegeți produsul Dvs., îl adăugați în coș, iar la completarea comenzii adăugați codul AK10. Rezultatul?Reducere suplimentară de 50 lei! Din moment ce ceasurile de damă, brățările și seturile Anne Klein sunt deja pline de reduceri fantastice, o reducere suplimentară în valoare de 50 lei va reduce prețul final, ca să spunem așa, la minimum.

Ceasurile solare Anne Klein din colecția Considered

Fotografie de copertă: https://www.harpersbazaar.com

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole