Ceasurile Festina și legătura sa eternă din lumea ciclismului

Ceasurile Festina sunt din punct de vedere al istoriei strâns legate cu lumea ciclismului
Distribuiți
LinkedIn

În legătură cu brandul Festina, mulți oameni au automat de mult timp în minte biciclete sau ciclismul ca atare. Pentru asta se datorează mărcii Festina cu mai multe curse de ciclism de prestigiu, figurii sale în numele echipei profesioniste de ciclism, cu privire la scandal de dopaj sau pur și simplu colecțiile de ceasuri sport?

Conținutul articolului

Ceasurile Festina și legătura sa cu ciclismul

Brandul Festina este deja aproape notoriu de cunoscută pentru conexiunea sa iconică cu ciclismul. Alături de acest sport popular, a trimis lumii un mesaj etern, care, totuși, nu poate fi vizionat doar prin ochelari roz.

Oricum, faptul că, compania Festina a fost timp de aproape 25 de ani cronometrul oficial al celei mai prestigioase curse de ciclism din lume, Turul Franței, este mai mult decât admirabil. În plus, Turul Franței nu este nici pe departe de a fi singura crestătură a mărcii. Giro d´Italia, Vuelta și España sau Tour de France…Chiar și aceste competiții au în Festina cu trecut în glorie.

Festina ca și echipă profesională de ciclism

Festina a figurat în numele echipei profesionale de ciclism, resp. ca și sponsorul său, între anii 1989 – 2001.

  • 1989 / Lotus-Zahor
  • 1990 până în 1992 / Lotus-Festina
  • 1993 până în 1999 / Festina-Lotus
  • 2000 până în 2001 / Festina
Echipa de ciclism Festina

Sursă: Wikipedia.org

Echipa din jurul mărcii Festina a cunoscut succese individuale și colective considerabile în timpul activității sale în ciclismul profesional. De asemenea, dar într-un sens negativ, el a fost vizibil și prin infamul scandal al dopajului. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că Festina a lăsat în lumea sportului o amprentă eternă și semnificativ pozitivă.

Mesaj persistent sub formă de ceasuri sport

Legătura eternă din lumea ciclismului, pe care o subliniem chiar în titlul acestui articol, poate fi, de asemenea, transformată într-un ceas Festina cu trăsături sport.

Mai multe modele bazate pe oferta de ceasuri pentru bărbați Festina se pot lăuda cu denumirea după cursele prestigioase menționate mai sus. Exemplul este ceasul La Vuelta sau Turul Franței. Nu putem uita nici de seria de modele The Originals sau Chrono Sport, care au un spirit sportiv ascuns nu numai adânc în interior, ci și vizibil transformat în designul lor.

De asemenea, este capabil să obțină priviri curioase prin curelele sale colorate de cauciuc și prin ambasadorul său tradițional, care este fostul ciclist francez de succes Richard Virenque.

Marca Festina are o amprentă eternă în istoria ciclismului

Despre compania Festina

Festina a fost fondată încă în anul 1902 în orașul elvețian La Chaux-de-Fonds. Din punct de vedere al direcției mărcii, anul 1984 nu este deloc mai puțin important, când întreaga companie s-a aflat sub patronajul omului de afaceri spaniol Miguel Rodriguez.

Tocmai el a fost cel, care a transformat imaginea mărcii Festina într-un stil de viață, resp. modă, brand. Festina a rămas fidelă moștenirii elvețiano-spaniole până în prezent. Acest lucru este demonstrat de faptul că, în timp ce sediul companiei poate fi găsit în Barcelona, Spania, un alt centru de producție de top este cu sediul tocmai în Elveția. În afară de acestea, Festina se mândrește și cu filiale în Franța și Elveția, precum și în Germania, Italia, Benelux, Chile, Republica Cehă, Polonia și Slovacia.

Datorită sentimentului de afaceri extrem de sensibil pe care Festina l-a înrădăcinat în ADN, ca să spunem așa, ceasul ei se bucură pe bună dreptate de popularitate în întreaga lume. În timp ce ceasurile Festina pentru bărbați atrag în general cu modelele lor mai sport și mai elegante, cele pentru femei atrag atenția prin combinația lor de bun gust cu cristale Swarovski.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole