Alegem cele mai frumoase brățări de damă

Am ales pentru voi cele mai frumoase brățări de damă
Brățările, împreună cu ceasurile, sunt printre cele mai populare accesorii de modă.
Cele mai frumoase brățări de damă le-am găsit în portofoliul mărcilor Guess, Tommy Hilfiger și Anne Klein.
Nu am uitat nici de brățările de modă destinate bărbaților.
Distribuiți
LinkedIn

S-ar putea să nu arate așa la prima vedere, dar brățările pentru bărbați și femei ca atare au într-adevăr multe în comun cu ceasurile. Mai bine zis, trecerea de la brățări la ceasuri este extrem de caracteristică. La ce ne referim? Fără dezbateri, cele mai frumoase brățări, fie pentru femei, fie pentru bărbați, sunt produse în zilele noastre de astfel de mărci de renume care au și ceasuri de mână în portofoliu.

În ambele cazuri, acestea sunt accesorii de modă accesibile, extrem de populare pe continent. Și tocmai de aceea ne-am spus că dedicăm câteva rânduri brățărilor. Am selectat pentru voi cele mai frumoase brățări pentru femei pe care le poți găsi pe piață.

Conținutul articolului

Cele mai frumoase brățări pentru femei de pe piață

Adevărul este că, oferta de pe piață a preafrumoaselor brățări pentru femei este cu adevărat vastă și poate fi destul de dificil să te orientezi în ea. Cum să alegi brățara perfectă nu numai pentru evenimentele sociale, ci și pentru îmbrăcămintea zilnică? Răspunsul îl oferă înainte de toate brățările Guess, Tommy Hilfiger și Anne Klein.

Știați că, unele mărci de succes la nivel global beneficiază și de distribuția seturilor de modă compuse din ceasuri și brățări? O altă dovadă că pătrunderea dintre aceste accesorii de modă este cu adevărat semnificativă. Se potrivesc perfect și se completează perfect.

Brățări de damă Guess

Brandul Guess, fondat de frații Marciano în anul 1981, a devenit de atunci un simbol al unui stil de viață cu atribute precum tânăr, sexy sau aventuros. Atribute similare sunt combinate în produsele sale.

Datorită companiei iconice Guess, astăzi sexului frumos îi vine rândul nu numai în ceea ce privește ceasurile de damă stilate, dar totodată și în legătură cu brățările câtuși de puțin atractive. Câștigătorul nostru imaginar printre brățările Guess de damă a devenit modelul UBB78026-S.

Brățară de damă Guess UBB78026-S

Brățările de damă Tommy Hilfiger

Când menționăm cele mai frumoase brățări pentru femei de pe piață, nu putem uita marca cu un spirit tânăr și proaspăt – Tommy Hilfiger. Așa este, în portofoliul său nu veți găsi doar ceasuri trendy pentru femei. Oferta companiei Tommy Hilfiger este, de asemenea, încărcată cu brățări pentru femei, cu care ținuta ta va fi, fără îndoială, în concordanță cu ultimele tendințe. Dovada acestei afirmații sunt, de exemplu, modelele minimaliste 2780053 și 2780226. Care vă place mai mult?

Tommy Hilfiger 2780053

Tommy Hilfiger 2780226

Seturile de damă Anne Klein

Ceasul pentru femei Anne Klein este numit pe bună dreptate un accesoriu de modă vizionar și autentic, care reflectă ceea ce își doresc cu adevărat femeile. Pur și simplu, puteți simți un fel de manuscris a legendarei fondatoare a întregii companii (Anne Klein).

Una dintre bomboanele acestui popular brand sunt, de asemenea, preafrumoasele seturi de modă, compuse din ceasuri și brățări elegante. Ca exemplu, vă prezentăm setul AK / 3430RGST, care atrage atenția mai ales prin aurul roz și cristalele Swarovski.

Pentru publicul mai exigent marca Anne Klein oferă un set de ceas cu brățări

Sunt brățările de modă potrivite și pentru bărbați?

Deoarece chiar la începutul acestui articol am menționat și brățările pentru bărbați, nu ar fi complet „curat” pentru noi dacă le-am ignora în rândurile următoare. Nu le vom acorda atât de multă atenție ca și brățărilor pentru femei, dar nu putem să nu declarăm că brățările de modă sunt în mod clar potrivite și pentru bărbați. Și chiar și pentru cei mai duri, cărora le place, de exemplu, să poarte ceasuri cu cadrane mari. Mai exact, ne referim la modele din portofoliul de mărci precum Police sau Diesel, ale căror cadrane depășesc adesea dimensiunea de 50 mm.

Tocmai al doilea brand menționat, Diesel, care oferă clienților săi de sex masculin, cu adevărat fermecătoarele brățări pentru bărbați. De exemplu, o astfel de brățară DX1043040 ar arăta excelent în combinație cu un ceas. Atât brățările pentru bărbați, cât și cele pentru femei, împreună cu ceasurile, sunt printre cele mai populare accesorii de modă de pe piață. Îți vei îmbogăți propria colecție cu acestea sau veți bucura pe cineva apropiat?

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole