Police vs. Diesel – care ceas mare bărbătesc să alegem?

Ceasuri mari pentru bărbați Police a Diesel
Ceasurile bărbătești Police și Diesel unește o istorie asemănătoare.
În portofoliul mărcilor Police a Diesel găsiți ceasuri mari cu cadran peste 50 mm.
Care ceas mare bărbătesc alegeți?
Distribuiți
LinkedIn

Vă mai amintiți magnificul nostru duel a ceasurilor de damă, în care rolurile principale le-au avut mărcile olandeze Rosefield și Cluse? Această luptă plăcută o readucem înapoi în lumina lumii, deoarece, de-a lungul timpului, am decis să desfășurăm un act caracteristic similar. Cu toate acestea, de data aceasta principalii protagoniști vor fi reprezentanții ceasurilor mari pentru bărbați – companiile italiene Police și Diesel.

Conținutul articolului

Cu ochii pe ceasurile pentru bărbați Police și Diesel

La privirea istoriei companiei Police și povestea mărcii Diesel este posibil să observăm unele asemănări. De exemplu, în timp ce Diesel a fost fondat în 1978 de tânărul Renz Ross, marca Police datează cu începuturile sale oficiale din anul 1983.

Interesant este faptul că fondatorii mărcii de renume mondial Police, frații De Rigo, și-au început propria afacere cu ochelari de soare încă în anul 1978, tocmai când Renzo Rosso a început să stabilească o nouă dimensiune în moda „denim“.

Dar unde avem faimosul ceas mare bărbătesc, care este atât de caracteristic ambelor mărci italiene?

Ceasul ca atare nu le-a început cariera acestor antreprenori ambițioși, dar fără îndoială a lărgit orizontul acestor „mari jucători” și i-a ajutat să ajungă în prim-planul industriei modei. În timp ce marca Diesel a început să includă noi accesorii de modă în oferta sa în jurul anului 2000, compania Police și-a extins portofoliul cu ceasuri unice aproximativ 3 ani mai târziu.

Ce unește ceasurile mari bărbătești Diesel și Police?

Marca MVMT, a cărei înființare și funcționare este însoțită de convingerea că stilul nu ar trebui să strice bugetul financiar al clientului, are în portofoliul său, pe lângă ceasurile bărbătești grozave și produse de damă cel puțin la fel de reușite. Dar de data acesta am hotărît, că facem loc în special modelelor pentru bărbați. În opinia noastră, acestea sunt TOP 3 ediții ceasuri pentru bărbați de la MVMT.

  • Mărci cu istorie bogată – Diesel (1978) și Police (1983).
  • Ambele companii au rădăcini italiene.
  • Niciuna dintre aceste companii nu și-a început călătoria de succes prin intermediul industriei ceasurilor de modă.
  • Companiile au introdus ceasurile în portofoliul său abia după anul 2000.
  • Astăzi veți găsi în oferta mărcilor Diesel și Police nu numai ceasuri mari (cadran chiar peste 50 mm) cu forme robuste, masive și agresive, ci și piese mai decente și elegante.
  • Ceasurile mari pentru bărbați Diesel și Police sunt cunoscute pentru designul lor extravagant, cu detalii elaborate.
  • Ambele mărci sunt cunoscute atât pentru calitatea, cât și pentru prețurile accesibile ale accesoriilor de modă.
Ceas mare bărbătesc Diesel

Cu ceva timp în urmă, am anunțat că un ceas mare este dominat de un ceas Diesel pentru bărbați, dar astăzi am găsit mai mult decât un adversar demn pentru acest câștigător aparent neînfricat și neechivoc – un alt ceas mare de la Police. Cu toate acestea, pentru a face această luptă cât mai reală și să nu fim lăsați doar la comparația mărcilor individuale, am ales o piesă specifică dintre ambele mărci.

În timp ce în cazul mărcii Diesel este un ceas bărbătesc  Baby Daddy DZ7256, din seria Police am ales ceasul de aceeași dimensiune Vigor PL15381JSTB / 04A. Cu mâna pe inimă, ați putea atribui corect fiecare model la producătoru lui dacă logo-urile lor nu ar fi vizibile?Dar haideți să facem lumină în legătură cu acest lucru.

Diesel Baby Daddy DZ7256

Cadran: 51 mm
Mecanism: Quartz (bateria)
Impermeabiltate: 30 m
Geam: mineral
Curea: piele naturală
Date: da
Cronograf: da
 

Police Vigor PL15381JSTB/04A

Cadran: 51 mm
Mecanism: Quartz (bateria)
Impermeabiltate: 50 m
Geam: mineral
Curea: piele ecologică
Date: da
Cronograf: da
 

O luptă rară și echilibrată, așa e? Diferențele sunt minime – pot fi văzute privind la impermeabilitate și materialul curelei. Chiar și indicatorii cronograf sunt poziționați identic. Din punct de vedere vizual merită menționat și faptul că ambele modele dispun de coroane distincrive și șuruburi de design. În locuri opuse au doar logo-urile și arătătoarele de dată.

Așadar, care dintre ceasurile mari bărbătești alegeți? Va fi modelul din oferta Diesel sau din portofoliul Police?

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole