TOP 3 ediții de ceasuri pentru bărbați MVMT

Ceasul pentru bărbați MVMT este o alegere excelentă pentru fiecare bărbat tânăr.
Marca MVMT a apărut din ideea a doi studenți ambițioși.
Ceasul MVMT este însoțit de convingerea că stilul nu ar trebui să distrugă bugetul unui client.
Printre TOP ceasurile pentru bărbați fac parte de exemplu produse din ediția Chrono, Revolver și Voyager.
Distribuiți
LinkedIn

Marca MVMT, resp. historia ei, este plină de povești cu adevărat interesante. Tocmai călătoria de basm al acestei companii, relativ încă tinere, ne-a inspirat la faptul de a arunca o privire mai detaliată asupra modelelor individuale din portofoliul ei. Prin urmare am ales TOP 3 ediții de ceasuri pentru bărbați de la MVMT.

Conținutul articolului

Ceasurile MVMT – gaură în piață sau ideea a doi studenți

De-a lungul timpului, fără rușine putem să constatăm că fondatorii companiei MVMT au găsit, în esență, un fel de gaură pe piață. Traversând renumitele branduri, le-au lipsit acelea, care să îmbine nu doar calitatea, dar totodată și prețurile accesibile pentru generația mai tânără. Tocmai că cei tineri, ca de exemplu numeroșii studenți, nu își pot permite să investească sute de euro în ceasuri de calitate dar totodată care arată și bine. Studenții Jake Kassan și Kramer LaPlante totuși au conștientizat în urmă cu câțiva ani această problemă.

Deoarece în trecut au avut deja experiențe cu crowdfunding-ul și vânzarea online, îndeplineau toate condițiile pentru a răzbate. Și într-adevăr așa s-a și întâmplat. Doar în anul 2013 au lansat o campanie de crowdfunding cu scopul de a strânge 15.000 dolari necesari pentru stimularea afacerii. Ținând cont că au reușit să adune 220.000 dolari, tânărului proiect ambițios îi surâdea un viitor strălucitor pe rețelele sociale. Acest lucru s-a evidențiat în cea mai scurtă perioadă, când de-a lungul a aproximativ 3 ani, au reușit vânzarea a mai mult de 600.000 de ceasuri MVMT.

TOP ceasuri bărbătești MVMT

Marca MVMT, a cărei înființare și funcționare este însoțită de convingerea că stilul nu ar trebui să strice bugetul financiar al clientului, are în portofoliul său, pe lângă ceasurile bărbătești grozave și produse de damă cel puțin la fel de reușite. Dar de data acesta am hotărît, că facem loc în special modelelor pentru bărbați. În opinia noastră, acestea sunt TOP 3 ediții ceasuri pentru bărbați de la MVMT.

Ceasuri bărbătești MVMT în diferite varainate de culori

Ceasuri pentru bărbați MVMT Chrono

Popualara linie de modele Chrono prezintă îndrăznețul ceas chronograf cu un design minimalist. Mărimea carcaselor sale se învărte de obicei la nivelul de 40, resp. 45 mm.

Recomandarea noastră pentru ceasul bărbătesc MVMT din ediția Chrono – MC01-GU : Un produs reușit într-o combinație de culoare cu stil de negru și gri. Atrage și prin brățara masivă din oțel cu acoperire PVD.

Ceasuri pentru bărbați MVMT Revolver

Farmecul îndrăgitei ediții Revolver constă în așa numitul retrofuturism. În timp ce cadranele ceasurilor din această gamă de modele sunt pline de design modern însoțit de o sticlă arcuită, carcasele lor sunt inspirate din anii 1950 ai secolului trecut.

Recomandarea noastră  pentru ceasul bărbătesc MVMT din ediția Revolver – CBX-BRZEAGE: Având în vedere că este o vorba de o piesă pentru bărbați, putem remarca combinația de aur roz de pe carcasă cu culoarea gri a cadranului și  a curelei, resp. a brățării, ca fiind netradiționale.

Ceasuri pentru bărbați MVMT Voyager

După cum sugerează și numele, ceasurile Voyager (din cuvântul englezesc „voyage“ – drum/călătorie) sunt inspirate după călătorii. Prin urmare, nu trebuie să le lipsească gradul adecvat de etanșeitate – în acest caz, concret 10 ATM.

Recomandarea noastră  pentru ceasul bărbătesc MVMT din ediția Voyager – MV01-S2: Modelul care îmbină culoarea argintie cu brățara din oțel inoxidabil Shark Mesh. Ca unui produs de călătorie adecvat, nici acestuia nu îi poate lipsi funcția timpului dual.

Sfat de final

Ceasurile bărbătești MVMT nu sunt însă doar în colecțiile Chrono, Revolver și Voyager. Pe pagina oficială a brandului MVMT puteți nimeri fără probleme și peste alte piese reușite. Atenția noastră o merită fie ediția Blacktop, care întruchipează perfect spiritul culturii automobilistice din anii 60 sau 40 Series, care se prezintă carcase de 40 mm. Oricare ediție de TOP ați prefera, rețineți că, nu doar ceasurile bărbătești MVMT, dar și ceasurile cu brățară în general, întotdeauna ar trebui să fie achiziționate în magazine verificate.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole