Cel mai frumos ceas auriu de damă Michael Kors

Cel mai frumos ceas auriu de damă Michael Kors
Distribuiți
LinkedIn

Ceasul de damă Michael Kors face parte deja de mult timp printre cele mai vândute ceasuri de damă din lume. Nu este de mirare. Accesoriile de modă de la acest designer american sunt foarte populare, nu doar datorită designului atemporal și a prețului accesibil, dar și datorită detaliilor elaborate, pentru care sunt ceasurile mărca Michael Kors cunoscute la nivel mondial. Culoarea tipică și fără îndoială cea mai populară culoare a ceasurilor MK este auriul. Auriul ceas de damă Michael Kors arată deja la prima vedere luxuriant, dar totodată nu prea excentric. Doamnele și-au îndrăgit această variantă de culoare în special datorită caracteristicii practice, deoarece ceasul auriu se potrivește la aproape orice tip de îmbrăcăminte. Așadar să ne uităm împreună la 5 cele mai îndrăgite modele aurii, care se mândresc cu inconicul logo Michael Kors.

Conținutul articolului

Îndrăgitul ceas auriu de damă Michael Kors Slim Runway MK3179

Acest ceas auriu de damă Michael Kors din ediția Slim Runaway este tipic prin designul său minimalist și a cadranului distinctiv fără cifre. Primul loc în clasamentul nostru este într-adevăr justificat, deoarece este îmbrăcat complet în auriu. Cadranul este de obicei rotund și cadranul modelului MK3179 ad litteram se referă la denumirea liniei sale de modele (Slim), deoarece este produs într-o grosime cu adevărat practică, care atinge doar 7 mm. Cureaua ceasului este fabricată din oțel inoxidabil cu închidere calitativă, care este decorată și ea cu logo-ul Michael Kors.
Ceas de damă Michael Kors MK3179

Michael Kors Parker Chronograph MK5354

Pietrele strălucitoar, care acoperă cadranul acestui ceas auriu de damă Michael Kors Chronograph MK5354, sunt trăsătura caracteristică a acestei mărci de modă. Spre deosebire de modelul anterior MK3197, cadranul acestui ceas de damă este completat de 3 mici alarme cronograf și indicatorii de dată. Brățara și carcasa ceasului sunt fabricate din oțel iar designul lor este ceva mai masiv în comparație cu line de modele Slim Runaway. Carcasa acestui ceas are o grosime de 133 mm iar circumferința brățării este de 18 cm. În cazul în care căutați un ceas luxuriant, care să vă completeze perfect ținuta, acest model este cu siguranță alegerea potrivită.

Michael Kors Parker MK5354

Ceas elegant Michael Kors cu carcasă aurie și cadran auriu. Impermeabilitate: 10 ATM, diametrul ceasului 39 mm, geam mineral.
TOP

Michael Kors Darci MK3191

Ceasul de damă Michael Kors Darci MK3191 este o combinație ideală de design a două modele cheie a mărcii, care s-au plasat pe primul și al doilea loc în clasamentul nostru. De la modelul Michael Kors MK3179 și-a împrumutat frumosul cadran minimalist, care spre deosebire de câteva detalii este aproape identic. Luxuriantul ceas de damă Michael Kors MK5354 i-a împrumutat iar marginea frumoasă din zirconiu, care înfrumusețează circumferința întregii părți frontale a cadranului acestui ceas. Cu înălțimea carcasei de 8 mm, este vorba de un ceas minimalist, nu vă va deranja și nici nu va incomoda decența și eleganța ținutei Dvs. Ceasul are mecanism Quartz(baterie) și atinge o rezistență la apă de 5 ATM. Ceasul cu acest tip de impermeabilitate nu este potrivit pentru a fi purtat la înot și nici de a face duș.
Dámske hodinky Michael Kors MK3101

Ceas masiv auriu de damă Michael Kors Runway Chronograph MK5055

Cel mai recent ceas auriu, care a ajuns în clasamentul nostru, este unul dintre cele mai vechi modele a acestei mărci. Luxuriantul ceas Michael Kors Slim Runway MK5055 se caracterizează prin carcasa sa masivă și cadran sofisticat, care combină un fundal fin alb, cronograful, datarea și cifrele distinctive. Masivitatea acestui model este evidențiată de grosiema carcasei, care atinge decent 14 mm. Dar oricum nu vă lăsați descurajați cu această dimensiune. În ciuda carcasei mai groase ceasul își păstrează finețea unui ceas de damă, pe care producătorul a reușit să-l obțină mai ales datorită cadranului mai mic cu un diametru de 38 mm. Cronograful, datarea și cronometrul sunt un lucru obișnuit la acest model de ceas alimentat de baterie.
Dámske hodinky Michael Kors MK5055
Sperăm, că această scurtă prezentare a ceasului de damă Michael Kors va fi de bun ajutor și totodată o inspirație la achiziționarea unui ceas nou. Ceasul auriu este o constantă printre doamne și fie că tânjiți după ceasurile minimaliste Michael Kors sau după modelel mai masive împodobite cu cronograf și datare, categoric nu veți regreta. Dacă sunteți interesați de oferta completă de ceasuri de damă Michael Kors, nu ratați întreaga ofertă pe site-ul Timestore.ro

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole