Ceasuri argintii de damă Michael Kors, care vă vor captiva

Am selectat cele mai reușite ceasuri argintii pentru femei marca Michael Kors
Distribuiți
LinkedIn

Compania Michael Kors nu este în industria modei nici o noutate. Acest lucru se poate observa și la ceasuri, care sunt renumite în întreaga lume. Se poate spune că este valabil „dublu“ în cazul ceasului de damă Michael Kors. Printre ceasurile fashion cu greu puteți găsi un brand, care este atât de îndrăgită printre femei. La urma urmei, nu este nimic de mirare. Pentru tratarea de suprafață a ceasului de damă cu logo-ul MK, cele mai solicitate culori sunt selectate sensibil, de unde nu lipsește nici argintiul atemporal sau rozul în trend.

Conținutul articolului

Cele mai frumoase ceasuri argintii pentru femei Michael Kors

În oferta Michael Kors într-adevăr se pot găsi multe ceasuri de damă, care și prin preafrumoasa culoare argintie până la ultimul detaliu îndeplinesc cerințele sexului mai frumos pentru un accesoriu fashion universal și atemporal. Am selectat dintre ele cele 4 modele, care ne-au atras atenția cel mai mult. Sperăm, că v-au captivat cel puțin așa, cum a reușit mai demult ceasul auriu de damă MK.

Ceasuri argintii de damă Michael Kors MK3190

Din punctul nostru de vedere, modelul de top este cel cu marcajul MK3190. Publicul feminin este captivat înainte de toate de două rânduri de cristale Swarovski, care împodobesc carcasa rotundă. Carcasa menționată, la fel ca și brățara, sunt fabricate din oțel inoxidabil. În ceea ce privește cadranul, acesta beneficiază în special de designul minimalist. Și bineînțeles, cum altfel, ceasul de damă Michael Kors MK3190 este produs în culoarea argintie, care convinge pentru achiziția lui prin versatilitatea și atemporalitatea sa. Pe lângă faptul că se potrivește la orice ținută, nu va plictisi nici cu trecerea timpului.  
Ceasul argintiu atemporal pentru femei Michael Kors MK3190

Sursa: https://www.thewristlab.com/

Michael Kors MK5353

Modelul MK5353 arată, să zicem așa, ca o versiune mai elaborată și mai extravagantă a modelului de mai sus MK319. Acest lucru se datorează înainte de toate celor 3 alarme cronograf și a indicatorului de dată, ceea ce în mod clar au cerut două coroane în plus. Similititudinea acestui produs cu modelul MK319 provine înainte de toate din aranjarea cristalelor Swarovski în jurul cadranului și totodată și a culorii argintii.

Michael Kors MK5020

La fel de excentric, dar cu ceva mai masiv, în comparație cu modelul MK5353, arată ceasul de damă Michael Kors cu denumirea MK5020. Responsabile pesntru asta sunt arătătoarele mai groase împreună cu brățara mai proeminentă. Cu toate acestea, acest model, precum și alte ceasuri argintii Michael Kors, vă vor captiva înainte de toate prin interesanta împodobire cu cristale Swarosvski, care reprezintă indicatorii întregului ceas.

Îndrăgitul ceas Michael Kors MK5020

Sursa: https://www.newegg.com/

Ceasuri argintii de damă Michael Kors Parker MK5612

Ceasul argintiu de damă Michael Kors Parker MK5615 are în esență ceva din fiecare model menționat. O coroană, chiar dacă mai pronunțată, precum MK319, brățara aproape identică cu cea a modelului MK5353 și 3 alarme cronograf precum MK5353 și MK5020. Nu putem omite nici cristalele Swarovski. În afară de faptul, că și în acest caz prezintă „toți“ indicatorii, mai sunt și extrem de cu bun gust și atrăgător de încorporate în jurul perimetrului carcasei.
Ceasul de damă Michael Kors cu cristale Swarovski

Care ceas argintiu de damă să alegem?

Indiferent de faptul, care model dintre ceasurii argintii de damă Michael Kors veți alege, cu siguranță nu veți regreta. Preferatul nostru personal este totuși modelul MK319. Dacă vă întrebați, unde să achiziționați ceas damă MK, vă sfătuim să alegeți dintre magazinele verificate.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole