TOP 10: Cel mai scump ceas din lume

Unul dintre cele mai scumpe ceasuri din lume în valoare de 25 milioane Euro - Breguet Grande Complication Marie-Antoinette
Distribuiți
LinkedIn

Cunoașteți cele mai scumpe ceasuri din lume? Am pregătit pentru voi o listă, datorită căreia le puteți găsi într-un singur loc.

Într-o eră, al cărei ritm este parțial dictat de minimalism, ceasurile scumpe în multe cazuri sunt împinse dinspre răsărit înainte. Paradoxal, stilul simplu de îmbrăcare, resp. al accesoriilor de modă, reprezintă o oglindă a vremurilor accelerate ale consumerismului.

Drept urmare, adesea putem observa pe încheieturile feminine de exemplu ceasuri Michael Kors iar pe cele bărbătești de exemplu ceasuri MVMT. Adică produsele mărcilor, care nu își ascund accesibilitatea. Prin acest lucru nu dorim să dăm uitării modelele minimaliste. Deși în mai multe privințe îi sprijinim, credem atenția fanilor o merită și cele mai scumpe ceasuri din lume.

Conținutul articolului

Acestea sunt cele mai scumpe ceasuri din lume

Am nimerit lista celor mai scumpe ceasuri din lume, care poate fi găsită împreună cu prețurile orientative în următoarele rânduri, prin intermediul wealthygorilla.com. În unul dintre articolele sale este sunt enumerate aceste zece:

10. Patek Philippe Ref. 1527

Preț orientativ: 4,7 milioane EURO

De interes: Acest model care face printre cele mai scumpe ceasuri din lume este format din mai mult de 20 pietre prețioase diferite, în timp ce este fabricat din aur de 20 de karate în culoarea aurului roz.

Cel mai ieftin produs printre cele mai scumpe ceasuri din lume - Ceasul Patek Philippe din aur roz
Sursa: http://miyajitech.com/

9. Patek Philippe Ref. 1518 în design din oțel inoxidabil

Preț orientativ: 9,1 milioane EURO

De interes: Acest ceas care aparține unei serii limitate de 4 este produs din oțel inoxidabil de primă clasă.

8. Paul Newman Rolex Daytona

Preț orientativ: 14,7 miliónov EURO

De interes: Unicatul „Rolex“ care a luat numele legendarului actor Paul Newman, care iubea sportul cu motor (din acest motiv Dayton). Soția lui i l-a dăruit, pentru a-i aprecia pasiunea.

Printre fanii ceasului a făcut parte și actorul american Paul Newman. Ceasul unicat Rolex Dayton prin numele său face parte printre cele mai scumpe din lume.

7. Jacob & Co. Billionaire Watch

Preț orientativ: 15 milioane EURO

De interes: Unul dintre cele mai scumpe ceasuri din lume, Jacob & Co. Billionaire Watch, este produs din diamante de 260 de karate șlefuite cu smarald.

6. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication

Preț orientativ: 20 milioane EURO

De interes: Ceasul Patek Philippe Henry Graves a fost conceput pentru bogatul bancher american cu numele Henry Graves. Graficul sub formă de cer este amplasat pe ceas ca o transcriere a cerului nopții de deasupra casei lui Henry din New York.

5. Chopard 201-Carat Watch

Preț orientativ: 20,8 milioane EURO

De interes: Nu doar diamante albe și galbene de 163 de karate, dar și un diamant roz de 15 karate, un diamante albastru de 12 karate și un diamant alb de 11 karate împodobesc ceasul Chopard 201-Carat Watches.

4. Jaeger-LeCoultre Joaillerie 101 Manchette

Preț orientativ: 21,7 milioane EURO

De interes: Ceasul Jaeger-LeCoultre Joaillerie 101 Manchette cu 576 de diamante a fost dăruit Reginei Elisabeta II. la aniversarea vârstei de 60 de ani.

3. Breguet Grande Complication Marie-Antoinette

Preț orientativ: 25 milioane EURO

De interes: Acest ceas frumos a fost inițial comandat de „ex dragostea“ Reginei franceze Márie Antoinetta. Se presupune că producția lor a durat o perioadă incredibilă de 40 de ani.

2. Graff Diamonds The Fascination

Preț orientativ: 33,4 milioane EURO
 

De interes: Ceasul unicat Graff Diamonds The Fascination fascinează prin diamante albe de 152,96 de karate și un inel detașabil cu diamante de 38,13 de karate.

Al doilea cel mai scump ceas din lume - Graff Diamonds The Fascination
Sursa: https://www.forbes.com/

1. Cel mai scump ceas din lume – Graff Diamonds Hallucination

Preț orientativ: 45,9 milioane EURO

De interes: Cu titlul „cel mai scump ceas din lume“ se mândrește ceasul Graff Diamonds Hallucination. În ceea ce îl privește, merită menționate mai ales diamantele rare multicolore de 110 karate de diferite finisaje și decupaje și totodată unica brățară din platină.

Unicatul ceas la un preț nebunesc. Acesta este cel mai scump ceas din lume Graff Diamonds Hallucination
Sursa: https://www.hushhush.com/

Încheiere

Așadar, care dintre cele 10 cele mai scumpe ceasuri din lume v-au atras atenția cel mai mult? Este greu de hotărât, așa e? În orice caz, nu este vorba de piese accesibile la preț din oferta actuală de pe piață. Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că, acele cadrane ale modelelor Patek Philippe Ref. 1527, resp. Ref. 1518, într-o oarecare măsură ne-au amintit de ceasurile din ediția Luna de la marca Zeppelin. Poate tocmai cu acestea pe încheietura mâinii voastre la preț accesibil vă veți putea simți precum cu cele mai scumpe ceasuri din lume.

Sfat de final:
Vedeți și celelalte ceasuri mai scumpe din lume, resp. alte zece.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole