Am selectat ceasuri militare durabile, care nu vor dezamăgi

Ceasuri militare Luminox și Casio Mudmaster
Distribuiți
LinkedIn

Expresia „ceasuri militare“ nu este o necunoscută în industria ceasurilor. Așa numitele „ceasuri army“ pot fi găsite astăzi în oferta multor mărci, care se axează și pentru producția unor modele mai elegante. Noi am selectat pentru articolul nostru așa ceasuri militare, care prin fiabilitatea lor cu siguranță nu vor dezamăgi. Și apropo, știți ce le caracterizează?

Conținutul articolului

Ce este caracterisitic pentru ceasurile militare?

Așa ca și ceasurile aviator, și cele militare au proprietățile sale caracteristice. Acestea se referă atât la partea vizuală, cât și la cea funcțională.  

Culorile închise și nuanțele pământii

Din punct de vedere vizual, pentru ceasurile militare sunt caracteristice culorile închise și nuanțele pământii, eventual un design de camuflaj. În multe cazuri domină culoarea neagră și verde. Ceasurile tactice fiabile, totuși, nu ar trebui să-și demaște proprietarul în timpul acțiunilor.

Citire ușoară și iluminare de fundal

În ceea ce privește partea funcțională, un lucru absolut evident al ceasurilor militare ar trebui să fie modul de iluminare. Ceasurile army trebuie să fie ușor de citit chiar și noaptea. Și dacă tot vorbim de lizibilitate, principiu de bază și în cazul ceasurilor aviator – date în general ușor de citit.

Fiabilitate ridicată și funcții importante

O altă cerință pentru așa numitele ceasuri tactile reprezintă funcțiile utilizabile pe teren alături de rezistența ridicată la daune. De exemplu merită menționate:

 • impermeabilitate
 • rezistență la șocuri
 • rezistență la praf
 • sticlă durabilă
 • compas
 • cronometru
 • timp dual
 • ora pe glob
 • termometru
 • tensiometru
 • altimetru
 • alarmă

Curea practică

Dar să nu uităm nici de curea, respectiv brățara, care trebuie să reziste la o greutate adecvată. Deși cea din piele este elegantă și plăcută la atingere, totuși pentru acțiuni nu o recomandăm. Contactul regulat cu apa și apoi, eventual cu corpurile străine, se vor reflecta cu trecerea timpului. Așadar brățări din oțel inoxidabil? Nici cu acestea probabil nu ar avea trecere la cei interesați de ceasurile militare. Sunt prea ferme și reci, ceea ce reprezintă un dezavantaj semnificativ în activitățile fizice. Dimpotrivă, o alegere bună poate materialul textil, cauciucul, siliconul sau plasticul. Așadar materiale, care sunt durabile și rezistă la sarcini cu contact regulat cu apa, transpirația sau corpurile străine. Nu degeaba veți găsi astfel de curele și la cele mai bune ceasuri army.

Ceasurile army, care nu vă dezamăgesc

Da, și astfel de mărci japoneze gigantice, precum sunt Casio și Citizen, au în portofoliul lor ceasuri calitative, care pot deservi în mod fiabil nu doar soldații, dar și pe cei pasionați de sport. Cu aceste companii categoric nu încheiem. 

Ceasul militar G-Shock G-Classic

Denumirea de produs: GA-100CF-1A9ER

+ curea plastic
+ alară
+ iluminare
+ rezistență la șocuri
+ cronometru
+ ora pe glob

Ceasurile militare Casio G-Shock cu cadran de camuflaj

Ceasul militar cu compas: Citizen Promaster Land

Denumirea de produs: BN4021-02E

+ ceas militar cu compas
+ carcasă din titan
+ curea din cauciuc
+ arătătoare fosforescente
+ altimetru
Ceas militar masiv Citizen din ediția Promaster Land

Ceas militar Casio G-Shock Mudmaster

Denumirea de produs: GWG-1000DC-1A5ER

+ ceas militar cu compas
+ carcasă din oțel inoxidabil
+ curea plastic
+ alarmă
+ barometru
+ ora pe glob
+ iluminare
+ cronometru
+ termometru
+ altimetru

Ceasul militar Luminox

Denumirea de produs: XS.3581.BO

+ carcasă carbon
+ curea cauciuc
+ arătătoare fosforescente
+ cronometru

Ceas militar negru Luminox

Ceas militar Swiss Military Hanowa Patrol Chrono

Denumirea de produs: 06-4305.04.007.06

+ carcasă din oțel cu acoperire PVD
+ curea silicon
+ geam safir
+ arătătoare fosforescente
+ cronometru

Care ceas tactil să alegem?

Deoarece cu siguranță nu vă vom sfătui greșit, oricare reprezentant, din cei cinci enumerați de noi, al ceasurilor militare, va fi o alegere bună. Personal, ne aplecăm în fața ceasurilor militare Luminox. În general este vorba de ceasuri calitative, care se bucură de o popularite extremă printre profesioniști. În plus, acestea reprezintă un fel de cale aurie de mijloc și în ceea ce privește prețul. Pe de altă parte, ne-au atras și ceasurile militare Swiss Military Hanowa. De aceea, alegerea finală o lăsăm pentru voi.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole