Pagina oficială: https://www.citizen.co.jp/global/

Marca Citizen este destinată pentru toți bărbații, care așteaptă de la ceasul său cea mai înaltă calitate. Tocmai
calitatea, inovația și atenția la detalii fac parte printre cele mai mari avantaje ale ceasurilor Citizen. Această marcă tradițională japoneză produce ceasurile sport-elegante pentru bărbați, a căror caracteristică tipică este simbolul Eco-Drive de pe cadran. Aceasta înseamnă că ceasul este alimentat de mecanismul solar. Tocmai datorită amintitei tehnologii Eco – Drive a devenit cunoscută în lumea ceasurilor.

Despre marca Citizen:

Istoria mărcii datează încă din anul 1930. Tocmai în acest an și-au unit forțele invsetitorii japonezi și elvețieni. Rezultatul acestei colaborări ingenioase este astăzi deja stabila marcă Citizen. Aceasta se concentrează nu doar pe producția de ceasuri, dar și pe alte electronice mici. Conducerea companiei se află în prezent în orașul japonez Tokyo iar parte integrantă a acesteia este și marca americană de ceasuri Bulova.

Întotdeauna cu un pas înaintea concurenței. Tocmai progresul tehnologic este o caracteristică tipică a produselor realizate sub aripa mărcii Citizen. Marca deține câteva premii și brevete ingenioase în industria ceasurilor. Cel mai cunoscut este cu siguranță patentatul mecanism solar Eco-Drive, dar și tehnologia unicată a ceasurilor controlate radio. Marca este cunoscută de asemenea și pentru invenția uneia dintre cele mai subțiri baterii.

Prin ce sunt tipice ceasurile pentru bărbați Citizen?
  • prelucrare calitativă
  • carcase masive
  • cadrane cu cronografe distinctive tipice
  • tehnologie unicată (Eco-Drive)
  • progres tehnologic
Cum este prețul ceasurilor Citizen?

Ceasurile pentru bărbați Citizen categoric nu le includem în categoria ceasurilor fashion. Deoarece este vorba de o marcă cu adevărat progresivă, acest fapt se reflectă și în prețul lor. Deși cele mai ieftine modele încep de la aproximativ prețului de 350 lei, veți întâlni și modele de top care depășesc prețul de câteva mii. Cu toate acestea, marca va satisface fiecare client și de aceea oferă și diverse modele accesibile la preț. Acestea sunt încărcate de tehnologii iar prețul lor se învârte între 1500 – 2500 lei.

Ceasuri bărbati Citizen este întruchiparea calității și a abilității japoneze

Alte mărci de ceasuri pentru bărbați: