Ceasuri de damă Festina care atrag atenția cu aceste 3 ediții

Ne-am uitat la cunoscutele colecții de ceasuri de damă Festina
Distribuiți
LinkedIn

Și în ciuda faptului că Festina este percepută de ochii publicului, la nivel global, mai ales ca o marcă care produce ceasuri sport-elegante pentru bărbați, găsim în portofoliul ei și multe ceasuri de damă interesante. Din punctul nostru de vedere, atrag atenția în special aceste ceasuri de damă Festina:

  • Ceasurile de damă Festina Mademoiselle
  • Ceasurile de damă Festina Ceramic
  • Ceasurile de damă Festina Boyfriend

În următoarele rânduri le vom analiza mai îndeaproape, fără să uităm însă nici de cele mai atrăgătoare modele din edițiile date.

Conținutul articolului

Cele mai îndrăgite ceasuri de damă Festina

Da, ținând cont de faptul că, toate trei trei colecții de ceasuri de damă Festina menționate mai sus sunt extrem de bine vândute, le putem cataloga cu îndrăzneală și ca cele mai îndrăgite din portofoliul renumitei mărci cu istorie elvețiano-spaniole. Cu siguranță, acest lucru ar putea fi confirmat nu doar de o clientă mulțumită. 

Încă înainte de a trece la seria de modele individuale, nu putem să nu menționăm, că pe toate le unește un numitor comun – diversitatea. Ceasurile de damă Festina Mademoiselle, Ceramic și Boyfriend nu respectă nici un model de șablon. Tocmai invers, modelele lor sunt atât de variate, încât ați putea ghici imediat originea în mai multe ediții.

Ceasurile de damă Festina Mademoiselle

Secțiunea celor mai îndrăgite ceasuri de damă Festina, care neîncetat atrag atenția clienților, nu o putem începe cu nimic altceva decât cu colecția Mademoiselle. Aceasta este plină de produse atractive, din care își poate alege aproape fiecare femeie.

Multe modele din ediția Mademoiselle se caracterizează prin curelele subțiri, resp. brățările și cadranele strălucitoare mai mici. Nu este însă o regulă. Excepție, care confirmă aceasta, este și sfatul nostru legat de această ediție. 

Sfatul nostru: Simplul ceas de damă Mademoiselle 16716/1 se va remarca pe îmbrăcămintea de zi cu zi, dar nu va jigni nici pe ținutele mai elegante. Acest lucru se datorează în principal culorii sale neutrale argintii și a îngrijitului cadran cu 3 alarme cronograf dominante, care sunt urmate de cifrele romane la fel de deosebite.

Ceasul de damă Festina Mademoiselle 16716/1

Ceasurile de damă Festina Ceramic

În lista celor mai populare ceasuri de damă Festina au locul său binemeritat și reprezentanții linie de modele Ceramic. Pentru ceasurile din această colecție sunt caracteristice sunt reprezentante modelele multicolore care sunt combină diversele materiale. După cum reiese deja din numele lor, exemplul de material este ceramica.

Sfatul nostru: Alegerea noastră clară din această ediție este ceasul de damă parțial alb Festina 16530/1. Micul lui cadran alb cu trei cronografe este plăcut combinat cu elementele argintii. Sub semnul unei combinații similare de „alb-argintiu“ stă și modelul în sine al brățării inoxidabile din ceramică.

Ceasul de damă Festina Ceramic 16530/1

Ceasurile de damă Festina Boyfriend

Dacă ați vizita pagina oficială a mărcii Festina, cu siguranță ați observa, că cea mai numeroasă reprezentare printre ceasurile de damă de acolo o are tocmai ediția Boyfriend. Doar acest fapt mărturisește în mod natural despre popularitatea lor. 

Din nou este valabil, ceea ce am menționat deja mai sus – diversitatea. În cazul colecției Boyfriend, acest lucru se aplică atât variantelor de culori, atât curelelor, brățărilor, cadranelor și a procesării generale a designului. Cu ceasurile de damă Festina Boyfriend vor fi satisfăcute și fanele minimalismului și cunoscătoarele stilurilor mai extravagante.

Sfatul nostru: Din bogata reprezentare a ediției Boyfriend selectăm simpaticul ceas de damă Festina cu codul de produs 16719/2. Motivul este simplu – design universal, care face din el un accesoriu de modă potrivit pentru purtarea zilnică. Apreciem în special combinația elegantă a cadranului negru cu restul argintiu. În afară de asta am fost fascinați de dominantele cifre romane, care conferă ceasului o dimensiune mai elegantă și totodată și pietricelele ornamentale de pe carcasă și cadran, care adaugă ceasului la noblețe.

Ceasul de damă Festina Boyfriend 16719/2

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole