Autentice, originale și rebele – așa sunt ceasurile pentru bărbați Police

Ceasurile pentru bărbați Police - istoria mărcii și modelele
Distribuiți
LinkedIn

1983 – tocmai acestui an, într-o oarecare măsură, datorează ceasurile pentru bărbați Police, prezența actuală pe piața din întreaga lume. Deși în acea vreme nu se mândreau cu existența lor, dar sub marca Police au început comercializarea ochelarilor de soare. Și mai târziu au venit pe scenă primele ceasuri Police pentru bărbați, care erau autentice, originale și rebele.

Conținutul articolului

Începuturile cu ochelarii de soare

Se scria anul 1983 iar în Italia au văzut lumina zile ochelarii de soare unisex marca Police. Se poate spune, că acest brand de la începuturile sale și-a găsit propriul loc pe piața mondială. Deși era vorba de o companie italiană, în ochii clienților trebuia să evoce un stil de viață american – așa numitul „on the road“, și totodată să simbolizeze spiritul urban al New York-ului.

Marca Police a început prin comercializarea ochelarilor de soare

Calea către determinarea stilului de viață

De-a lungul anilor compania Police a crescut pe baza identității și a poziției sale. Dacă spunem că „s-a redescoperit“, nu vom exagera. Prin transformarea unei mărci simple de ochelari de soare într-un concern, care în prezent determină un stil de viață, s-a extins într-o gamă largă de accesorii de modă, cum sunt de exemplu parfumurile, bijuteriile, produsele din piele și mai sus menționatul ceas pentru bărbați Police.

Bineînțeles, toate aceste produse au pus un accent puternic nu doar pe accentul distinctiv ci și pe personalitatea unică a viitorilor purtători, care ar trebui să fie tinerii și autenticii rebeli care urmează trendurile. Accesoriile Police trebuiau să îi ajute să iasă în evidență prin originalitatea inimitabilă și gustul unic.

Limbajul libertății și al rebeliunii

Ca și în trecut, și acum marca Police vorbește limbajul libertății și al rebeliunii. Accesoriile de modă Police, inclusiv ceasurile pentru bărbați, sunt îndrăznețe în stil, inovație și designul de pionier. Purtând piesele cu logo Police fiecare își subliniază propria personalitate, curajul și determinarea. Tocmai de aceea nu ne putem mira, că produsele din portofoliul Police sunt astăzi distribuite în mai mult de 80 de țări în cele mai mari orașe ale lumii.

Ați știut că, pentru înflorirea mărcii Police au semnat  ca și „ambasadori“ și așa nume cunoscute, cum sunt de exemplu Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas, Neymar sau Lewis Hamilton?

Selectăm ceasuri pentru bărbați Police

Și la final nu putem să nu ne abatem de la istorie și de la factorii generali direct la ceasurile Police pentru bărbați. Ascund multe produse interesante, care merită atenție. Noi am selectat pentru voi aceste trei modele:

Ceasul pentru bărbați Police Belmont PL15970JSUR/02

Avantaje:

  • carcasă din oțel inoxidabil cu suprafața placată cu aur roz
  • subcadran de 24h
  • timp dual
  • indicator a zilelor săptămânii

Ceasul pentru bărbați Police PL15530JS/57AM

Avantaje:

  • design din oțel inoxidabil
  • design extravagant, expresiv și neobosit

Ceasul pentru bărbați Police Vigor PL15381JSBZ/03

Avantaje:

  • carcasă din oțel inoxidabil cu suprafața PVD
  • tipicul cadran mare Police 
  • subcadran de 24h
  • indicator a zilelor săptămânii

Pe piață însă găsiți și multe alte modele de ceasuri pentru bărbați Police, care categoric vor impresiona prin designul lor original. Care îl veți alege în cele din urmă?

Ceasuri pentru bărbați Police - models

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole