Ceasurile bărbătești Zeppelin
Pagina oficială: https://www.pointtec.de/zeppelin/en/
Ceasurile bărbătești Zeppelin nu sunt o noutate în lumea ceasurilor. Poartă numele după denumirea aeroplanului Zeppelin, care producea monstruoasele aeroplane, care cutreieră cerul de mai bine de 100 de ani din urmă. Ceasurile se caracterizează de o prelucrare măiestruoasă și cu detalii de cel mai înalt nivel. Marca este strâns legată de aviație, la care se referă foarte mult prin intermediul modelelor sale. Acestea sunt deseori numote după cele mai renumite aeroplane, ca de exemplu Graf Zeppelin, LZ 127 Graf Zeppelin či LZ 129 Hindenburg.
Despre marca Zeppelin
Istoria mărcii germane Zeppelin datează încă din anul 1900, când acest nume a fost legat exclusiv cu aeroplanurile masive. Aproape 100 de ani mai târziu, compania germană Pointec, și-a câștigat dreptul la acest nume, care este cunoscută pentru producția altor ceasuri de aviație – înfrățita marcă Junkers. Producția de ceasuri sub denumirea de Zeppelin a început în anul 2002 și continuă până în prezent.
Ceasurile Zeppelin
Ceasurile germane Zeppelin sunt alimentate de baterie, dar și de mecanisme automate a mărcilor Myiota și Ronda. Sunt caracterizate de un design retro a cadranelor cronograf. Nu îi lipsește nici cureaua din piele naturală calitativă sau din oțel inoxidabil

Prin ce sunt tipice ceasurile bărbătești Zeppelin?
- prin referirea la istoria bogată a mărcii Zeppelin
- prelucrarea germană de calitate
- cadranele cronograf cu un design retro inconfundabil
- marcarea edițiilor de ceasuri după numele aeroplanelor
Cum este prețul ceasurilor Zeppelin?
Ceasurile bărbătești Zeppelin mulțumesc pe fiecare client. Marca produce ceasuri mai ieftine, a căror prețuri încep între 750 – 850 RON. Pentru clienții mai exigenti marca și-a pregătit modele de top cu mecanisme automate, ale căror prețuri pot atinge limite de 7500 chiar 10000 RON.
Ceasurile aviator Zeppelin
Zeppelin
7642-5

Zeppelin
7690-1

Zeppelin
7084-2

Zeppelin
7620M-1

Alte mărci de ceasuri pentru bărbați:
Casio
Festina
Tissot
Fossil
Diesel
Emporio Armani
Vostok Europe
Seiko
Hugo Boss
Cele mai noi articole din revistă

Istoria ceasurilor smart: de la primele digitale la Apple Watch
Primul ceas digital cu LED-uri din 1972 este considerat părintele smartwatch-ului modern. Primul pionier al tehnologiei moderne a fost compania Seiko. Primele ceasuri care permiteau

Fapte despre ceasuri, care vă vor surprinde
Există producător, care testează fiecare dintre ceasurile sale timp de incredibilele 1 000 de ore. Producția unui ceas elvețian de lux durează un an întreg.

Ceasuri în funcție de stil: care se potrivește încheieturii voastre?
Pe piață găsiți diferite tipuri de ceasuri care se deosebesc prin designul și echipamentul funcțional. Ceasul aviator a fost primul ceas de mână din lume.