Ceasurile de damă Bering

Pagina oficială: https://beringtime.com

În actuala ofertă imensă de ceasuri de modă uneori poate fi foarte greu să ne orientăm și să distingem mărcile individuale între ele. Acest lucru nu este valabil și în cazul ceasurilor Bering, pe care le recunoaștem deja la prima vedere. Acestea se caracterizează printr-un design nordic curat inspirat de peisajele înghețate, combinate cu tipicul minimalism danez. Așadar nu așteptați cadrane prea ornamentate, carcase cu curele complicate.

Despre marca Bering

Brandul de modă Bering este relativ tânăr. A fost înființat în anul 2008 iar în spatele lui stă un aventurier și afacerist danez Rene Kaerskov. Ideea pentru înființarea mărcii i-a venit în momentul când a vizitat Polul nord. Frumusețea acestui nesfârșit peisaj arctic l-a captivat atât de mult, că s-a inspirat pentru designul produselor mărcii sale nou apărute. Acelea sunt la fel ca și gheața – curate, delicate și frumoase. Denumirea mărcii este inspirat de numele unuia dintre cei mai renumiți marinari danezi, Vitus Bering, care a traversat apele Oceanului Arctic în anul 1728.

Ceasurile Bering sunt simple, calitative iar cu modelele altor mărci cu siguranță nu le veți confunda. Caracteristica tipică a ceasurilor Bering este utilizarea frecventă a culorii albastre, care în lumea ceasurilor de damă nu este tocmai un standard. Marca nu economisește nici la materialele folosite. La carcasele modelelor sale folosește uzual oțelul inoxidabil, dar în oferta mărcii se află și calitativele modele din titan sau ceasurile produse din ceramică. Ceasurile Bering sunt echipate cu sticlă safir, care este dură, frumos lucitoare și rezistentă la zgârieturi.

Prin ce se caracterizează ceasurile de damă Bering?

  • minimalism tipic danez

  • linii fine și clare

  • culoarea albastră

  • materiale calitative

  • preț rezonabil

Cum este prețul ceasurilor de damă Bering?

‘Prețul modelelor de damă depinde de linia de modele specifică. Lista de prețuri a celor mai ieftine modele din ediția Classic începe la nivelul de 300 – 350 RON. Modelele mai scumpe și mai calitative sunt de exemplu ceasurile din ceramică din ediția Ceramic, a căror preț este stabilit la nivelul de aproximativ de 750 – 1000 RON.

Fine și delicate - așa sunt ceasurile minimaliste de damă Bering

Ceasurile de damă minimaliste Bering

Îndrăgitele modele ale mărcii:

Bering

15531-077

Bering 15531-077

Bering

14531-307

Bering 14531-307

Bering

12934-000

Bering 12934-000

Bering

12034-010

Bering 12034-010

Cele mai noi articole din revistă