Jacques Lemans – ceasuri de calitate la un preț accesibil

Ceasuri calitative elvețiene Jacques Lemans
Marca austriacă aduce pe piață un ceas de calitate de peste patruzeci de ani
Este cunoscută de asemenea pentru cooperarea sa cu prestigioasele curse de Formula F1
Vă vom sfătui cum și de unde să cumpărați un ceas JL cu o reducere de 25%
Distribuiți
LinkedIn

Compania Jacques Lemans este un producător internațional de ceasuri și bijuterii cu sediul în Austria. A fost fondată în 1975 cu scopul de a crea ceasuri elvețiene elegante și de înaltă calitate la un preț accesibil. Astăzi, ceasurile Jacques Lemans sunt împrăștiate în peste 120 de țări din întreaga lume, unde cu succes și-au găsit mulți iubitori și fani.

Conținutul articolului

Ceasuri cu stil și calitative Jacques Lemans

Succesul incontestabil al mărcii Jacques Lemans se bazează pe o filozofie clară – cea mai bună calitate și producție la un preț accesibil. Ceasurile și bijuteriile Jacques Lemans sunt fantastice datorită producției premium, fiabilității absolute, tehnologiei inovatoare și eleganței cu stil. Ceasurile pentru femei și bărbați Jacques Lemans sunt deosebit de populare – și anume colecțiile precum Clasic, Sport, Ceramică sau Automat.

  • Jacques Lemans Classic – ceas de damă și bărbați clasic elegant
  • Jacques Lemans Sports – modele mai sport și mai robuste
  • Jacques Lemans Ceramic – ceas fiabil din oțel inoxidabil
  • Jacques Lemans Automatic – ceas cu mecanism automat.

De interes

Știați că, în anul 2006, compania Jacques Lemans a obținut o licență exclusivă  pentru ceasul F1 direct de la fostul șef F1 Bernie Ecclestone?A fost prima dată în istorie, când o companie a primit dreptul exclusiv de a folosi marca F1. De altfel, acordul de licență dintre Jacques Lemans și F1 a fost semnat la 20 ianuarie 2006 la Sankt Veit, Austria, în prezența mai sus menționatului Bernie Eccleston și a CEO-ului JL Alfred Riedl.

Ceasurile Jacques Lemans au fost partenerul exclusiv al cursei de Formula F1

Jacques Lemans – ceasuri pentru fiecare

Compania Jacques Lemans , datorită perspectivei sale internaționale,a devenit, de asemenea, unul dintre cele mai recunoscute nume din domeniul său. Datorită portofoliului său extins și larg de produse, oferă ceasuri pentru femei și ceasuri pentru bărbați pentru fiecare în parte – și nu doar din punct de vedere al prețul, dar și din punct de vedere al design-ului.Pur și simplu, din portofoliul lui Jacques Lemans astfel puteți alege ceasuri care să se potrivească perfect dorințelor și preferințelor Dvs. personale. Așa cum a spus odată însuși Alfred Riedl, ceasurile pentru bărbați și femei Jacques Lemans sunt în mod clar cea mai bună alegere din segmentul său de prețuri – asta datorită cerințelor sale incredibil de ridicate pentru design, a măiestriei excelente și a gamei largi de modele.

Jacques Lemans și fosta imagine a mărcii – actorul Kevin Costner

Unde se poate cumpăra un ceas Jacques Lemans?

Încă de la fondarea sa, compania Jacques Lemans s-a angajat în numeroase colaborări internaționale, în urma cărora este acum reprezentat în mai mult de 120 de țări din întreaga lume. Problema cu disponibilitatea ceasurilor Jacques Lemans este astfel exclusă.Cu toate acestea, deoarece este firesc să căutați cea mai bună ofertă de pe piață, avem un sfat excelent pentru Dvs., unde să cumpărați într-adevăr ceasuri foarte ieftine Jacques Lemans, la prețuri de lichidare directă.Înainte de vă concretiza oferta, nu putem să nu atenționăm asupra unui detaliu. Ceasurile de mână, indiferent dacă sunt sau nu Jacques Lemans, ar trebui achiziționate întotdeauna de la e-shopurile serioase si cele verificate. Desigur, ca să nu mai vorbim de site-urile web autorizate ale producătorului sau de reprezentanțe. Oricum, pariul pe siguranță constă în achiziționarea ceasurilor și a bijuterii din e-shopul Timestore. Și tocmai pe pagina sa de web momentan are loc o ofertă chiar păcătos de avantajoasă la ceasurile Jacques Lemans. În ce constă?

Este suficient doar să introduceți codul JL25 direct în coșul de cumpărături la finalizarea comenzii și automat vi se va  deduce 25% din prețul ceasului. Atenție, această extra reducere extrem de avantajoasă se aplică numai achiziționării produselor Jacques Lemans.Ceea ce nu avem voie să uităm, este un fapt.Și anume că extra reducerea se aplică și produselor deja reduse.

Aceasta înseamnă că, dacă găsiți în e-shopul timestore.ro, ceasuri de damă și bărbați Jacques Lemans o reducere de exemplu de 40 chiar  50% (și credeți-ne, le veți găsi acolo), cu codul JL25 vă înfrumusețațo prețul final cu încă 25%.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole