5 idei despre ceasurile albastre pentru domni

Ceasul albastru pentru domni este o piesă netradițională de ceas

Ceasurile albastre au locul lor stabil în domeniul accesorilor pentru bărbați. Deja din timpuri străvechi, oamenii au dat culorilor, diferite sensuri, din punct de vedere simbolistic, și nici în cazul culorii albastre nu stă situația mai diferit. Aceasta în multe interpretări simbolizează seriozitate, stabilitate sau responsabilitate. La fel precum apa și cerul de deasupra noastră, și albastrul este culoarea măreției.

Conținutul articolului

Albastrul este bun

Dacă am proiecta un astfel de simbolism al culorilor în lumea ceasurilor, ceasurile albastre pentru bărbați ar fi un accesoriu la modă pentru bărbații încrezători, care nu își ascund simțul detaliilor.Astfel de bărbați nu consideră ceasurile lor doar ca un accesoriu fără valoare.Ceasurile în culoarea albastră sunt o expresie a personalității și poziției lor și nu vor să rămână în anonimat.În plus, culoarea albastră este, de asemenea, cu adevărat universală. La fel de bine se potrivește cu o cămașă albă slim fit, dar la fel de bine completează și ținuta frumos, chiar dacă purtați o jachetă închisă sau îmbrăcăminte sport.

Albastrul este atemporal, nemuritor și inspiră încredere. Cert este că, culoarea albastră marcată „Classic Blue 19-4052”, este și culoarea oficială a anului 2020. Cel puțin așa spun experții din Pantone, care aleg în fiecare an o culoare pentru acest titlu.Așadar, de ce să nu îți completezi ținuta cu un ceas albastru, când și acest an aparține acestei culori?În ciuda faptului că albastrul este considerat de către experți ca fiind o culoare rece,noi am ales pentru Dvs. 5 ceasuri albastre, care cu siguranță nu vă vor lăsa reci.

Ceasuri pentru bărbați albastre Festina din ediția Sport

Selecția ceasurilor albastre o începem cu unul dintre modelele celei mai renumite mărci de pe piața noastră. Brandul Festina și-a pregătit pentru toți adepții pentru sport câteva bucăți albastre în cadrul ediției Sport Chrono. Noi am ales un model specific – Festina 16887/1. Deși acest ceas bărbătesc Festina din ediția Sport datează din 2016, designul lui este încă actual, în timp ce culoarea albastru închis este cu adevărat de neratat. Poate că și Dvs. vă este familiar acest ceas.

A făcut parte din campania publicitară a mărcii, a cărei imagine a devenit celebrul actor Gerard Butler. Acest ceas albastru este montat într-o carcasă de oțel și este completat de o curea masivă. Indicatorii alarmei cronograf sunt colorați de culoarea albă contrastantă. Dacă aveți un spirit sportiv și doriți să arătați aceasta și prin intermediul ceasului, acest model va fi o alegere bună.

Gerard Butler în campania publicitară a brandului Festina

Ceas albastru Tommy Hilfiger

Al doilea loc în clasamentul nostru de ceasuri albastre l-a ocupat modelul de la Tommy Hilfiger.Designerul american nu mai trebuie prezentat, așadar trecem direct la subiect.Piesa elegantă din selecția noastră provine din ediția Damon și, spre deosebire de modelul Festina menționat anterior, este vorba de o piesă mai puțin sport. Tommy Hilfiger 1791421 este un ceas bărbătesc la modă, potrivit în special pentru încheietura mâinii unui tânăr.Aspectul tineresc al acestui ceas este completat de o brățară din plasă de oțel (shark-mesh), care este în prezent foarte populară în rândul tinerilor. La acest ceas, nu lipsesc detaliile frumos realizate, ca de exemplu suprafață cu cadran texturat și mici alarme cronograf.Manopera frumoasă și culoarea albastră intensă a acestui ceas la modă nu sunt singurul lucru care vă pot convinge să îl cumpărați.De asemenea, interesant este prețul lui, care se poate încadra cu ușurință până la valoarea de 750 lei (în funcție de vânzător).

Tommy Hilfiger Damon 1791421

Dimensiuni: 44 x 10,8 mm, Greutate în grame: 105, Mecanism: Quartz (bateria), Impermeabilitate: 50m (duș)
TOP

Guess Velocity cu o curea albastră din silicon

Un alt reprezentant din lumea modei este o piesă de la celebra marcă fashion Guess. Deși acest producător este în principal asociat cu produsele pentru femei, excepția confirmă regula. Ceasurile albastre pentru bărbați Guess Velocity vor impresiona aspectul netradițional, care este un standard la acest brand. Compania Guess niciodată nu și-a ascuns extravaganța și nici în cazul acestui model nu stau lucrurile altfel.

Acesta este decorat cu o lunetă distinctivă cu cifre, care este secundat de niște butoane laterale interesante și o coroana distinctivă. Unui aspect netradițional i se adaugă și o curea interesantă, care este, cum altfel, dacă nu albastră.
Ceasurile pentru bărbați Guess cu siguranță nu este un model tradițional, la care v-ați putea aștepta în această listă. Dar deoarece pomenim ceasuri albastre pentru bărbați, locul lor în această listă cu siguranță este binemeritat. Un ceas mai albastru ar fi cam greu de găsit!

Guess Velocity W0599G4

Dimensiuni: 44 x 12 mm, Mecanism: Quartz (bateria), Impermeabilitate: 100m (înot de suprafață), Gen: bărbătesc, Garanție: 24 luni
TOP

Ceasuri luxuriante Vostok Europe în nuanțe de albastru

Pentru a nu include în selecția noastră doar reprezentanți ai ceasurilor albastre cu notă sport, am ales și un reprezentant al ceasurilor luxuriante. Acesta este ceasul Vostok Europe pentru bărbați, care este o piesă cu adevărat unică. Deși prețul lui depășește rapid modelele anterioare din selecția noastră, este justificat. Deși culoarea albastră nu îl face un ceas Vostok mai comun, este în continuare aceeași piesă de ceas de calitate cu care suntem obișnuiți la acest brand.

Acest model provine din binecunoscuta ediție  Ekranoplan, care se referă la prototipul unui uriaș ecranoplan sovietic, numit „Caspian Monster”. Designerii și-au dat tot interesul în cazul acestui ceas.Coloritul auriu al remontoarului(coroanei), arătătoarelor și a numerelor de pe lunetă este un contrast frumos la culoarea albastră a carcasei și a curelei ceasului.Dacă bugetul pentru achiziționarea ceasului este puțin mai mare, asigurați-vă că luați în considerare acest model de la legendarul brand Vostok Europe.

Vostok Europe Ekranoplan NH35-546D511S

Dimensiuni: 47 x 16 mm, Mecanism: automatic, Impermeabilitate 200m, Gen: bărbătesc, Garanție: 24 luni
TOP

Ceasuri sport pentru bărbați marca Lacoste

Brandul francez de îmbrăcăminte cu un crocodil verde în logo-ul său, și-a transferat spiritul sport direct de pe terenurile de tenis în domeniul accesoriilor de modă. Dovada acestei afirmații este ceasul albastru Lacoste pentru bărbați din colecția 12.12, care are un design minimalist, sport.Acest lucru este dovedit mai ales de designul simplu al cadranului, dar și de o curea din silicon și o carcasă din plastic de înaltă calitate.

Acest ceas albastru este ușor și cu siguranță nu va fi o povară pentru încheietura mâinii, chiar și în timpul activităților sportive.După cum deja ați reușit să observați, ceasul este atât de albastru, cât s-a putut.În afară de indicatoarele albe, butoanele laterale și legendarul logo Lacoste, toate componentele ceasului sunt vopsite în populară culoare albastră.Ceasul va fi un accesoriu excelent la un outfit sport, ca de exemplu la un tricou stilat și la blugi.

Ceas sport albastru Lacoste 12.12

Domnilor, un mic sfat la final.Nu vă fie teamă să experimentați în domeniul accesoriilor de modă.Ceasurile albastre pot deveni un mare impuls pentru colecția Dvs.Deși portofoliul de ceasuri albastre este puțin mai limitat decât în cazul culorilor mai clasice pentru bărbați, dar chiar și în acest caz aveți totuși ce să alegeți. Vă puteți inspira din lista celor 5 modele selectate de noi, care sunt specifice ca stil și design, dar le unește culoarea albastră elegantă.Dacă partenera ta ar dori să-și completeze ținuta cu un ceas albastru, la încheiere am ales pentru Dvs. un model interesant de la Festina.Acesta este, cum altfel, dacă nu complet albastru. 🙂

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole