Care sunt cele mai bune ceasuri bărbătești până în 750 RON?

ceasuri până în 750 RON

Ținând cont de actuala gamă bogată de ceasuri pentru bărbați, ar fi foarte dificil și, în același timp, foarte neobiectiv de a alege ceasurile cele mai ideale pentru bărbați. Prin urmare, am decis să creăm propria noastră listă, ceva mai specifică. Ceasurile din această listă, totuși, nu pot depăși prețul de vânzare de 750 RON. În acest articol, vom caracteriza mai bine cinci modele selectate de ceasuri, care, în opinia noastră, sunt reprezentanți interesanți ai categoriilor lor. Care dintre ceasurile de până la 750 RON au intrat cu succes în lista noastră scurtă și de ce a fost asta?

Conținutul articolului

Alegem ceasurile ideale până în 750 RON

Ceasuri sport-elegante Casio Edifice EFR-539D-1AVUEF

Primul pion din câmpul nostru imaginar al ceasurilor ieftine este ceasul bărbătesc Casio din linia modelului Edifice. Acesta este întruchiparea perfectă a faptului că, chiar și un producător de ceas, care se concentrează în primul rând pe producția de modele sport și outdoor, poate crea ceasuri elegante, cu un spirit sport și, în același timp la un preț acceptabil.
 
Cadranul mare negru este protejat de geamul mineral care este montat într-o carcasă din oțel inoxidabil, decorată cu mai multe elemente funcționale. Nu numai ceasurile cu alarmă cronograf, dar, de asemenea, cronometre și mâini luminiscent face acest model o piesă interesantă pentru a oferi purtătorului său viitor. Nu numai ceasurile cu alarmă cronograf, dar, de asemenea, și cronometrele și arătătoarele fosforescente fac din acest model o piesă interesantă, care, categoric, va avea ce oferi viitorului său proprietar.
 
Unitatea ceasului este asigurată de baterie, iar impermeabilitatea sa ajunge la 10 ATM-uri, ceea ce înseamnă că acest ceas Casio este potrivit pentru duș și pentru înot pe termen scurt.

Alegem pentru voi:

Casio Edifice EFR-539D-1AVUEF

Dimensiuni: 54,1 x 49,5 x 11,7 mm, Greutate: 185 g, Mecanism :Quartz (baterie), Impermeabilitate: 100m, Gen: masculin
TOP

Ceasul pentru bărbați Festina 16902/1

Care ar fi lista de ceasuri accesibile pentru un domn dacă nu am include cel puțin un reprezentant al mărcii spaniole Festina? Acest producător de ceasuri este cunoscut în principal pentru legătura sa strânsă cu lumea ciclismului, ceea ce are ca rezultat și faimoasa linie de modele Chrono Bike.

Ceasul bărbătesc Festina 16902/1 din ediția Sport Chrono este chiar unul dintre cele mai populare modele ale acestui brand. Și nu este nimic de mirat. Eleganta carcasă neagră a făcut să iasă în evidență cadranul la fel de colorat, care este completat de indecșii distinctivi și trei ceasuri cu alarmă cronograf. Carcasa de pe ambele părți este înconjurată de o curea sport din piele neagră, care subliniază și mai mult caracterul sportiv al ceasului Festina. Dacă sunteți în căutarea unui ceas de până în 750 RON, pe care să îl puteți asorta cu ușurință cu orice ținută, acest ceas negru Festina va fi perfect pentru Dvs.

Alegem pentru voi:

Festina 16902/1

Dimensiuni: 44,5 x 44,5 mm, Mecanism: Quartz (baterie), Impermeabilitate: 100m (înot de suprafață), Gen: masculin
TOP

Ceasurile de modă până în 750 RON - Tommy Hilfiger Damon 1791415

Pentru a avea un reprezentant al ceasurilor de modă pe lista noastră, nu putem să nu indicăm ceasul bărbătesc Tommy Hilfiger din ediția Damon. Modelul cu denumirea 1791415 va impresiona la prima vedere prin moderna sa curea shark mesh, care se potrivește perfect cu baza neagră structurată a cadranului. Ceasul este protejat de o carcasă din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar inima sa este alimentată de baterie.

Alarmele distinctive de pe cadran nu sunt doar pentru decorare în acest caz, ci servesc drept indicator de timp de 24 de ore, indicator de dată și indicator practic al zilei săptămânii. Ceasul de modă Tommy Hilfiger cu logo-ul iconic TH este un accesoriu ideal pentru toți bărbații care vor ca ținutele lor să atingă perfecțiunea.

Ceas bărbătesc cu stil Timberland TBL.14816JLB/02

Un alt reprezentant, ușor neconvențional al listei noastre, este producătorul american de încălțăminte legendară, marca Timberland. Ceasurile pentru bărbați de la renumita marcă sunt exact ca pantofii renumiți mondial. Acestea sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, sunt elegante și poartă în sine (și pe ele), un mesaj puternic al unui brand celebru.

Ceasul pentru bărbați Timberland, pe care l-am ales în baza noastră, atrage privirea la prima vedere cu o curea din piele matlasată maro. Tocmai acesta este unul dintre cele mai bune mesaje ale celebrului brand. De asemenea, puteți fi atras de cadranul profund, cu cronografe interesante. Cadranul este înfrumusețat cu un logo distinctiv și emblema unui copac, pe care producătorul, printre altele, le-a încorporat în mod interesant pe fundalul său. Aceste ceasuri robuste pentru bărbați sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate și pot fi cu siguranță un accesoriu elegant, care nu vă va ușura portofelul prea mult.

Timberland TBL.14816JLB/02

Dimensiuni: 46 mm, Mecanism: Quartz (bateria), Impermeabilitate: 50m (duș), Gen: masculin
TOP

Ceas minimalist Citizen Sport BM8470-11EE

Ultimul cavaler al mix-ului nostru interesant de ceasuri accesibile la preț este marca Citizen. Datorită tehnologiei sale Eco Drive, este cunoscut în primul rând ca un pionier al ceasurilor solare. Alimentat de o sursă nesfărșită de energie sub formă de soare este și ceasul pentru bărbați Citizen Sport BM8470-11EE.

Pentru o vizibilitate cât mai bună, acest ceas dispune de un cadran negru cu indicatori distinctivi și arătătoare fosforescente. Cadranul este montat într-o carcasă de oțel înaltă de 11 milimetri, care este unit pe ambele părți printr-o curea textilă. Este colorat în nuanțe de verde militar, care conferă acestui ceas sport un adevărat „eleganță outdoor”. Vă va fermeca acest model accesibil de la Citizen la fel ca pe noi?

Citizen Sport BM8470-11EE

Dimensiuni: 42 mm, Mecanism: Citizen Eco-Drive, Impermeabilitate: 100m, Gen: masculin
TOP

În cele din urmă, alegerea ceasului ideal va depinde întotdeauna în primul rând de preferințele personale ale viitorului său posesor. Prin urmare, am menționat deja la începutul acestui articol că, criteriul prioritar pe care trebuie să îl respecte ceasurile, pentru a fi incluse în lista noastră, este un preț care nu depășește limita de 750 RON. În acest articol, am arătat ceasurile pentru bărbați, care sunt rezultatul preferințelor noastre personale. Așadar alegerea modelului îl lăsăm în seama voastră și sperăm, că articolele din magazinul nostru vor fi o sursă de informații calitative și totodată o inspirație potrivită pentru viitoarea achiziție.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole