Ceasuri pentru bărbați Police

Doar o cantitate mică de mărci, producătoare de ceasuri de modă pentru bărbați, au un stil atât de distinctiv, cum o are tocmai brandul Police. Ceasurile sale pot fi recunoscute aproape imediat. Trăsăturile lor caracteristice sunt cadranele mari, combinațiile neobișnuite de culori sau formele inconfundabile. Ceasurile pentru bărbați Police nu sunt pentru fiecare. Își vor găsi locul în special pe încheieturile bărbaților, care nu se tem să-și arate stilul și să-și exprime pe deplin personalitatea. În cazul modelelor sale pentru bărbați, brandul nu se teme să experimenteze. Drept dovadă sunt produsele extravagante, cu care oferta mărcii Police este încărcată ad litteram.

Designul ceasurilor pentru bărbați Police poate fi descris ca sport – elegant. Cadranele sunt îmbogățite de obicei cu cronografele funcționale, indicatoarele distinctive și modele elaborate pe fundal. Puteți întâlni modele cu diferite motive, cum este de exemplu cadranul cu un craniu, care este unul dintre semnele tipice ale ceasurilor pentru bărbați Police. Bărbații nu vor fi dezamăgiți nici de curelele, a căror spectru este cu adevărat divers. În ofertă sunt modele cu o curea din piele, metalică sau curea shark mesh. La fel ca și cadranele, și curelele ceasurilor se evidențiază prin manopera detaliată.

Despre brandul Police

Brandul este originar din Italia iar în lume a răzbit mai ales în domeniul producției de accesorii stilate pentru bărbați și femei. Campanie sa de succes a început în anul 1997, când a lansat pe piață colecția sa de parfumuri. În anul 2003 au fost adăugate în portofoliul său și ceasurile de mână iar 10 ani mai târziu și prima colecție de îmbrăcăminte. În afară de ceasurile de mână menționate, parfumurile și îmbrăcămintea, produce și bijuterii, portofele și rucsacuri. Brandul se bucură, de asemenea, de mari succese și cu colecțiile sale de ochelari de soare, care la fel ca ceasurile Police, sunt foarte îndrăgite tocmai datorită stilului unic și a prelucrării. În cadrul activităților sale de marketing, brandul cooperează adesea cu personalități cunoscute. Produsele sale de modă au putut fi observate în trecut la nume resunătoare precum David Beckham, George Clooney, Neymar Jr., sau în prezent pilotul de formula F1, Lewis Hamilton.

Semnele caracteristice ale ceasurilor pentru bărbați Police

  • design extravagant
  • cadrane elaborate pline de diverse modele
  • diverse combinații de culori
  • carcase mari și masive
Designul și prelucrarea ceasurilor Police este într-adevăr inconfundabil

Prețul ceasurilor pentru bărbați Police

În domeniul ceasurilor, brandul se axează pe producția de ceasuri de modă, ceea ce corespunde și prețului lor. Cele mai ieftine modele ale mărcii pot fi cumpărate de la prețul de 300 lei iar în cazul modelelor mai scumpe, prețul poate urca pâna la 750 lei.

Alte mărci de ceasuri pentru bărbați:

Cele mai noi articole din revistă