Ceasuri damă Fossil

Pagina oficială: https://www.fossil.com/

Ceasurile de damă Fossil
fac parte din categoria ceasurilor de modă, accesibile la preț și aparțin, pe bună dreptate, uneia dintre cele mai îndrăgite mărci de ceasuri din această categorie. Ceasurile Fossil pentru femei sunt cunoscute pentru designul minimalist caracteristic, în combinație cu inconfundabilele elemente vintage. Caracterizate sunt de cadranele curate, care adesea sunt decorate cu pietricele ornamentale. Pietricelele fac adesea parte din curelele acestor ceasuri, dar este posibil să vă întâlniți și cu ceasuri care au curele simple din piele. În repertoriul mărcii găsiți și multe produse interesante, care se evidențiază prin manopera lor ușor extravagantă, designul interesant al culorilor sau forma inconfundabilă.

Ceasurile de damă Fossil sunt pariu pe certitudine. Dacă doriți să purtați pe mână un produs interesant, care nu se încadrează în standardele obișnuite ale unui ceas de damă, cu siguranță să alegeți unul dintre modelele mărcii Fossil.

Ediții ale ceasurilor de damă Fossil

La fel ca multe alte mărci de ceasuri de modă, și marca Fossil își denumește edițiile sale de damă după numele femeilor. Una dintre cele mai îndrăgite este ediția de ceasuri de damă Fossil Jacqueline. Așa cum este deja tipic pentru acest brand, ceasurile din această ediție își păstrează aspectul minimalist tradițional, cadranele simple și frumoasele combinații de culori. Nu putem omite nici alte ediții cunoscute, cum sunt de exemplu ceasurile Fossil Georgia, Scarlett, Riley sau Carlie.

Prețul ceasurilor de damă Fossil

După cum am menționat în introducere, ceasurile de damă Fossil fac parte din categoria ceasurilor de modă. Ceasurile din această categorie, pe lângă aspectul stilat, se caracterizează de obicei și prin prețul favorabil iar la fel este și în cazul mărcii Fossil. În funcție de ediția concretă, prețul lor variază între 250 – 500 RON.

Despre marca Fossil

Marca Fossil este una relativ tânără, a fost înființată în anul 1984 în America. Fondatorul său Tom Kartsotis poate fi descris ca un pionier al comerțului online, deoarece a lansat vânzările online, ale produselor sale, chiar din anul 1996. Din portofoliul ei fac parte și alte accesorii de modă, ca de exemplu bijuteriile, ochelarii de soare sau blugii. Marca Fossil este, printre altele, și un producător licențiat de accesorii de modă ale altor mărci de modă, ca de exemplu Michael Kors, Diesel, sau Emporio Armani și multe altele.

Ceasurile de damă Fossil Jacqueline și Fossil Riley

Fossil ES3545

Fossil ES3545

Fossil ES3060

Fossil ES3060

Fossil ES4274

Fossil ES4274

Fossil ES3204

Fossil ES3204

Cele mai noi articole din revistă