SERIAL despre cele mai mari ceasornicării din lume: sub aripa Fossil Group

Fossil Group face parte printre cele mai mari ceasornicării din lume
Distribuiți
LinkedIn

Deja în articolul nostru anterior, în care ne-am axat pe The Holy Trinity, am anunțat, că tema celor mai mari ceasornicării din lume ar putea fi înțeleasă în moduri diferite. Tocmai acest fapt îl vom confirma în rândurile următoare, care vor fi dedicate companiei Fossil Group. Sub aripa ei, însă, se află multe mărci de ceasuri recunoscute.

Conținutul articolului

Despre compania Fossil Group

Deși compania Fossil Group nu are sub aripa sa așa mărci luxuriante precum Vacheron Constantin, Patek Philippe a Audemars Piguet, prin procedurile sale, pe bună dreptate merită eticheta ca una dintre cele mai mari ceasornicării din lume.

Reprezintă totuși o companie globală de proiectare, de marketing, distribuție și totodată inovatoare, care este specializată pe accesorii de lifestyle. În cadrul portofoliului diversificat de mărci, pe care le deține sau asupra cărora are licență, oferă întregii game de clienți din întreaga lume, ceasuri fashion, bijuterii, poșete, articole mici din piele și ceasuri inteligente smart. 

Apropo, compania Fossil a fost înființată în anul 1984 de către Tom Kartsotis. În acel moment probabil nici nu avea habar, că într-o zi firma lui va reprezenta așa mărci renumite.

Fossil Group produce ceasuri nu doar sub marca Fossil, dar și pentru alte mărci de modă

Mărci, pe care le reprezintă compania Fossil Group

Ați știut că, de compania Fossil Group aparțin cunoscute mărci de ceasuri, cum sunt de exemplu Diesel, Emporio Armani, Michael Kors sau Skagen? Aceasta este doar o mână din întregul număr. La un loc, sunt mult mai multe, dintre care nu lipsește nici marca Fossil.

Ceasuri Skagen

Interesant este, că în anul 2012 compania Fossil Group a fost de acord cu achiziția mărcii Skagen Designs, Ltd. și unora dintre partenerii ei la un preț aproximativ de 225 milioane de dolari în numerar și 150 000 în acțiuni Fossil. Ceasurile Skagen, însă, datează încă din anul 1989. În prezent se caracterizează printr-un stil minimalist și totodată diversificat, care țintește înainte de toate generația mai tânără. În general sunt inspirate de Danemarca și cultura nordică.

Marca scandinavă este parte Fossil Group

Ceasuri Diesel

Probabil nici nu este necesar să prezentăm prea mult marca Diesel, dar măcar pentru o clipă ne vom opri asupra ei. Din punct de vedere al ceasurilor, este perceput mai ales ca un producător al ceasurilor extravagante pentru bărbați cu cadrane mari. Și în ciuda acestui fapt, este necesar să adăugăm că ceasurile Diesel nu uită nici de sexul feminin.

Marca Diesel este parte Fossil Group

Ceasuri Emporio Armani

Da, eleganța italiană, care este întruchipată de marca de renume mondial Emporio Armani, are ceva în comun cu compania Fossil Group. La fel ca Diesel, și Emporio Armani vizează mai mult domnii. Ceasurile pentru bărbați în acest caz, însă, nu se caracterizează prin cadrane mari, dar prin design elegant.

Ceasurile pentru bărbați Emporio Armani de culoare negru elegant

Ceasuri Michael Kors

Printre mărcile, pe care le deține sau cu care colaborează compania Fossil Group, nu putem omite nici marca populară Michael Kors. Aceasta rulează în domeniul modei mai ales cu accesoriile de modă, precum sunt bijuteriile, poșetele sau ceasurile de damă Michael Kors. Atenția publicului feminin a obținut-o mai ales prin unicatul design și prețul atrăgător.

Marca populară de ceasuri de modă Michael Kors este parte Fossil Group

Când designul atemporal întâlnește puterea inovației

Așa cum prezintă și compania Fossil Groupm atunci când designul atemporal întâlnește puterea inovației, totul este posibil. Și în cazul în care planificați să achiziționați ceasuri, portofoliul divers al Fossil Group poate fi atât o alegere excelentă cât și la preț accesibilă. În afară de mărcile menționate mai sus, este compus și din nume precum Michele, Armani Exchange, DKNY, Kate Spade, Puma, Relic, Tory Burch, Watch Station sau Zodiac.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole