Ceasul Hugo Boss – fidel numelui său

Elegant și fashion - și așa este ceasul pentru bărbați Hugo Boss
Distribuiți
LinkedIn

Puține mărci evocă în mintea publicului o așa eleganță precum o face compania Hugo Boss. Deși la început s-a axat exclusiv producției de îmbrăcăminte, de-a lungul timpului și extins interesele de afaceri mult peste granițele sale. Și de aceea astăzi putem găsi pe piață ceasuri elegante Hugo Boss, care sunt mai presus de așteptări.

Conținutul articolului

O scurtă istorie despre compania Hugo Boss

Ambițiosul antreprenor Hugo Boss a înființat compania sa în anul 1924. Acest lucru s-a întâmplat la Stuttgart, unde și astăzi se află sediul central al întregii mărci. Precum am menționat chiar în introducere, la început compania Hugo Boss s-a orientat exclusiv pe producția de îmbrăcăminte. Expansiunea sa a fost încetinită de circumstanțele negative din acea vreme.

În anul 1931, însă, compania Hugo Boss a fost pusă din nou pe picioare. După moartea fondatorului său, care a avut loc în anul 1948, direcția brandului s-a concentrat pe moda pentru bărbați. Cu toate acestea, vremea încorporării altor produse în portofoliul său se apropia.

A venit anul 1988 iar marca Hugo Boss a început cu aromele și parfumurile care sunt iconice și în prezent. În plus, la sfârșitul anilor 90 a inclus în oferta sa și ceasul Hugo Boss. Și pentru ca să nu fie suficient, a venit și rândul modei pentru femei, mai concret în anul 2000 și totodată pentru îmbrăcămintea de tineret –  în anii 2006 și 2007.

De interes: Compania Hugo Boss a devenit celebră în întreaga lume și datorită sponsorizării în lumea golfului și a tenisului.

Hugo Boss - icoana modei masculine

Ceasul Hugo Boss

Ceasul Hugo Boss este extrem de fidel numelui său. La fel ca marea majoritate a produselor mărcii Hugo Boss, și ceasul menționat este în general supus unui design elegant. În multe cazuri se caracterizează prin minimalism și simplitate. Popularitatea lor constă și în faptul, că sunt potrivite pentru orice eveniment. În afară de faptul că poate fi purtat nu doar în cadrul ieșirilor zilnice, se potrivește perfect și la ținutele elegante.

În cazul în care vă întrebați dacă ceasul Hugo Boss este bun sau calitativ, atunci răspunsul nostru ar depinde de ce așteptările voastre avute de la un ceas. Dacă vă identificați cu un ceas cu quartz cu un design simplu, eventual și cu cronografe, ceasul Hugo Boss vă poate satisface cerințele. Și nu trebuie să uităm că, în cazul obținerii unuia, nu veți avea la mână doar un ceas obișnuit, dar și o marcă iconică. Da, în acest caz veți plăti și pentru marcă.

De interes: În timp ce majoritatea ceasurilor Hugo Boss se produc în Asia, mai ales în China, atunci unele modele se asamblează în Elveția.

Sfatul nostru: Ceasul pentru bărbați Hugo Boss

Deși în oferta mărcii Hugo Boss pot fi găsite și ceasuri de damă, adevărul este că acelea pentru bărbați au o reprezentare cu ceva mai mare. Desigur, acest lucru este posibil datorită politicii de lungă durată a întregii companii. Deși ne plac mai multe modele pentru bărbați, am ales pentru voi doar un model. Dintre toate, acesta ne-a atras cel mai mult. Ne referim la ceasul pentru bărbați Hugo Boss 1513440, cu cronograf, cu design elegant de culoare gri. Ne-a cucerit nu doar datorită indecșilor și a arătătoarelor cu contrast, dar totodată și prin atractiva brățară din oțel inoxidabil. În ceea ce privește funcțiile acestuia, putem evidenția de exemplu cronometrul sau indicatorul zilei lunii.

Sfatul nostru - ceasul pentru bărbați Hugo Boss 1513440

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole