Elegant și totodată atemporal – așa este ceasul Zeppelin

Ceasul elegant Zeppelin
Distribuiți
LinkedIn

Ceasurile aviator au în industria modei un loc ferm pavat. Multe branduri globale le promovează în portofoliul său. Unele îl prezintă ca un sortiment suplimentar, pentru alții este considerat o bază. Se poate spune că în cea de-a doua categorie se încadrează compania germană Zeppelin. Modelele sale, ceasurile Zeppelin, fac parte printre cele mai bune ceasuri aviator și cele mai accesibile la preț de pe piață. Sunt însoțite de o istorie interesantă, în care un rol important îl joacă dirijabilele,

Conținutul articolului

Istoria companiei Zeppelin

În ceea ce privește istoria companiei Zeppelin trebuie să menționăm separat și firma POINTtec – așadar firma, care face parte printre cele mai mari firme nemțești producătoare de ceasuri. A fost înființată în anul 1987, iar meritul pentru crearea ei o are mai ales Wilhelm Birk. Compania POINTtec a lansat ulterior pe piață mărci interesante, care au cules succes – și anume Maximilian Munchen și Junkers. Ulterior, mai concret în anul 2002, a prezentat ceasurile Zeppelin.

Ceasuri Zeppelin - modele

De la dirijabile până la ceasuri Zeppelin

Ați știut că ceasurile Zeppelin poartă numele după contele german Ferdinand von Zeppelin? Acest inventator renumit a fost în secolul 20 un pionier faimos al dirijabilelor. Și din acest motiv, în prezent, ceasurile Zeppelin au în logo tocmai un dirijabil. Apropo, dirijabilele menționate au fost în vremea lui von Zeppelin concretizarea celui mai elegant și mai important mod de transport.

De reținut: În afară de logo-ul sub forma unui dirijabil, parte integrantă a ceasului Zeppelin, este și distinctivul slogan „Pioneers of the Sky“, ceea ce înseamnă „Pionierii cerului“.

Cum este ceasul Zeppelin?

Ceasul Zeppelin este din timpuri imemoriale asociat cu aviația. Și acest lucru este adaptat în mod natural la designul lor. Se caracterizează prin mari cadrane analog, curele confortabile din piele, indecșii extrem de citeți și coroane distinctive. În general ceasurile Zeppelin oferă o impresie elegantă și totodată atemporală. Și în oferta pieței se comportă la fel de demn precum au făcut-o dirijabilele cândva.

Ceasul de damă Zeppelin

Produs în Germania?

Deși ceasurile Zeppelin sunt asociate cu „Made in Germany“, așadar „Produs în Germania“, totuși multe componente de bază provin standard de la furnizori externi din alte țări. Ca exemple putem menționa cunoscutele mecanisme ETA sau Ronda. Ceea ce va interesa însă mai mult clienții finali, este raportul calitate și preț. Și tocmai din acest punct de vedere sunt ceasurile Zeppelin la un nivel foarte înalt. Pur și simplu, la un preț accesibil puteți avea un ceas foarte decent.

Ce să alegem dintre ceasurile Zeppelin?

Următoarele rânduri vor încânta în special reprezentanții genului masculin, eventual femeile, care caută cadouri pentru bărbați. La final am ales 2 modele de ceasuri Zeppelin pentru bărbați, care  înainte de toate vor impresiona prin designul lor elegant.

Prima dată vom evidenția ceasul Zeppelin pentru bărbați cu codul de producție 7680-1. model cronograf cu tahimetru are un cadran retro frumos. În plus, atrage și cu o coroană distinctivă, care este secondată de 2 butoane nu mai puțin distinctive, o carcasă inoxidabilă și o curea extrem de confortabilă de culoare maro.

La fel ca modelul anterior, recomandăm și un ceas cu ceva mai simplu și anume ceasul Graf Zeppelin 7642-1. Deoarece cadranul lui nu este completat cu alarme cronograf, la coroana distinctivă în mod clar lipsesc butoanele. Cu toate acestea, merită menționată cureaua din piele la fel de confortabilă dar de culoare neagră, precum și reprezentarea clară a cifrelor, care sunt caracteristice ceasurilor Zeppelin.

Ceasul Graf Zeppelin 7642-1

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole