Ceasuri bărbați Hugo Boss

Pagina oficială: https://www.hugoboss.com/

Brandul de modă Hugo Boss este sinonimul eleganței și stilului rafinat. Provine din Germania și este opera fondatorului cu același nume. Istoria mărcii datează din anul 1923, când fondatorul lucra ca și croitor. În timpul dezlănțuitului conflict militar din inima Europei, el a devenit furnizor de uniforme militare către Germania nazistă, în special unitățile militare Wehrmacht și SS. În ciuda acestei pete, marca a supraviețuit acestei perioade tulburi din istoria sa și a devenit cunoscută oamenilor în principal datorită costumelor de înaltă calitate pentru bărbați.

Edițiile preferate ale ceasurilor pentru bărbați Hugo Boss:

Ceasurile luxuriante Hugo Boss sunt sinonimul eleganței și a stilului luxos.

De-a lungul timpului, marca Hugo Boss s-a transformat într-un gigant de modă cu drepturi depline. În prezent, s-a concentrat mult timp nu numai pe producția de costume pentru bărbați, ci oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, parfumuri, dar și accesorii de modă. Totuși, dintre acestea, în special vom evidenția ceasul pentru bărbați Hugo Boss. 

La fel ca toate produsele acestui brand, acesta se caracterizează prin manopera de calitate și stilul unic. Ceasurile luxuriante de la marca Hugo Boss vor impresiona prin cadranele și curelele inconfundabile din piele sau oțel de calitate. Ceasurile Hugo Boss nu sunt doar un domeniu al bărbaților în costum. Datorită activităților bogate de marketing  din lumea sportului, marca și-a extins portofoliul său și cu ceasuri de lux cu un aspect sport inconfundabil.

Ceasuri bărbați Hugo Boss

Alegem cele mai îndrăgite modele

Hugo Boss

1512880

Hugo Boss

1513177

Hugo Boss

1513579

Hugo Boss

1513544

Alte mărci de ceasuri pentru bărbați:

Cele mai noi articole din revistă

Ceasuri elvețiene de lux Richard Mille

Ceasuri Richard Mille

Marca elvețiană Richard Mille a fost fondată de renumitul ceasornicar francez în anul 1999. Ceasurile Richard Mille se remarcă prin designul lor original, tehnologiile și

Citiți mai mult »
Scroll to Top