Pagina oficială: https://www.orient-watch.com/

Ceasuri bărbați Orient este un reprezentant mândru al mărcilor din categoria producătorilor japonezi de calitate. Brandul își croiește drumul în lumea ceasurilor de mână de mai mult de 50 de ani. În acest timp îndelungat a reușit să producă o mare cantitate de ediții iconice și modele. Originea sa geografică o clasăm printre așa giganți japonezi cum sunt de exemplu mărcile Citizen, Seiko sau Casio. Toate mărcile menționate sunt unite de un lucru comun – inovație și prelucrarea japoneză precisă.

Despre marca Orient

Marca provine din orașul japonez Hino și a fost înființată în anul 1950. Originea și rădăcinile merg chiar mai departe în trecut, mai concret în jurul anului 1901. De atunci marca a trecut prin diferite perioade tulburente, care au fost afectate în primul rând de consecințele economice ale celui de-al 3 Război Mondial. În prezent acest brand cade sub aripa gigantului electronic Seiko – Epson.

Ceasurile Orient

Ceasul japonez a mărcii Orient este exact așa, cum ați și așteptat conform originii sale. Despre ceasurile japoneze este cunoscut faptul că, sunt progresive, respectă tradițiile iar produsele lor sunt de o calitate absolută. Altfel nu este nici în cazul ceasului Orient. După cum afirmă marca însăși pe site-ul său oficial, obiectivul său era să creeze ceasuri de înaltă calitate care vor fi accesibile la preț și totodată durabile. Considerăm că, acest obiectiv a fost îndeplinit, mai mult decât extraordinar. Rămâne valabil și faptul că, marca face parte în prezent printre principalii producători de ceasuri mecanice.

Trăsăturile caracteristice ale ceasurilor pentru bărbați Orient
  • prelucrare de primă clasă
  • modele calitative de ceasuri mecanice
  • designul și prelucrarea care onorează tradiția meseriei ceasornicarilor japonezi
  • preț accesibil
Ceasuri bărbați Orient face parte printre cele mai importante ceasuri mecanice din Japonia.
Cum este prețul ceasului Orient?
  • prin referirea la istoria bogată a mărcii Zeppelin
  • prelucrarea germană de calitate
  • cadranele cronograf cu un design retro inconfundabil
  • marcarea edițiilor de ceasuri după numele aeroplanelor
Cum este prețul ceasurilor Orient?

Ceasul pentru bărbați Orient poate fi inclus în categoria modelelor pentru bărbați accesibile la preț. Dacă luăm în considerare faptul că este vorba de o marcă japoneză, prețul lui este cu adevărat favorabil. Modelele mai ieftine ale acestei mărci pot fi achiziționate de la aproximativ 250 lei, în timp ce modelele mai scumpe și mai elaborate depășesc nivelul de preț de 1500 lei.

Alte mărci de ceasuri pentru bărbați: