Pagina oficială: https://www.victorinox.com/global/en

Ceasurile pentru bărbați Victorinox se mândresc cu eticheta “elvețiene”. Deși brandul a devenit faimos mai ales pentru producția de cuțite de armată în tipica culoare roșu închis, numele a reușit să și-l construiască și în domeniul ceasurilor de mână. Ceasurile Victorinox sunt fidele istoriei sale, care este strâns legată cu militarii și armata. Ceasurile acestei mărci elvețiene au un inconfundabil aspect militar, prelucrare calitativă și sunt pe bună dreptate marcate cu eticheta “Swiss Made”.

Despre brandul Victorinox

Brandul Victorinox a fost fondat încă din anul 1884 de Karl Eisner în mekka ceasornicăriei – în Elveția. Au devenit faimoase prin producția multifuncționalelor cuțite militare, care în cele din urmă au fost furnizate armatei elvețiene. Marca și-a extins ulterior portofoliul de produse iar pe piață a lansat ceasuri militare. Acestea se mândresc de prestigioasa etichetă “Swiss Made”, la care au dreptul doar mărcile care îndeplinesc anumite cerințe de design.

Ceasuri Victorinox

Ceasurile elvețiene Victorinox sunt fabricate din oțel calitativ, de obicei sunt alimentate de mecanisme de producție elvețiană, au sticlă safir durabilă și aspect militar, care este doar foarte greu de înlocuit.

Trăsăturile caracteristice ale ceasurilor pentru bărbați Victorinox

  • denumirea “Swiss Made”
  • durabilitate ridicată
  • sticlă safir
  • aspect militar inconfundabil
Ceasuri militare Victorinox de producție elvețiană.

Care este prețul ceasurilor Victorinox?

Pentru o calitate superioară este necesar să plătiți mai mult iar acest lucru este valabil mai ales în categoria ceasurilor elvețiene. Ceasurile Victorinox au prețuri începând cu aproximativ 1000 – 1250 RON. Chiar și cele mai ieftine modele ale mărcii surprind prin materiale calitative sau prin folosirea sticlei de protecție din safir. În cazul modelelor militare mai scumpe, prețul ceasurilor Victorinox poate să urce până la 3500 RON sau chiar mai mult.

Alte mărci de ceasuri pentru bărbați: