Ceasuri Hamilton: Accesorii elvețiene cu o caracteristică a originalității

Cele mai cunoscute ceasuri din film? Ceasurile Hamilton cu siguranță se numără printre ele
Distribuiți
LinkedIn

Hamilton este o companie, care se ocupă cu producția de ceasuri calitative. Are sediul la Bienne, chiar în Elveția. Ceasurile Hamilton aparțin de clasa de mijloc, și în majoritatea cazurilor se caracterizează prin mecanisme automatice. Marca Hamilton oferă o gamă largă de ceasuri, care sunt atemporale și totodată și accesibile la preț. Cunoașteți această companie puțin mai bine datorită rândurilor următoare.  

Conținutul articolului

Ceasurile Hamilton și istoria lor bogată

Rădăcinile acestei mărci unice de ceasuri depășesc granițele Europei, și asta mai exact până în SUA. Compania Hamilton, însă, și-a schimbat ulterior sediul, când s-a mutat complet în localitatea Bienne în Elveția.  

Producția primelor ceasuri Hamilton

Firma Hamilton, conform mai multor surse, a fost înființată încă în anul 1892. Un an mai târziu, angajații companiei au produs primul ceas. Se spune că, ceasurile Hamilton pentru bărbați, care au fost fabricate în anul 1893, au fost oferit de proprietarul acestei companii armatei americane

Ceasurile Hamilton vă vor încânta prin manopera lor de calitate

Denumirea companiei

Interesant este și faptul, că istoria ceasurilor Hamilton datează încă din anul 1886. În acest timp, însă, fabrica companiei Lancaster Watch Company a fost cumpărată de către Abram Bitner. După cinci ani această companie a fost cumpărată de altcineva. Denumirea inițială trebuia să fie Columbian, însă această marcă era înregistrată deja altundeva. De aceea proprietarii au denumit marca după avocat, care se numea James Hamilton. Inițial, acela trebuia să înființeze și firma Lancaster. 

Acuratețe și fiabilitate pe primul loc

Se spune că, firma Hamilton, odată cu extinderea căilor ferate, și-a păstrat de până la 56 % din piață. De ce este așa? Motivul sunt mai ales căile ferate, care în acea vreme au început să cumpere toată producția de ceasuri. Acelea se remarcau mai ales prin acuratețe și fiabilitate.

La început erau ceasurile Hamilton de buzunar, dar treptat compania a trecut la producția de ceasuri de mână. În prezent găsiți în oferta mărcii și îndrăgitele ceasuri de scufundare. Hamilton, însă, merge mână în mână cu vremurile moderne și întotdeauna se axează pe ceea ce este tocmai în trend.

Ceasurile Hamilton ca și parte a filmelor

Presupunem, că nici voi nu ați văzut încă un agent de film fără ceas. Iar în multe filme au decorat încheieturile actorilor cunoscuți tocmai aceste ceasuri Hamilton. De exemplu au fost observate în filmele Bărbații în negru, Marțianul meu preferat, Avengers sau Shangai express. Și în cele din urmă, a putut fi observat și în serialul Dr. House.

Ceasul Hamilton în filmul Bărbați în negru
Sursa: https://www.islandecho.co.uk/

Prețul corespunde calității

Probabil nu ați crede, în baza rândurilor anterioare, însă prețul ceasurilor Hamilton este într-adevăr accesibil chiar și pentru publicul larg. Iar acest lucru și în ciuda faptului, că accesoriile de modă atrag atenția în multe filme cunoscute și în seriale. Și să recunoaștem, cine nu ar dori să poarte ceasuri, pe care le-au avut în filme și celebrii actori? La urma urmei, dacă au fost bune pentru ei, de ce nu ar fi bune și pentru noi, așa e?

Dacă într-adevăr tânjiți după ceasurile calitative, care să exceleze în acuratețe și fiabilitate, să vă reziste mulți ani iar designul lor să nu fie demodat, în acel caz este clar. Ceasurile Hamilton sunt create ca pentru voi! Nu ezitați să vă alegeți din oferta largă de modele cu design-uri diferite, care fără îndoială merită atenția voastră. 

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole