Ceasuri germane, care merită atenția

Zeppelin și Junkers sunt renumite ceasuri germane
Distribuiți
LinkedIn

Ceasurile de la companiile germane se caracterizează prin precizie ridicată, fiabilitate și totodată cu un design modern. Producția lor a fost deja foarte avansată încă de la începuturi. Iar acest este un motiv, de ce ceasurile germane împodobesc până în prezent încheieturile multor oameni.

Conținutul articolului

Ce caracteristici sunt tipice pentru ceasurile germane?

Se cunoaște deja, că ceasurile germane se remarcă printr-un design elegant și totodată minimalist. Aceste accesorii unice au câștigat astfel o mare popularitate și pentru aspectul lor. O altă caracteristică pozitivă este calitatea lor. În acest sens sunt asemănătoare ca ceasurile elvețiene, pentru care este tipică precizia. 

Producătorii se concentrează în special pe partea practică și ergonomie. Rezultatul sunt ceasurile fiabile și precise. Nu exagerează cu inscripțiile de pe carcasa cadranului, deoarece acest lucru ar putea strica întreaga impresie.

De interes: Se spune, că ,,în simplitate este frumusețe”. Iar această regulă este urmată și de producătorii germani în dezvoltarea ceasurilor. La ceasurile germane sunt caracteristice semnele și formele stricte și cifrele ușor de citit, literele și simbolurile. 

Cele mai cunoscute mărci de ceasuri germane

Mărcile germane de ceasuri se pot mândri cu accesoriile de modă cu o ridicată rezistență mecanică și un design elegant. Funcțiile sunt asemănătoare ca la ceasurile americane, care excelează și la practicitate. În rândurile următoare vom descrie cele mai cunoscute mărci de ceasuri, despre care, poate, ați auzit deja. 

Junkers

Printre ceasurile germane legendare, fără îndoială, face parte brandul Junkers. Istoria sa a depășit deja mai mult de 2 secole. Pentru aceste ceasuri este tipic designul laconic, un spectru de funcții moderne și mecanismele precise. Prin precizie se aseamănă cu ceasurile japoneze, pentru care această caracteristică este întotdeauna pe primul loc. 

Ceasul calitativ german Zeppelin, care nu-și ascund inspirația din aviație.

Zeppelin

În cazul în care căutați ceasuri de încredere la un preț rezonabil, ceasurile Zeppelin sunt alegerea corectă! Aceste ceasuri combină un design elegant, entuziasmul tehnologic și o mare doză de nostalgie. Ceasurile Zeppelin vor fi apreciate atât generațiile mai tine, cât și cele mai în vârstă. 

Aceste accesorii reflectă secolul trecut. Cu o notă a trecutului, de asemenea se combină arătătoarele, indecșii și imaginea numerică. Pur și simplu veți adora ceasurile Zeppelin.

Sfatul nostru: Dacă așteptați de la ceasul vostru eleganță și confort, accesoriile de la brandul Zeppelin vor fi pentru voi soluția potrivită. Producătorii folosesc doar curele din piele de cea mai înaltă calitate. 

Bruno Söhnle

Mărcile germane de ceasuri se caracterizează prin simțul pentru detalii și precizie. Excepție nu este nici marca Bruno Söhnle. Această companie produce nu doar ceasuri de mână precise, dar totodată și ceasuri fiabile de buzunar.

Se ramarcă prin mecanismul lor, componentele durabile și finisajele atractive în nuanțe de alb, roz sau aur roz. Îndrăgite sunt seriile Brunello I și  Brunello II. În aceste modele sunt încorporate carcase din oțel inoxidabil. 

Din Germania provine și marca de ceasuri Elysee

Elysee

Elysee este o cunoscută firmă de ceasuri. Istoria ei datează încă din anul 1920. În prezent, compania Elysee produce diferite ceasuri elegante. Au de unde atât domnii, dar și doamnele, care au la alegere produse fashion orientate mai ales pe modă și stil. 

De interes: Ceasurile germane Elysee se mândresc cu precizia de prelucrare. Compania cu același nume realizează metode de producție în propriile ateliere, având grijă să respecte procedurile până la cel mai mic detaliu. Totodată, întotdeauna se concentrează pe verificarea calității. 

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole