Alegem cele mai bune ceasuri de scufundare: Aceste mărci merită atenția

Căutați cel mai bun ceas de scufundare?
Distribuiți
LinkedIn

Tânjiți după un ceas, care să fie impermeabil dar totodată să vă reziste mulți ani? Ceasurile de scufundare sunt pentru voi alegerea corectă! Vă sfătuim, care mărci merită atenția.

Conținutul articolului

Mărci calitative de ceasuri de scufundare

Pe piață găsiți astăzi o mare cantitate de mărci, care se ocupă cu producție de ceasuri de calitate. Pentru a găsi produsul potrivit, la alegerea lui ar trebui să vă axați în special  pe calitatea prelucrării, designul și funcțiile lui. Nu doar cele de damă, dar și ceasurile bărbătești de scufundare sunt însă foarte specifice. Pentru ca să reușească să facă față presiunii subacvatice, trebuie să fie perfect adaptată și construcția lui. De aceea, pentru achiziția unui astfel de ceas, este mai bine să vă puneți deoparte un buget mai mare.

Înțelegem, că alegerea dintr-un număr atât de mare de modele diferite, poate fi dificilă. Pentru a vă ușura într-o oarecare măsură, în următoarele rânduri vă aducem descrierea mărcilor, care deja de mulți ani se ocupă cu producția ceasurilor de scufundare. 

Ceas de scufundare Citizen

Citizen este o companie japoneză multinațională, care dezvoltă ceasuri din anul 1918. Produsele acestei mărci sunt considerate în prezent ca fiind foarte fiabile și inovatoare. Motivul poate fi și precizia, cu care japonezii excelează din timpuri străvechi. Pentru ceasurile Citizen sunt tipice materialele precum titanul, oțelul inoxidabil sau plasticul durabil. Preferate sunt și datorită părții estetice. Dacă vă plac accesoriile de modă elegante, cu siguranță veți găsi ceva pe gustul vostru la acest brand.

Sfatul nostru: În cazul în care căutați ceas calitativ la un preț acceptabil, o alegere excelentă este modelul Citizen Promaster cu seria de produs BN0150-10E.

Ceas de scufundare Citizen Promaster BN0150-10E

Ceas de scufundare Casio

Istoria mărcii Casio datează încă din prima jumătate a secolului trecut. Din nou este vprba de o companie japoneză, care ține cont și de cele mai mici detalii. Ceasurile de scufundare Casio sunt ecologice, durabile și totodată elegante.

În majoritatea cazurilor carcasa este fabricată în combinație de materiale ca oțelul și plasticul. Cureaua obișnuiește să fie din cauciuc, în timp ce impermeabilitatea întregii construcții este de până la 200 m. Asta înseamnă, că ceasurile Casio sunt potrivite și pentru scufundări cu un dispozitiv cu oxigen. 

Sfatul nostru: Ceasul bărbătesc de scufundare Casio G–Shock GWG-1000-1A3ER îl veți îndrăgi încă de la prima purtare.

Ceas durabil Casio G-Shock GWG-1000-1A3ER

Ceas de scufundare Seiko

Compania japoneză Seiko a fost înființată din anul 1881. Din acea vreme producția ceasurilor sale a trecut printr-o uriașă dezvoltare. Ceasurile de scufundare Seko, în acest caz, merită a fi menționate. Se caracterizează printr-o impermeabilitate ridicată. Carcasa lor este fabricată din oțel inoxidabil, în timp ce vă puteți alege dintr-o serie de culori.

Sfatul nostru: Ceasul Seiko Prospex SSC785P1 este plin de caracteristici interesante, dintre care pot fi menționate de exemplu indecșii și arătătoarele interesante.

Ceas de scufundare Seiko Prospex SSC785P1

Ceas de scufundare Orient

În prezent, compania Orient se ocupă cu producția diferitelor tipuri de ceasuri calitative. Excepție nu fac nici ceasurile de scufundare, care sunt elaborate până la cele mai mici detalii. Impermeabilitatea este de până la 200 m, lucru pe care cu siguranță îl veți folosi la scufundări.

Sfatul nostru: Ceasul Orient M- Force RA-AC0L04L00B îndeplinește nu doar partea practică, dar și cea a unui accesoriu estetic.

Ceas de scufundare Orient M- Force RA-AC0L04L00B

Ceas de scufundare Luminox

O lungă istorie au în spate și ceasurile Luminox. Se remarcă prin durabilitate ridicată și un design elegant. În majoritatea cazurilor sunt ceasurile fabricate în culoarea neagră, însă cureaua lor poate atrage atenția prin nuanțe mai strălucitoare. Carcasa este în acest caz combinată (oțel și plastic) iar sticla e minerală. 

Sfatul nostru: O alegere excelentă este ceasul de scufundare Luminox Sea Bear Grylls Survival XB.3729.NGU, care se combină ușor și cu o ținută obișnuită.

Ceas bărbătesc Luminox XB.3729.NGU

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole