Ceasuri Timex: Combinația orologeriei europene și a ingeniozității americane

Ceasurile Timex sunt populare mai ales datorită prețului accesibil și a designului atemporal
Distribuiți
LinkedIn

Timex este o companie americană, care din anul 1854 produce ceasuri superbe, de de design și durabile. În oferta Timex găsiți diverse ceasuri atemporale, practice și accesibile la preț, care sunt fabricate în diverse ediții și colaborări interesante. Cunoașteți mai bine ceasurile Timex digitale și analog datorită articolului nostru.

Conținutul articolului

Ceas digital retro Timex Pacman

Ceasuri Timex – istoria

Timex are în spate o istorie lungă. Inițial, compania s-a numit Waterbury Clock Company și a fost înființată în anul 1854 în Connecticut. În anul 1941 a fost cumpărată de Thomas Olsen și redenumită în Timex. Ulterior a fost compania denumită ca Timex Corporation, Timex Group BV și Timex Group US. Primele ceasuri sub brandul Timex au fost create în anul 1950. Reprezentau combinația orologeriei europene și a ingeniozității americane.

De la început, însă, era vorba de ceasuri foarte ieftine. În anul 1896 a apărut chiar un ceas în valoare de un dolar Ingersoll Yankee. Compania a cules succes și în timpul Primului Război Mondial, când a creat primul ceas de mână, care avea cureaua din pânză, arătătoare fosforescente și indecși care erai vizibile și noaptea. Compania Timex a reușit de asemenea să încheie o înțelegere cu Walt Disney, în urma căreia a apărut primul ceas cu Mickey Mouse. 

Ediții interesante de ceasuri Timex

Nu este vorba doar de niște ceasuri obișnuite analog sau ceasuri digitale. Ceasurile Timex sunt la dispoziție în multe ediții interesante – de exemplu Timex Customize, Timex Expedition, Timex Waterbury, Timex Ironman, Q Timex Reissue, Timex X Peanuts, Timex Marlin, Timex American Documents, Timex Easy Reader, Timex Navi, Timex T8 sau M79. Pe unele dintre ele le prezentăm mai detaliat.

Ceas Timex Ironman

Ceasurile Timex Ironman fac parte din categoria modelelor sport și fitness. Au fost concepute așa, încât sau țină pasul cu voi. Oferă multe funcții excelente, ca setarea alarmelor, navigarea GPS, temporizator, monitorizarea ritmului cardiac, determinarea fusurilor orare sau plata contactless prin Timex Pay. Aceste ceasuri oferă, totodată, INDIGLO, ceea ce este un sistem de iluminare nocturnă a ceasurilor, care folosesc tehnologii electroluminiscente. Datorită confortului în timpul sportului, ceasurile Timex Ironman au o brățară din rășină sau silicon.

Ceas Timex din ediția Expedition

Ceasuri Timex Expedition

Porniți într-o aventură cu ceasurile Timex Expedition. Este vorba de ceasuri outdoor, pe care le puteți folosi, de exemplu, la drumeții. Interesant este faptul, că la producția lor se folosesc materiale ecologice – de exemplu pielea ECO sau textile reciclate. 

Ceasuri Timex Waterbury

Aceste ceasuri fac parte printre stilatele și funcționalele cronografe, care au un design curat și transparent. Totodată au încorporate și un cronometru practic. Ceasurile Timex Waterbury sunt:

  • accesibile la preț,
  • ușor de citit,
  • atemporale,
  • practice,
  • fabile.

Ceasuri Timex Weekender

În această listă nu trebuie să lipsească emblematicele ceasuri Timex Weekender, care sunt lizibile, curate, durabile și au un cadran transparent. Ceasurile, care fac parte din această ediție, au o mărime ideală, sunt disponibile în diferite combinații de culori și sunt potrivite pentru orice ocazie.

Timex – ceasuri pentru fiecare

În oferta companiei Timex găsiți nu doar diferite produse de design, dar și modele sport durabile, ceasuri inteligente sau ceasuri cu design retro. Întrucât marca vizează ambele sexe, un lucru natural sunt ceasurile Timex de damă și bărbați. Și este de remarcat faptul că, colaborarea cu Walt Disney nu a fost unica. Portofoliul mărcii este decorat și de ceasurile Timex în colaborare cu Stranger Things, Space Invaders, Snoopy sau Pac-Man. Oferta este într-adevăr largă, și de aceea fiecare își găsește ceva.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole