Prezentăm ceasuri ieftine pentru bărbați, care nu arată ieftin

Ceasuri ieftine pentru bărbați pot fi găsite în portofoliul producătorilor renumiți
Distribuiți
LinkedIn

Lumea ceasurilor nu este doar despre producători de lux și respectiv de renume, dar dimpotrivă – este vorba de produse fashion ieftine. Pe piață, însă, există multe mărci, care respectă metodele de producție calitative, fapt pentru care, modelele lor sunt caracterizate de prețuri accesibile. Drept dovadă am selectat ceasuri pentru bărbați de la 5 producători diferiți, care sunt cunoscuți în multe colțuri ale lumii. Vă prezentăm ceasuri ieftine pentru bărbați, care nu arată ieftin.

Conținutul articolului

TOP ceasuri ieftine pentru bărbați

Modelele, care merită pe bună dreptate titul de ceasuri ieftine pentru bărbați, am reușit să le găsim în ofertele mărcilor Timex, Seiko, Citizen, Casio și Festina. Precum puteți observa, este vorba de producători, care sunt verificați de-a lungul anilor. Vă găsiți printre ei preferatul?

Ceasul Timex Q Reissue TW2T80700

Brandul Timex își croiește drumul său prin industria ceasurilor de la mijlocul sec. al 19-lea. În acea vreme, a trecut într-adevăr peste multe. Cu toate acestea, s-a dezvoltat într-un brand de renume, care oferă nu doar ceasuri decente de diferite stiluri, dar și de exemplu diferite tipuri de îmbrăcăminte. Noi îl menționăm în principal datorită ceasului ieftin pentru bărbați Timex Q Reissue cu seria de produs TW2T80700. În timp ce în interiorul lor se ascunde baterie quartz fiabilă, pe exterior se remarcă un cadran prelucrat interesant cu arătătoare ale zilelor săptămânii. La fel de frumos arată și brățara din oțel inoxidabil.

Ceasul ieftin pentru bărbați TImex

Ceasul Seiko Promo SKS610P1

Presupunem că, compania Seiko nu trebuie prezentată în mod special cunoscătorilor de ceasuri. Acest brand iconic japonez are în portofoliu nu numai nenumărate piese de cea mai înaltă calitate, dar totodată ceasuri fiabile la preț extrem de simpatic. Se poate demonstra de exemplu și pe modelul Promo SKS610P1, care la urma urmei nu arată ieftin. Acest lucru se datorează mai ales culorii aurii cu aspect luxuriant. Apropo, oțelul folosit pe carcasa ceasului este la suprafață aurită cu aur galben. În contextul celor spuse deja, merită menționată și sticla hardlex și impermeabilitatea de până la 100 m. Și nu putem omite nici cronometrul și afișajul de 24 de ore, care în această categorie de preț este într-adevăr fantastic.

Ceas Seiko auriu pentru bărbați cu cronografe

Ceasul Citizen Chronograph AN3625-07X

Ceas ieftin pentru bărbați cu siguranță poate fi considerat și modelul AN3625-07X de la compania Citizen. Deja la prima vedere atrage atenția prin designul vintage, ce nu este tocmai caracteristic pentru brandul menționat. În acest caz apreciem aceste fapte ca fiind de reușită, cărora se potrivesc extrem de bine acele tonuri pământii. Pe cadranul acestui ceas simpatic, pe lângă indicatorul zilelor săptămânii, puteți observa găsi și alarme cronograf cu cronometru.

Ceasul ieftin Citizen pentru bărbați cu o curea maro

Ceasul Casio Edifice EF-552-1AVEF

Simpatia noastră a câștigat-o și ceasul ieftin pentru bărbați Casio Edifice EF-552-1AVEF. Spre deosebire de ceasurile anterioare Citizen, acesta se caracterizează cu un design mult mai sport. Această simpatie se datorează și curelei confortabile din plastic. Faptul, că acest ceas dispune de impermeabilitate de 100 m, este doar un fel de bonus.

Sfatul nostru: 5 idei de ceasuri damă extrem de ieftine

Ceas sport ieftin Casio

Ceasul Festina Chrono 16760/4

În rândurile anterioare am pomenit de ceasurile universale Timex, am menționat modelul Seiko cu aspect luxuriant și am descris și produsul vintage de la Citizen sau designul sport al ceasurilor Casio. Iar al 5-lea model, care totodată încheie lista cu modelele selectate de noi de ceasuri ieftine pentru bărbați, este ceasul elegant Festina Chrono 16760/4. Merită menționată în special cureaua frumoasă din piele naturală, care cu siguranță va captiva oamenii cu adevărat eleganți.

Ceasul ieftin pentru bărbați Festina Chrono

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole