5 idei de ceasuri ieftine de damă

Am ales ceasuri de damă extrem de ieftine
Distribuiți
LinkedIn

Industria ceasurilor din sec. 21 nu este doar despre mărci luxuriante, cum sunt de exemplu reprezentanții celebrului grup The Holy Trinity. Perioada grabită și stilul de viață agitat în mod natural au afectat și producția mondială, în cadrul căreia nici ceasurile nu fac excepție. Așadar, oamenii doresc adesea produse simple la prețuri accesibile, eventual prețuri reduse. În general este vorba de așa modele, care nu dispun de o grămadă de funcții. Celor ce le poartă le este suficient să le arate timpul în mod fiabil sau să accesorizeze ținuta cu gust. În acest sens, sexul frumos este de obicei mai puțin pretențios. De aceea am selectat 5 tipuri de ceasuri de damă extrem de ieftine.

Conținutul articolului

Ceasuri de damă ieftine, care vă vor servi în mod fiabil

Poate că nici nu ați spune în primă fază, dar ceasuri la prețuri accesibile puteți găsi și în ofertele unor giganți, precum sunt de exemplu Casio sau Festina. Bineînțeles, nu lipsesc nici din lista noastră. Începem însă cu ceasurile de damă Daniel Wellington.

Ceasuri de damă Daniel Wellington

Ceasurile din oferta mărcii suedeze Daniel Wellington sunt în general cunoscute pentru designul minimalist și prețurile accesibile. Prin aceiași parametri este caracterizat și ceasul de damă Daniel Wellington DW00100161. În plus, acesta atrage atenția prin designul cu culori contrastante în rolul principal, cu cadran negru și nuanțele culorii roz-aurii pe carcasă și brățară. Și nu putem uita nici faptul că acest model reușit nu va sta în umbră nici alături de ținutele elegante de la diferitele evenimente sociale.

Ceasuri ieftine de damă Daniel Wellington

Ceasuri de damă Guess

În ceea ce privește ceasurile ieftine de damă, un moment de faimă merită și modelul cu denumirea de produs W0884L2. Responsabilă pentru acest lucru este emblematica companie de modă Guess. Produsul menționat deja la prima vedere captează prin cadranul său distinctiv strălucitor și pietrele zimțate aflate în jurul întregului cadran. Designul curat cu o notă luxuriantă conferă acestui ceas o curea din piele în universala culoare albă.

Ceasuri de damă Festina

Astfel, ajungem la primul dintre cei doi giganți menționați. Este vorba de marca Festina, care a ajuns cunoscută în lume mai ales prin participarea la diferitele evenimente sportive. Și în ciuda faptului că în oferta ei găsiți multe modele sport, locul lor le au și produsele elegante pentru femei. Unul dintre ele este de exemplu ceasul de damă Festina Classic 16377/3. Am evidenția la el mai ales designul practic din oțel, care face din el un asistent de încredere în purtarea de zi cu zi.

Ceasul de damă Casio

Al doilea gigant dintre cei 5 idei de ceasuri ieftine de damă reprezintă compania japoneză Casio. Din gama largă ne-a atras atenția modelul cu codul LTP-2069D-4AV EF. Un loc în lista noastră l-a câștigat în special datorită cadranului sofisticat roz cu alarme cronograf.

Printre ceasurile ieftine de damă poate fi inclus și modelul Casio LTP-2069D-4AVEF

Ceas ieftin de damă Nine West

Și la final adăugăm cel mai ieftin dintre modelele menționate până acum – ceasul de damăNine West NW/1932TPRG. Deși, în comparație cu ceasurile anterioare, este o marcă mai puțin cunoscută, numele este înlocuit cu designul atractiv. În cazul acestui produs, l-am putea descrie ca o combinație între minimalism și vintage.

Noutate printre ceasurile ieftine de damă - marca Nine West

Străluciți cu ceasurile ieftine de damă!

Niciunde nu este scris, că pentru un accesoriu de modă frumos, trebuie să folosiți cele mai de top ceasuri de pe piață. La urma urmei, cum am menționat chiar la începutul acestui articol, și ceasurile ieftine de damă reușesc să completeze plăcut ținuta voastră generală. Cu care dintre cele 5 modele veți străluci?

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole