TOP ceasuri pentru băieți? Am selectat cele mai bune ceasuri pentru băieți!

Vă sfătuim în selecția ceasurilor pentru băieți
Distribuiți
LinkedIn

În viața fiecărui copil ar trebui să apară o cotitură, când în loc de jucării începe să primească cadouri practice. Unul dintre ele poate fi considerat cu ușurință și ceasul. Și deoarece în ceea ce privește aceste accesorii băieții obișnuiesc să fie „clienți“ relativ destul de pretențioși, am hotărât, că vom încerca să găsim pe piață cele mai bune ceasuri pentru băieți. Ați reuși să ghiciți corect, căror mărci vor aparține ceasurile pentru băieți selectate de noi?

Conținutul articolului

Cum ar trebui să fie ceasurile pentru băieți?

Uitați de motivele copilărești și de basm sau culorile exagerate și țipătoare. Bineînțeles, pe piață găsiți diferite ceasuri de copii, unde pot fi vizați și părinții copiilor foarte mici. Când vorbim despre ceasurile pentru băieți, avem în gând adolescenții, care prin vârsta lor se apropie încet de pubertate. Și într-o astfel de perioadă, încep să poarte, să spunem așa, accesorii mai elegante, resp. mai puțin pronunțate.

Sfat: În timp ce pentru băieții mai tineri recomandăm ceasurile digitale cu notă sportivă, acelor mai adulți cu siguranță le vor plăcea ceasurile analog.

Acestea sunt TOP ceasuri pentru băieți

Dacă după citirea rândurilor introductive ați presupus, că în selecția noastră vor ajunge ceasuri pentru băieți de la așa giganți, ca de exemplu Casio sau Festina, ați ghicit corect. Alte ceasuri reușite pentru băieți am găsit însă și în ofertele companiei Lacoste și Lorus.

Sfat pentru articol: Am căutat, care ceasuri pentru copii vor încânta cel mai mult.

Ceasuri pentru băieți Casio

Selecția noastră pentru cele mai bune ceasuri pentru băieți o începem cu modelul din portofoliul companiei Casio, care seamănă extrem de mult cu ceasul pentru bărbați Casio G-Shock. Poartă denumirea de produs G-2900F-1VER și datorită cadranului său digital îl recomandăm băieților mai tineri. În ceea ce privește acest ceas, am sublinia mai ales impermeabilitatea de 200 m și o alarmă practică, datorită căreia tinerii școlari pot învăța responsabilitatea și trezirea independentă pentru a merge la școală. Și la fel de utilă este și iluminarea menționatului ceas pentru băieți.

Festina Junior – un ceas excelent pentru băieți

Un alt model, care nu poate lipsi din lista noastră, este ceasul pentru băieți de la compania Festina. Denumirea lui de produs este 16908/3. Deoarece în comparație cu ceasurile anterioare este vorba de un produs semnificativ mai elegant și cu aspect mai matur, recomandăm mai ales pentru băieții mai mari. În esență este vorba de un ceas pentru adulți, într-o prezentare mai mică. Acest lucru este demonstrat nu doar de cadranul analog, dar și de carcasa cu brățara din oțel inoxidabil. În ceea ce privește designul, am lăuda cele 2 cronografe încorporate cu gust pe cadran. Și din punct de vedere practic, am atenționa, înainte de toate, asupra arătătorului săptămânii.

Extraordinarul ceas pentru băieți Festina cu un design elegant

Ceasuri pentru băieți Lacoste

O alternativă mai accesibilă le preț în ceea ce privește ceasurile pentru băieți Festina Junior, menționate mai sus, sunt ceasurile pentru băieți de la marca le fel de renumită Lacoste. Deși pot fi purtate și de cei tineri sau adolescenții, mai degrabă le-am recomanda pentru categoria de vârstă mai tânără. Se caracterizează printr-un design mai simplu, care este dominat de un cadran analog la fel de simplu. Și întrucât compania Lacoste produce ceasuri pentru copii în diverse culori, părinții la alegerea lor, pot paria pe culoarea preferată a copiilor săi.

Ceas pentru băieți Lacoste în nuanțe de albastru

Lorus Kids – ceasuri ieftine pentru băieți

Al patrulea și totodată locul final în lista noastră l-au câștigat ceasurile pentru băieți Lorus Kids R2313HX9. Includerea lor în lista noastră se datorează prețului accesibil, care, paradoxal, este însoțit de parametri tehnici. Și anume, putem menționa de exemplu respectabila impermeabilitate de 100 m sau iluminarea practică, datorită căreia aceste ceasuri ieftine pentru băieți sunt o alegere extrem de îndrăgită pentru mulți părinți.

Ceasuri simple pentru băieți Lorus cu o curea din cauciuc

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole