Care ceas luxuriant de damă veți alege?

Ceas luxuriant de damă de la branduri Zeppelin, Victorinox a Citizen
Distribuiți
LinkedIn

În prezent, piața ceasurilor nu este doar despre ceasurile minimaliste la categoria celor mai mici prețuri posibile. Încă se mai găsesc mulți clienți, cărora le pasă atât de calitate, cât și de designul neobișnuit într-o prezentare originală. În această privință știe să fie extrem de specific sexul frumos. Prin urmare, am examinat oferta de piață actuală și am găsit pentru voi ceasuri luxuriante de damă. Pe care îl alegeți?

Conținutul articolului

Ce fac ceasurile luxuriante de damă să fie luxuriante?

Titlul de „luxuriante“ nu obține ceasurile doar așa prin fluturarea unei baghete magice sau prin pocnirea degetelor. Această onoare trebuie să o merite în mod clar. Se poate spune că este un amestec al celor mai esențiale atribute. Putem menționa de exemplu cele menționate mai sus și anume calitatea cu un design neobișnuit cu o prezentare originală, dar totodată și renumele producătorului. Printre modelele companiei, care se axează pe producția produselor „low cost“, nu veți găsi așa ușor ceasuri luxuriante de damă. Deși pot da o impresie luxuriantă, în marea majoritate a cazurilor va fi vorba doar de o suprafață „aurită“.

Am găsit aceste ceasuri luxuriante de damă

Dar pentru a nu amâna inutil, trecem direct la subiect. Am găsit pentru voi aceste ceasuri luxuriante de damă. Mai concret este vorba de 5 modele de la 5 producători diferiți. Pe lângă faptul că deja la prima vedere arată spectaculos, dovedesc un fapt important – ceasurile luxuriante de damă nu trebuie automat să ruineze bugetul. Așadar, acest lucru este demonstrat de modelul, cu care începem selecția noastră.

Ceas de damă Emporio Armani

Este vorba de ceasul de damă Emporio Armani Gianni cu codul de produs AR1779. Pentru atributul lor este responsabilă nu doar compania italiană de renume mondial Emporio Armani, dar și exteriorul reușit. Acesta are forma unei combinații de bun gust dintr-un design complet de oțel inoxidabil și culoarea argintie cu cadranul în tonuri roze. Și toate acestea sunt decorate cu pietre de lux pe întreg perimetrul carcasei.

Ceasul de damă argintiu Emporio Armani

Ceas de damă Vostok Europe

Un preț relativ mai mare luminează la modelele ceasurilor de damă Vostok Europe Undiné, pe care îl puteți găsi pe piață sub codul VK64-515B528S. Defapt, nu e de mirare. Ceasurile Vostok Europe fac parte în general, printre cele mai luxuriante, ceea ce piața ceasurilor le oferă în această categorie de preț. În selecția noastră însă, modelul menționat s-a încadrat și datorită combinației cu adevărat luxoase dintre alb și auriu.

Ceasul Vostok Europe destinat femeilor

Ceas luxuriant de damă Citizen

Din lista noastră cu siguranță nu poate lipsi nici luxuriantul ceas de damă Citizen FC0010-55D. Să știți că motive sunt suficiente. În timp ce printre parametri tehnici putem menționa de exemplu mecanismul ecologic Eco-Drive, eventual sticla safir, dar de asemenea atrage atenția și cadranul luxuriant în diverse tonuri cu cronografe. Și nu ptem omite nici arătătoarele fosforescente sau nu în ultimul rând tehnologia controlată radio.

Ceasul luxuriant de damă Citizen

Ceas de damă Zeppelin

Modelul, care în selecția noastră se deosebește pe partea de design de celelalte, este produsul care aparține companiei Zeppelin. Mai concret este vorba de ceasuri de damă luxuriante, ba chiar extravagante cu codul 7459-1 cu subtitlul Princess of The Sky. Este decorat nu doar de cadranul original „deschis“, dar totodată și de netradițional prelucrata carcasă cu o curea.

Ceas Zeppelin din ediția Princess of the Sky

Ceas luxuriant de damă Victorinox

Ceasul luxuriant de damă cu denumirea de producție 241751, pe care l-am lăsat la final, deși are cel mai mare preț din selecția noastră, totuși nu este nici pe departe cel mai scump ceas din lume. Oricum, aparține mărcii elvețiene Victorinox și dovedește, că și un design simplu și minimalist poate arăta luxuriant. Și să nu fie suficient, semnul caracteristic care conferă acestui produs acel lux, este sticla durabilă din safir.

Ceas luxuriant de damă Victorinox cu cadran negru

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole