Cunoașteți cele mai faimoase ediții de ceasuri Vostok Europe?

Cele mai cunoscute ediții de ceasuri pentru bărbați Vostok Europe
Distribuiți
LinkedIn

Despre faptul că ceasurile Vostok Europe funcționează la fel de bine ca cele elvețiene, am vorbit cu ceva timp în urmă în unul dintre articolele noastre trecute. În ceea ce privește acestea, nu am menționat faptul că, rândurile anterioare dedicate companiei lituaniene inovatoare vor fi legate de o altă temă. Nu vom acorda atât de multă atenție istoriei și faptelor, dar individual ne uităm la unele dintre cele mai faimoase ediții de ceasuri Vostok Europe.

Conținutul articolului

Cele mai faimoase ediții de ceasuri Vostok Europe

În articolul pe care îl menționăm chiar în rândurile introductive, am aruncat o privirea mai în detaliu la linia de modele GAZ-14 dedicată legendarei limuzine rusești și ceasurile Vostok Europe z edície Rocket N1. Pentru a nu ne repeta inutil, nu le vom discuta mai departe. Cu toate acestea, nu putem să nu subliniem unul dintre modele – mai concret ceasul Vostok Europe Rocket N1 cu denumirea 6S30-2255177. Ne-a impresionat pentru impermeabilitatea solidă standardă, carcasa durabilă și practicele arătătoare fosforescente și totodată și indecșii.

Care alte ediții de ceasuri Vostok Europe fac parte printre cele mai cunoscute și totodată cele mai populare printre clienți?

Ceasuri Vostok Europe Lunokhod-2

Când este vorba despre cele mai cunoscute ediții de ceasuri Vostok Europe, atenția trebuie să fie îndreptată și la linia de modele Lunokhod-2. Ceasurile din această ediție sunt o referință directă la robotul de top Lunokhod 2, care a aterizat pe Lună în cadrul programului sovietic încă în 15 ianuarie 1973. Lunokhod 2 a funcționat aproximativ 4 luni, când a acoperit un record de 37 kilometri. În timpul lui a înregistrat mai mult de 86 imagini panoramice și mai mult de 80.000 înregistrări televizate. În afară de asta, a contribuit la efectuarea mai multor teste și experimente.

Ceasuri Vostok Europe Lunokhod-2

Ceasurile Vostok Europe Anchar

Din înălțimile spațiale ne mutăm în adâncurile oceanului, care au fost cândva, să spunem un fel de casă pentru reprezentativul submarin sovietic K-162 „Anchar“. S-a înscris în istorie ca cel mai rapid submarin din lume. În anii 70 a secolului trecut, în timpul testării, a ajuns chiar la viteza de 82,8 km/h. Și în ceea ce privește acest „monstru din titan“, nu putem să nu menționăm ceasurile Vostok Europe Anchar, și anume modelul NH35-510C530, care se caracterizează prin mecanism automat și o ridicată impermeabilitate de până la 300 m.

Ceasuri Vostok Europe Almaz

Linia de modele Almaz trebuie să pomenească faimoasa stație spațială sovietică creată la începutul anilor 60 secolului trecut. Această ediție este plină de ceasuri cu aspect original, căreia îi domină modelele cu o curea din piele. Printre ele găsiți precum produse acționate mecanic, așa și ceasuri de culori și materiale premium. Ca exemplu poate fi și modelul în culoarea aurului roz cu denumirea de produs 6S11-320B262.

Ceasul Vostok Europe din ediția Almaz Space Edition

Ceasuri Vostok Europe Expedition

Și o atenție specială cu siguranță merită și ceasurile Vostok Europe Expedition. Produsele de o înaltă calitate din această ediție se referă la sovieticul spărgător de gheață, care în perioada dintre 6 iunie 1937 și 19 februarie 1938 a transportat patru cercetători polari în cadrul expediției The North Pole-1.

Ceasul negru Vostok Europe cu o curea din piele

Alte ediții cunoscute ale ceasurilor Vostok Europe

Portofoliul mărcii lituaniene Vostok Europe nu este doar despre edițiile Gaz-14, Rocket N1, Lunokhod-2, Anchar, Almaz a Expedition. Drept dovadă stau și alte cunoscute ceasuri Vostok Europe, de exemplu Expedition Everest Underground, Energia, Ekranoplan sau Undiné. Dar despre acestea poate data viitoare.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole