Ceasurile Casio Pro Trek – un partener de încredere pentru călătorie

Ceas ieftin Casio Pro Trek SGW-100-1VEF
Distribuiți
LinkedIn

Ceasurile Casio Pro Trek au văzut lumina lumii pentru prima dată acum mai bine de 25 de ani – încă în anul 1995. Ca predecesor însă, poate fi considerat ceasul ATC-1100 din anul 1994, care a fost primul model cu așa numitul „Triple Senzor“. Tocmai acesta reprezintă cea mai mare deviză a ceasurilor Casio Pro Trek. Pe lângă acesta vor străluci și alte funcții excelente. Unele dintre ele, acelea mai importante, le vom aminti și în rândurile următoare. 

Deja din denumirea Pro Trek se poate deduce, că este vorba de ceasuri, care vor fi  „cel mai aproape de casă“ sub cerul liber – în mod similar ca legendarele G-Shockuri. Cel mai bine se simt fie în drumeții, la munte, pescuit sau în timpul oricăror activități outdoor. La urma urmei, sunt predestinate datorită funcțiilor sale practice.

Conținutul articolului

Prin ce funcții se evidențiază ceasurile Casio Pro Trek?

Deși baza ceasului Casio Pro Trek este menționat mai sus și e Triple Sensor“, nu rămân în urmă nici celelalte funcții utilizate în mod practic sau tehnologiile, ca de exemplu controlul radio, mecanismul solar sau impermeabilitatea ridicată.

Triple Sensor

Senzorul cu trei straturi Triple Senzor este, să spunem așa, inima ceasurilor Casio Pro Trek. Este compus din trei senzori extrem de mici și totodată extrem de preciși, care măsoară exact direcția, înălțimea, presiunea aerului și temperatura. Doar datorită acestor funcții, atât busola digitală, cât și altimetrul, barometrul și termometrul ceasurilor Pro Trek, pot fi atât de precise.

Tehnologia controlului radio

Avantajului ceasurilor controlate radio este faptul că, după setarea fusului orar corespunzător, întotdeauna afișează exact ora locală. Apropo, ați știut că, toate ceasurile Casio controlate radio primesc semnal aproape oriunde în Europa? Unele modele chiar și în America de Nord, părți ale Canadei și a Mexicului, chiar și în Japonia sau China.

Ceasurile outdoor multifuncționale din ediția Casio Pro Trek

Mecanism solar

Pentru rularea ceasurilor Casio Pro Trek este suficientă și cea mai slabă sursă de lumină. În plus, dispun de un acumulator care economisește „excesul de energie“, care se folosește la rularea ceasului într-un mediu întunecat.

Rezistența la apă

Așa cum suntem obișnuiți în cazul multor ceasuri Casio, și unele modele cu denumirea Pro Trek dispun de o rezistență la apă respectabilă. Da, chiar până la 200 m. Modelele cu o astfel de impermeabilitate le puteți utiliza fie la înot, scufundări, yachting sau la pescuit.

Sfatul nostru: Citiți informații detaliate despre toate funcțiile ceasurilor Casio Pro Trek.

Sfat de final: Ceasuri ieftine Casio Pro Trek

Când spunem că fiecare aventură are nevoie de un partener de încredere pentru drum, probabil veți fi de acord. Și tocmai acesta poate fi ceasul Casio Pro Trek. Îndeplinește totuși toate cerințele pentru controlul tuturor intereselor din outdoor. Pur și simpu, combinația tehnologiei inovatoare, afișarea corectă a timpului și cel mai modern design, face din ceasurile Casio pro Trek un partener perfect pentru toate aventurile de sub cerul liber. În legătură cu acest lucru, am găsit la final un model accesibil la preț, care este dotat cu funcții excelente.

Ceasul ieftin Casio Pro Trek SGW-100-1VEF

Sfatul nostru: Ceasul ieftin Casio Pro Trek SGW-100-1VEF, care, în afară de impermeabilitate până la 200 m, dispune și de alarmă, iluminare, busolă și termometru. În plus, este și rezistent la șocuri. Trebuie să recunoaștem, că pentru o astfel de sumă, este într-adevăr o alegere ideală. În cazul în care vi se par puține funcțiile și tehnologiile modelului selectat, vă puteți alege de exemplu ceasul Casio Pro Trek PRG 600 sau Casio Pro Trek PRW 7000, care printre fanii de ceasuri outdoor sunt extrem de îndrăgite.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole