James Bond – ceasuri, care au fost purtate de reprezentanții agentului 007

Prezentăm mărci de ceasuri, care au apărut în filmele despre James Bond
Distribuiți
LinkedIn

Știți, ce ceasuri a purtat personajul James Bond? Una dintre părțile integrante ale echipementului obligatoriu agentului iconic 007 reprezintă tocmai ceasurile. Și tocmai de aceea am hotărât, că vom analiza mai îndeaproape, ce fel de mărci a preferat fiecare actor în parte.

Cinematografele din întreaga lume rulează în prezent filmul No Time To Die, în care rolul agentului 007 a fost jucat pentru a 5-a oară de același șarmant Daniel Craig. În timp ce ceasurile Omega sunt  inseparabile de rolul lui James Bond, pe încheietura altor reprezentanți ai lui Bond au putut fi observate și ceasuri ale altor mărci.

Conținutul articolului

Ceasurile, care au fost purtate de James Bond

Ați știut că, rolul legendarului agent 007 a fost jucat până în prezent de 7 actori diferiți? Printre ei se numără:

 • Sean Connery
 • David Niven
 • George Lazenby
 • Roger Moore
 • Timothy Dalton
 • Pierce Brosnan
 • Daniel Craig

Pe încheietura celor 7 reprezentanți ai lui James Bond au putut fi observate la un loc 7 mărci diferite de ceasuri. Mai concret:

 • Rolex
 • Breitling
 • Gruen
 • Pulsar
 • Seiko
 • TAG Heuer
 • Omega

În timp ce unele dintre aceste mărci, precum Pulsar, Breitling sau TAG Heuer au apărut doar într-o singură serie Bond, altele au absolvit cu James Bond cu ceva mai multe „căi“. Cel mai adesea, însă, protagonistul James Bond este asociat cu ceasurile Omega și Rolex.

Ceasul Breitling

Ceasurile Breitling și-au câștigat unicul moment de faimă în ceea ce-l privește pe James Bond în seria de film Thunderball, care a fost a 4-a serie Bond. În acea vreme, reprezentantul agentului 007 a fost legendarul Sean Connery.

Ceasul Breitling în seria Thunderball

Ceasul Pulsar

Împreună cu ceasul Rolex Submariner a fost purtat și de Roger Moore la premiera sa în rolul lui James Bond. Apropo, actorul Roger Moore a repetat, ulterior, rolul agentului 007, încă de 6 ori. Cu 7 apariții, l-a egalat așa pe cel mai vechi Bond – Sean Connery.

Ceasul Gruen

Ceasul Greun este în ceea ce-l privește pe James Bond legată exclusiv cu Sean Connery. Defapt, și-a făcut apariția chiar în prima serie Bond și anume Dr.No. Un rol mai semnificativ l-a jucat însă în filmele You Only Live Twice și Diamonds Are Forever.

Ceasul TAG Heuer

Ceasul TAG Heuer a pășit în lumea James Bond încă în anul 1987 alături de nou agent, a cărui rol în acea vreme a fost jucat pentru prima dată de către Timothy Dalton în filmul The Living Daylights. Deși actorul Timothy Dalton a repetat acest rol încă o dată după aproximativ 2 ani, mai exact în seria Licence To Kill, ceasul TAG Heuer însă, a fost înlocuit de modelul mărcii Rolex, care prin designul său, seamănă în prezent cu unele dintre ceasurile pentru bărbați Citizen.

Ceasul Seiko

Ceasul Seiko și-a făcut apariția în premieră în filmul The Spy Who Loved Me pe încheietura lui Rogera Moore. Filmul menționat a debutat în anul 1977. Dar Moore din Bond a mai purtat ceasul Seiko încă în alte 4 filme.

Sfatul nostru: Ceasuri Seiko 5 Sports Automatic – codul de produs SRPC57K1

Ceasul Rolex

Iconicul ceas Rolex a apărut chiar în 11 filme cu James Bond. În timp ce acest lucru s-a întâmplat deja în primul Bond și anume Dr. No (1962) cu Sean Connery, atunci pentur ultima oară a fost în al 18-lea film cu James Bond – Licence To Killdin anul 1989.

Ceasul James Bond - Rolex Submariner / Timothy Dalton

Ceasul Omega

Din anul 1995, așadar de la premiera lui Pierce Brosnan în costumul agentului 007, de fiecare dată a apărut la încheietura lui James Bond, ceasul unei singure mărci. Ne referim la ceasul Omega. În toate filmele Bond, a fost purtat atât de Pierce Brosnan ( de 4 ori), cât și de Daniel Craig ( de ori inclusiv seria No Time To Die). Și sincer, în prezent nici nu ne putem imagina să poarte James Bond un alt ceas.

Ceasul James Bond - Omega Seamaster Diver 300M 007 James Bond Watch

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole